Mislio sam da se dokazu u klubovima. Npr da vidimo prvo gdje ce igrati Prcic iduce sezone i dali nas jos uvijek bojkotuje. A kao drugo da vidimo hoce li Vrancic pokazati nesto i u prvoj ligi, ne samo u drugoj. Brat mu je igrao u Braunsvajnu (ili kako se vec zovu) u Bundesligi pa nije pokazao nesto u reprezentaciji.Ajax je napisao/la:Treba isprobati i Marija Vrancica i Prcica. Odnosno trebalo je cim smo zavrsili sa kvalifikacijama. Tako isto sam govorio i za Besica. Bar jedan od te dvojice bi mogao da se pokaze kao pun pogodak. Mislim da mogu bolje odigrati zadnjeg veznog nego Medunjanin kojega Pape non stop gura na njemu neprirodnu poziciju. Pjanic ne igra desetku u klubu ali ta mu pozicija nije strana. Daleko od toga.calcio je napisao/la:
E vidis ovo ne kontam. Ne zelite dokazanog igraca i genijalca u prvih 11 ali zato nekog mladog i nedokazanog igraca zelite. I hocete da pobjedite Belgiju?
Prcic igrao solidno u klubu i odveo ih (zajedno sa ostalim igracima) u drugu ligu. Vrancic nekad davno vazio za velikog talenta, sad se pokusava vratiti u prvu ligu nakon godina provedenih u nizim rangovima.
Ti se igraci po meni jos trebaju dokazati da bi se poceli spominjati kao kandidati za prvih 11.
Vrancic se ne pokusava vratiti u prvu ligu. On od sljedece godine igra Bundesligu. Bio je proglasen za jednog od boljih igraca svog kluba. Isto tako bio je sa Njemackom reprezentacijom kapiten i svjetski prvak. Ako cemo gledat klubove gdje igra Besic. Da bi se oni "dokazali" prvo ih treba pozvati i dati im sasnu. Nadam se da Pape stvarno nece Hadzicu i slicnim igracima davati prednost ispred ovog dvojca jer to bi bilo![]()
Zna li iko ima li termin za prijateljsku u avgustu? Jeli ista dogovoreno, protiv koga igramo? Svi su izgleda totalno zaokupljeni ovim svjetskim prvenstvom pa je tesko naci ove druge informacije.