FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sumnjam iz razloga sto je prije dolaska ovdje imao povredu, sad se vratio u zivot, mozda misli da ce i u Rosenborgu dobiti vecu sansu i sto bi se zajebavao jos barem godinu sa premijer ligom, al eto vidjet cemo svakako
Pyro is not a crime !
Krste, yebo si nas za sva vremena.
Zbog tebe Hajro nije dosao jer zna da si prvi izbor i da Ronaldo dođe
Zbog tebe Hajro nije dosao jer zna da si prvi izbor i da Ronaldo dođe

Evo recimo sad prodamo lazica i dovedemo igraca bar jednakog kvaliteta to bi po meni bio dobar potez.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:39
Da , ali bi taj sjedio na klupi . Dobro je to za bogatije . To bi bilo kao kamate na evropske kredite za puteve koje nismo investirali . Pripremati se sad za ljetni prelazni rok , traziti i eventualno predugovor . Poz. @fera![]()
O otkupu Šerbečića da ne govorim, to je po meni nerealno al bi pokazalo da smo itekako ozbiljni.
Za bekove manje vise desno se moze izgurati sa šabanovicem, dušan moze na obje strane uskakati po potrebi, jedino brine pidrino zdravlje zato bi volio da se bar jedna strana osigura.
Pozdrav i sve najbolje.
You are someone else I am still right here
- robertkosar
- Kontakt:
Bit ce Pidro dobro ako bog da samo da psihicki uspije da bude stabilan i da zaboravi na povredu i to je tofera je napisao/la: ↑04 feb 2020, 15:26Evo recimo sad prodamo lazica i dovedemo igraca bar jednakog kvaliteta to bi po meni bio dobar potez.Samozdravlje je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:39
Da , ali bi taj sjedio na klupi . Dobro je to za bogatije . To bi bilo kao kamate na evropske kredite za puteve koje nismo investirali . Pripremati se sad za ljetni prelazni rok , traziti i eventualno predugovor . Poz. @fera![]()
O otkupu Šerbečića da ne govorim, to je po meni nerealno al bi pokazalo da smo itekako ozbiljni.
Za bekove manje vise desno se moze izgurati sa šabanovicem, dušan moze na obje strane uskakati po potrebi, jedino brine pidrino zdravlje zato bi volio da se bar jedna strana osigura.
Pozdrav i sve najbolje.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Da vidimo je li lav od principa!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Moze biti jedino srbijanskih dinara

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ja bih prije povjerovao da dolazi Kolasinac jer Pidro nije fit.
Mi nikada odustati necemo...
Kad mi igramo jos ove dvije prijateljske i hocemo li imat sansu da gledamo makar 1 ? Zna li iko ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
jesu kruza gdje otjerali na kakvu posudbu?
ZavrsioSamozdravlje je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:50@ado-hz javi se , nemoj biti batreYebo pos"o i egzistenciju , bit ce para za clansku i godisnju .
![]()

Samo jos fali da Lazic me popisa i ode, a da ne dovedemo stopera kako Bog zapovijeda.
-
- Kontakt:
Pa se vi upecajte opetPitaristok je napisao/la: ↑02 feb 2020, 20:45Zao mi je ali ovi vam oko izeta lupaju, tacnije bilo je kontakta sa njim i to jos prije 20dana, odbio je pregovore odmah, a i agencija je prilikom razgovora rekla da ce kostati po miliona.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam jesam li u pravu, ali mi se cini da ga Vinko bas gotivi i da bi mogao dobiti vise minuta u nastavku.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Slabo mi nesto informacija iz Antalye. Par dana nema ni slika ni videa ni utakmica nije bilo prijenosa. Lijepo bi bilo da vidimo neki video, interviju, sušica kako trenira itd.
ma znaju da Mortem gleda...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Kako niste procitali tko je menadzer Hajrovicu. Zoran Mamic!! Sve je jasno trazio da Sarajevo plati za sest mjeseci 300000 eura dinamu. Pa koja bi budala bacila toliko para jer toliko dinamo treba isplatit Hajrovica za sest mjeseci

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako neko ima ovoliko srece u zivotu ovaj Guzina. Dodje u Sarajevo na ljeto ni kriv ni duzan dodje u najbolji bh klub, da je pokazao nesto pa hajde ne bi se cudio.
Kod nas njegov ucinak ravan 0 i evo sad lik ode u bolju ligu od nase
Kod nas njegov ucinak ravan 0 i evo sad lik ode u bolju ligu od nase

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Hajrovicu se nudilo tj Dinamu,pola da mi ppzajmice placamo,pola oni,i da Hajrovic je za jer covjek hoce na EP.i nije jos nista gotovo.
Samo Sarajevo