Poenta je poruka sa tribina, nekako se poklopiloAmar Dzeko je napisao/la:Calcio da se i ja jednom složim s tobom.![]()
Sabinho ide na utakmice repke woooooow![]()

Poenta je poruka sa tribina, nekako se poklopiloAmar Dzeko je napisao/la:Calcio da se i ja jednom složim s tobom.![]()
Pa eno njega tamo na zapadnoj tribini, zar ga ne vidišSabinho je napisao/la:A nije valjda toliki brat da na tako ohol nacin gradi svoju reputacijuVirtu4l je napisao/la:Ma tu je slagao ba, samo da bi izgledalo kao da prati 4 godine a ne dvijeSabinho je napisao/la:Nemoj covjeka zayebavat', nije gledao dvije vec tri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i da mi on priča o Misketu
![]()
Btw, jedna simbolicna slika sa te "lazne" tekme za kurleonea ciji sam ja autor
Upamti sto ti kazem, sva gostovanja BiH od danas do beskonacnosti ja mogu ici kada pozelim jer mi se mozeVirtu4l je napisao/la: Ma tu je slagao ba, samo da bi izgledalo kao da prati 4 godine a ne dvijei da mi on priča o Misketu
Ma znam, ali mog'o si to malo neofirnije.Sabinho je napisao/la:Poenta je poruka sa tribina, nekako se poklopiloAmar Dzeko je napisao/la:Calcio da se i ja jednom složim s tobom.![]()
Besic,Pjanic,Misimovic.Protiv Obale,Meksika pa i Argentine to je funkcionisalo odlicno,pogotovo u ove prve dvije utakmice,odlicna tranzicija igre,brzo iznosenje lopte,odlicno kretanje veznog trojca i markiranje u defanzivi.Juventinisimo je napisao/la:Snovi su jedno a realnost sasvim drugo...
Kada je Miske imao najbolje poteze na SP??
Ja koliko NE ZNAM...priznacu da sam laik...ali pukim slucajem sam upratio da je najbolje poteze imao bas u prvom poluvremenu,dok je bio svjez...
Protiv ARG,umalo asistencija za Hajrovica,protiv NIG asistencija za Dzeku...poslije toga nista,nula poena....ispravite me ako grijesim...
Trcanje...pa yebem ga ja sada..zasto to shvatate bukvalno...trcati ne znaci samo trcati..moze se trcati cijelu utakmicu u prazno...
Trcanjem se uostalom,zatvara prostor,markira igrac,oduzima lopta,napravi presing,itd....treba li jos sta dodavati da bude jasnije???
Dzeko je pretrcao preko 10km protiv Argentine...i sta??...njegov zadatak nije da trci okolo nego u pravom trenutku da se otvori i napravi sprint...
Nasi su pretrcali 10km vise od Argentine,7km vise od Nigerije,4 1/2km vise od Irana...sta ovo znaci???
Nije isto trcati kad te cuva Klaus Augenthaler i kad te cuva Virtu4l![]()
Opet da ponovim za tvrdoglavce...NIKO NE PLJUJE MISKETA...NIKO NEMA PRAVO DA GA PLJUJE ALI U SVAKOM SLUCAJU IMA PRAVO DA GA SALJE NA KLUPU...nebi bilo lose da pogledate opet nase utakmice na SPu..
@Bubnjas...imamo kreativca,treba nam trkac da pomaze Besicu..ne samo da trci...nego da markira,pravi presing,oduzme loptu,iznese loptu napolje,itd...to moramo imati ako zelimo dobiti jake repke...
Ovako,nase iznosenje lopte i pokretanje akcije traje od sabaha do jacije...od toga u modernom fudbalu nema salameta...
Belgija se "slomila" protiv USA..to ima svoju tezinu...kontinent gdje se igra ima svoju tezinu...klima ima svoju tezinu...to prvo treba izbalansirati pa donijeti nekakav zakljucak...
@Virtual...uredno me preskaces,cak i kad te citiram...da nisam medju "nepozeljnim"
![]()
Treba isprobati i Marija Vrancica i Prcica. Odnosno trebalo je cim smo zavrsili sa kvalifikacijama. Tako isto sam govorio i za Besica. Bar jedan od te dvojice bi mogao da se pokaze kao pun pogodak. Mislim da mogu bolje odigrati zadnjeg veznog nego Medunjanin kojega Pape non stop gura na njemu neprirodnu poziciju. Pjanic ne igra desetku u klubu ali ta mu pozicija nije strana. Daleko od toga.calcio je napisao/la:
E vidis ovo ne kontam. Ne zelite dokazanog igraca i genijalca u prvih 11 ali zato nekog mladog i nedokazanog igraca zelite. I hocete da pobjedite Belgiju?
Prcic igrao solidno u klubu i odveo ih (zajedno sa ostalim igracima) u drugu ligu. Vrancic nekad davno vazio za velikog talenta, sad se pokusava vratiti u prvu ligu nakon godina provedenih u nizim rangovima.
Ti se igraci po meni jos trebaju dokazati da bi se poceli spominjati kao kandidati za prvih 11.
Eto Zahirovic je german pa mu nije pomoglo. Ne vrti se sve oko Germanije.1988risha je napisao/la:
Ne pitaš se Calcio tiPrcić i Vrančić samo trebaju odabrati Germaniju za zastupnika,i nece biti bitno koja je liga i koji klub,a vjeruj ni pozicija... Odmah bi u augustu dobili poziv,čak bi i Pape išao da ih gleda
![]()
![]()
Hajduk ili Germanija,za lakši put do repke![]()
Ma ja ba, ja platio 80 KM za istok, jedva i to našao. Vjerovatno najbolja atmosfera ikad, na istoku niko nije sjeo čitav meč, od 85. minute smo pritiskali sudiju da svira krajAmar Dzeko je napisao/la:btw. tamo sam preko puta, ako je ovo utakmica protiv Turske, a po datumu mi se čini da jeste.
Možeš ali ne idešDonCorleone je napisao/la:Upamti sto ti kazem, sva gostovanja BiH od danas do beskonacnosti ja mogu ici kada pozelim jer mi se moze.
Čuj nije mu pomoglo... 2 liga Njemačke je i više nego dobracalcio je napisao/la:Eto Zahirovic je german pa mu nije pomoglo. Ne vrti se sve oko Germanije.1988risha je napisao/la:
Ne pitaš se Calcio tiPrcić i Vrančić samo trebaju odabrati Germaniju za zastupnika,i nece biti bitno koja je liga i koji klub,a vjeruj ni pozicija... Odmah bi u augustu dobili poziv,čak bi i Pape išao da ih gleda
![]()
![]()
Hajduk ili Germanija,za lakši put do repke![]()
Kad tad nisam rikno, neću naskoro.Virtu4l je napisao/la:Ma ja ba, ja platio 80 KM za istok, jedva i to našao. Vjerovatno najbolja atmosfera ikad, na istoku niko nije sjeo čitav meč, od 85. minute smo pritiskali sudiju da svira krajAmar Dzeko je napisao/la:btw. tamo sam preko puta, ako je ovo utakmica protiv Turske, a po datumu mi se čini da jeste.pa smo onda navijali turkiye, turkiye, ali tek kad ga je Sejo zavukao
![]()
Vidim neko qrčenje, tipično za dijasporceVirtu4l je napisao/la:Možeš ali ne idešDonCorleone je napisao/la:Upamti sto ti kazem, sva gostovanja BiH od danas do beskonacnosti ja mogu ici kada pozelim jer mi se moze.
Kako sad ovodrummer je napisao/la:Prcica i Vrancica treba uvoditi lagano i davati im sansu.
Vrancica nisam gledao nesto ali mi Prcic ima slifa da bude odlican igrac,vidi se da je majstor sa loptom,odlican pregled,jak na lopti,dobar pas....jos su ga Francuzi naucili i da trci.
E sad,ne mogu prezalit sto jedan takav igrac nije zaigrao na SP,nema sumnje da bi sad bio na meti nekih jakih klubova kao sto je recimo Bešić i mi bi time rijesili centralni dio veznog reda za prilicno dug period.Ali adzo je morao izloziti svoga Tinkija kojeg opet nece kupit niko.
Ovako mu ostaje da se probija sam kao i do sada.
Sad za sad Miske je nasa prijeka potreba i kad bi sad otisao bili bi duplo slabiji,ko to ne vidi upitno je njegovo poznavanja nase igre i nase reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.