Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2014, 00:51

Amar Dzeko je napisao/la:Calcio da se i ja jednom složim s tobom. :D

Sabinho ide na utakmice repke woooooow :shock: :rol:
Poenta je poruka sa tribina, nekako se poklopilo :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2014, 00:52

Kad sam vidio da Vaha neće preuzeti repku onda je bolje da Sušić ostane.A ni Bajević mislim da nije zainteresovan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jul 2014, 00:53

Sabinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nemoj covjeka zayebavat', nije gledao dvije vec tri :clap: :clap: :clap: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma tu je slagao ba, samo da bi izgledalo kao da prati 4 godine a ne dvije :lol: i da mi on priča o Misketu :opaopa:
A nije valjda toliki brat da na tako ohol nacin gradi svoju reputaciju :tokralju:

Btw, jedna simbolicna slika sa te "lazne" tekme za kurleonea ciji sam ja autor

slika
Pa eno njega tamo na zapadnoj tribini, zar ga ne vidiš :lol: inače bio sam tu blizu, pored WC-a.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 07 jul 2014, 00:53

jel vi stvarno padate na ove fore da ovog levata neko traži?

kakav crni Iran , to su samo plaćeničke patke da se pokaže da kao vrijedi nešto ..

sad sam tek pesimista i mislim da će ga ostavit za selektora ..

ima li neki inostrani medij da je to objavio?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 jul 2014, 00:53

@Virtu...drago mi je da nisam na tvojoj listi za strijeljanje.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nego,da nesto "recem"...volio bi drugog trenera...ima tu vise razloga ali jedan me najvise brine...ako ostane Pape,ostace i ostali,mislim na Spahu,Misketa,koji ce biti "matori" do EPa..morace igrati,a to bi mogao biti veliki problem..
Nebi volio da Miske jos vise padne a ni Spaha,pa da se nesto mora poduzimati u sredini kvalifikacija...a lako je moguce da se to desi...belaj veliki bi to bio..
Novi trener bi to mozda mogao rijesiti prije nego se desi...da ne bude "rafala" okolo i ostalog sr4nj4.. :mrgreen:

Svi koji misle da nam je grupa lagana..neka razmisle opet... :kafa: prve tri utakmice su nam jako vazne..
Dobro je to da idu direktno prve dvije a za baraz se nebi trebali brinuti puno...nebi nas trebao zapasti neko toliko jak i "popularan" da nas "isprepada" :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 jul 2014, 00:54

Virtu4l je napisao/la: Ma tu je slagao ba, samo da bi izgledalo kao da prati 4 godine a ne dvije :lol: i da mi on priča o Misketu :opaopa:
Upamti sto ti kazem, sva gostovanja BiH od danas do beskonacnosti ja mogu ici kada pozelim jer mi se moze :rol: . Tebi ostavljam nabijanje postova jer si besposlicar i provokator bez identita, Meksikanac :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2014, 00:54

Aha tamo je i protestuje protiv Misimovica jer je promasio ono 1 na 1 sa golmanom :urnebes: :urnebes: :tralala:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 07 jul 2014, 00:55

Sabinho je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Calcio da se i ja jednom složim s tobom. :D

Sabinho ide na utakmice repke woooooow :shock: :rol:
Poenta je poruka sa tribina, nekako se poklopilo :urnebes:
Ma znam, ali mog'o si to malo neofirnije. :mrgreen:

btw. tamo sam preko puta, ako je ovo utakmica protiv Turske, a po datumu mi se čini da jeste. :)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 jul 2014, 00:55

Juventinisimo je napisao/la:Snovi su jedno a realnost sasvim drugo...

Kada je Miske imao najbolje poteze na SP??

Ja koliko NE ZNAM...priznacu da sam laik...ali pukim slucajem sam upratio da je najbolje poteze imao bas u prvom poluvremenu,dok je bio svjez...
Protiv ARG,umalo asistencija za Hajrovica,protiv NIG asistencija za Dzeku...poslije toga nista,nula poena....ispravite me ako grijesim...

Trcanje...pa yebem ga ja sada..zasto to shvatate bukvalno...trcati ne znaci samo trcati..moze se trcati cijelu utakmicu u prazno...
Trcanjem se uostalom,zatvara prostor,markira igrac,oduzima lopta,napravi presing,itd....treba li jos sta dodavati da bude jasnije???
Dzeko je pretrcao preko 10km protiv Argentine...i sta??...njegov zadatak nije da trci okolo nego u pravom trenutku da se otvori i napravi sprint...
Nasi su pretrcali 10km vise od Argentine,7km vise od Nigerije,4 1/2km vise od Irana...sta ovo znaci???
Nije isto trcati kad te cuva Klaus Augenthaler i kad te cuva Virtu4l :mrgreen:

Opet da ponovim za tvrdoglavce...NIKO NE PLJUJE MISKETA...NIKO NEMA PRAVO DA GA PLJUJE ALI U SVAKOM SLUCAJU IMA PRAVO DA GA SALJE NA KLUPU...nebi bilo lose da pogledate opet nase utakmice na SPu..

@Bubnjas...imamo kreativca,treba nam trkac da pomaze Besicu..ne samo da trci...nego da markira,pravi presing,oduzme loptu,iznese loptu napolje,itd...to moramo imati ako zelimo dobiti jake repke...
Ovako,nase iznosenje lopte i pokretanje akcije traje od sabaha do jacije...od toga u modernom fudbalu nema salameta...

Belgija se "slomila" protiv USA..to ima svoju tezinu...kontinent gdje se igra ima svoju tezinu...klima ima svoju tezinu...to prvo treba izbalansirati pa donijeti nekakav zakljucak...

@Virtual...uredno me preskaces,cak i kad te citiram... :thumbup: da nisam medju "nepozeljnim" :hmmmmm: :mrgreen:
Besic,Pjanic,Misimovic.Protiv Obale,Meksika pa i Argentine to je funkcionisalo odlicno,pogotovo u ove prve dvije utakmice,odlicna tranzicija igre,brzo iznosenje lopte,odlicno kretanje veznog trojca i markiranje u defanzivi.
To govori i broj sansi koje su nam pomenute reprezentacije napravile,njihov broj je bio vrlo mali.
Sve dok se streteg nicim izazvan nije odlucio da nam sve to raz.ebe,znaci vec uigranu,uspjesnu šemu,i u utakmici protiv Nigerije istumba sve,doda Medunjanina na Pjanicevo mjesto,Pjanica ni sam ne zna gdje kao i Misimovica.
Normalno da nece funkcionisat,utakmicu protiv Nigerije ne treba uzimat kao mjerilo ni za sta,to je bio takticki promasaj vijeka.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2014, 00:57

@ammar ma uhvatili smo ga da petlja da je bio i vidis mu prica da je kojekakav gazda pa eto bas sa te tekme poruka od raje samo za njega ;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 00:59

calcio je napisao/la:
E vidis ovo ne kontam. Ne zelite dokazanog igraca i genijalca u prvih 11 ali zato nekog mladog i nedokazanog igraca zelite. I hocete da pobjedite Belgiju?
Prcic igrao solidno u klubu i odveo ih (zajedno sa ostalim igracima) u drugu ligu. Vrancic nekad davno vazio za velikog talenta, sad se pokusava vratiti u prvu ligu nakon godina provedenih u nizim rangovima.
Ti se igraci po meni jos trebaju dokazati da bi se poceli spominjati kao kandidati za prvih 11.
Treba isprobati i Marija Vrancica i Prcica. Odnosno trebalo je cim smo zavrsili sa kvalifikacijama. Tako isto sam govorio i za Besica. Bar jedan od te dvojice bi mogao da se pokaze kao pun pogodak. Mislim da mogu bolje odigrati zadnjeg veznog nego Medunjanin kojega Pape non stop gura na njemu neprirodnu poziciju. Pjanic ne igra desetku u klubu ali ta mu pozicija nije strana. Daleko od toga.

Vrancic se ne pokusava vratiti u prvu ligu. On od sljedece godine igra Bundesligu. Bio je proglasen za jednog od boljih igraca svog kluba. Isto tako bio je sa Njemackom reprezentacijom kapiten i svjetski prvak. Ako cemo gledat klubove gdje igra Besic. Da bi se oni "dokazali" prvo ih treba pozvati i dati im sasnu. Nadam se da Pape stvarno nece Hadzicu i slicnim igracima davati prednost ispred ovog dvojca jer to bi bilo :wtf: :wtf:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 jul 2014, 01:03, ukupno mijenjano 2 puta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jul 2014, 00:59

1988risha je napisao/la:
Ne pitaš se Calcio ti :D Prcić i Vrančić samo trebaju odabrati Germaniju za zastupnika,i nece biti bitno koja je liga i koji klub,a vjeruj ni pozicija... Odmah bi u augustu dobili poziv,čak bi i Pape išao da ih gleda :rol: :rol:
Hajduk ili Germanija,za lakši put do repke :bih: :bih:
Eto Zahirovic je german pa mu nije pomoglo. Ne vrti se sve oko Germanije. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2014, 01:00

Zasto se M.Vrancic nije gotovo nikako spominjao u protekle dvije godine? Ako je jedini ralog to sto igra BL onda je trebao biti i Damir pozivan donedavno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jul 2014, 01:01

Amar Dzeko je napisao/la:btw. tamo sam preko puta, ako je ovo utakmica protiv Turske, a po datumu mi se čini da jeste. :)
Ma ja ba, ja platio 80 KM za istok, jedva i to našao. Vjerovatno najbolja atmosfera ikad, na istoku niko nije sjeo čitav meč, od 85. minute smo pritiskali sudiju da svira kraj :mrgreen: pa smo onda navijali turkiye, turkiye, ali tek kad ga je Sejo zavukao :urnebes:
DonCorleone je napisao/la:Upamti sto ti kazem, sva gostovanja BiH od danas do beskonacnosti ja mogu ici kada pozelim jer mi se moze :rol: .
Možeš ali ne ideš :shh:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 jul 2014, 01:04

calcio je napisao/la:
1988risha je napisao/la:
Ne pitaš se Calcio ti :D Prcić i Vrančić samo trebaju odabrati Germaniju za zastupnika,i nece biti bitno koja je liga i koji klub,a vjeruj ni pozicija... Odmah bi u augustu dobili poziv,čak bi i Pape išao da ih gleda :rol: :rol:
Hajduk ili Germanija,za lakši put do repke :bih: :bih:
Eto Zahirovic je german pa mu nije pomoglo. Ne vrti se sve oko Germanije. ;)
Čuj nije mu pomoglo... 2 liga Njemačke je i više nego dobra ;) To što je prestao igrat jedno vrijeme za klub,samo je njegov problem... Pa je ispao iz repke zbog toga...
Al realno rečeno on je usao u repku kao član Germanije,isto kao i Tino i Hadžić,a Vršajević je morao upasti zbog usluge koju je Hajduk učinio Sušićima kad su Tinu primili da igra...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 07 jul 2014, 01:05

Virtu4l je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:btw. tamo sam preko puta, ako je ovo utakmica protiv Turske, a po datumu mi se čini da jeste. :)
Ma ja ba, ja platio 80 KM za istok, jedva i to našao. Vjerovatno najbolja atmosfera ikad, na istoku niko nije sjeo čitav meč, od 85. minute smo pritiskali sudiju da svira kraj :mrgreen: pa smo onda navijali turkiye, turkiye, ali tek kad ga je Sejo zavukao :urnebes:
Kad tad nisam rikno, neću naskoro. :mrgreen: Nikad u životu veću glavobolju nisam imao, zadnjih 10 minuta utakmice mi je trajalo kao godina. :problem:

Kad ga je Seo brat zavuk'o, atmosfera je bila :tokralju:

a što se tiče cijene, zapad 80 :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 07 jul 2014, 01:07

Blago vama kad možete ići gledati repku uživo... Ja samo ponekad odem na utakmice premijer lige BIH :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A evo i dokaza,zadnja na kojoj sam bio :cry: :cry: :cry:

slika
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 07 jul 2014, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 jul 2014, 01:07

Prcica i Vrancica treba uvoditi lagano i davati im sansu.
Vrancica nisam gledao nesto ali mi Prcic ima slifa da bude odlican igrac,vidi se da je majstor sa loptom,odlican pregled,jak na lopti,dobar pas....jos su ga Francuzi naucili i da trci.
E sad,ne mogu prezalit sto jedan takav igrac nije zaigrao na SP,nema sumnje da bi sad bio na meti nekih jakih klubova kao sto je recimo Bešić i mi bi time rijesili centralni dio veznog reda za prilicno dug period.Ali adzo je morao izloziti svoga Tinkija kojeg opet nece kupit niko.
Ovako mu ostaje da se probija sam kao i do sada.
Sad za sad Miske je nasa prijeka potreba i kad bi sad otisao bili bi duplo slabiji,ko to ne vidi upitno je njegovo poznavanja nase igre i nase reprezentacije.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 07 jul 2014, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 jul 2014, 01:08

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Upamti sto ti kazem, sva gostovanja BiH od danas do beskonacnosti ja mogu ici kada pozelim jer mi se moze :rol: .
Možeš ali ne ideš :shh:
Vidim neko qrčenje, tipično za dijasporce :thumbdown:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2014, 01:10

drummer je napisao/la:Prcica i Vrancica treba uvoditi lagano i davati im sansu.
Vrancica nisam gledao nesto ali mi Prcic ima slifa da bude odlican igrac,vidi se da je majstor sa loptom,odlican pregled,jak na lopti,dobar pas....jos su ga Francuzi naucili i da trci.
E sad,ne mogu prezalit sto jedan takav igrac nije zaigrao na SP,nema sumnje da bi sad bio na meti nekih jakih klubova kao sto je recimo Bešić i mi bi time rijesili centralni dio veznog reda za prilicno dug period.Ali adzo je morao izloziti svoga Tinkija kojeg opet nece kupit niko.
Ovako mu ostaje da se probija sam kao i do sada.
Sad za sad Miske je nasa prijeka potreba i kad bi sad otisao bili bi duplo slabiji,ko to ne vidi upitno je njegovo poznavanja nase igre i nase reprezentacije.
Kako sad ovo :?:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.