Sto ga ne bi zvao,kad znam da negde bleji napolju,sad ga zovem kaze evo me blejim na keju.Sarajlijc@ je napisao/la:Cuj Stefana zvat druga u 12 navece hahahahahaha narkoman prve klase.
Fruteke tako treba , al vidis nisu ni cigani ko sto su nekad bili cist primjer Stefan![]()
Ja trenutno sto imam na sebi carape marka,gace 5 sorc 5 i majica 10![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne nosim ja te drečave boje, nit´ marke nije mi žao izletit lovu al ovo je više moja furkaharry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan S-Y-L-A-R (37), TaRgEt_ (24), EmirTM87 (21) sve najbolje u zivotu ..
@Frutek
Ako hoces dobru majicu,imas preko puta zute kuce radnju,zelena majica Nike meni se djasvi pravo,nije skupo 40-60 kmimas jos dobrih majica,ali ova mi je zapala za oko .

20 KM u Underu, malo popio i kupim nije bend nesto posebno
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Nisam ni ja neki fan tih marki,ali nije lose imati 2-3 dobre majice.. i ja vise volim opusteno (majica,sorc) i laganice setnja po carsiji.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
KAko neko moze voljet ovu metaliku i ta sranja 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne znam ni ja kako neko moze voliti FK Sarajevo ali otom potom.Sarajlijc@ je napisao/la:KAko neko moze voljet ovu metaliku i ta sranja
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Mali moguce je da krajem Novembra dođem u rajvoSa pa os da ti zavezem dv´je tri iza uha za takve riječiSarajlijc@ je napisao/la:KAko neko moze voljet ovu metaliku i ta sranja
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
E pitar maliSarajlijc@ je napisao/la:KAko neko moze voljet ovu metaliku i ta sranja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cuj pocetka samo,digne te do nebaSarajlijc@ je napisao/la:KAko neko moze voljet ovu metaliku i ta sranja
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Bravo dože moram skidat neke tipove sa Dade i ostalih ova je savršena za toga 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- neutralan__
- Kontakt:
@S-Y-L-A-R,@TaRgEt_ i @EmirTM87 Neka je sa srećom i sve najbolje.
Nemojte napadati Sarajlijicu,jer je @legenda reala njegov tjelohranitelj,a znate šta to znači
.
Nemojte napadati Sarajlijicu,jer je @legenda reala njegov tjelohranitelj,a znate šta to znači
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Emir ZENICA
- Kontakt:
neutralan__ je napisao/la:@S-Y-L-A-R,@TaRgEt_ i @EmirTM87 Neka je sa srećom i sve najbolje.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Emir ZENICA je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:@S-Y-L-A-R,@TaRgEt_ i @EmirTM87 Neka je sa srećom i sve najbolje.
Znači da je slabićneutralan__ je napisao/la:
Nemojte napadati Sarajlijicu,jer je @legenda reala njegov tjelohranitelj,a znate šta to znači.
Hvala svima i sretno ovim ostalima koji slave 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Emir ZENICA je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:@S-Y-L-A-R,@TaRgEt_ i @EmirTM87 Neka je sa srećom i sve najbolje.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Uz duzno postovanje trebas biti bivol malo veci da nazoves to "metalikom" ,metallica je bend jedan znas to nije muzicki pravac,ali mlad si naucit cesSarajlijc@ je napisao/la:KAko neko moze voljet ovu metaliku i ta sranja
Dushi_Rob je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:@S-Y-L-A-R,@TaRgEt_ i @EmirTM87 Neka je sa srećom i sve najbolje.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ko je gledao El-classico na **** , nek ponovo prebaci na taj kanal, u toku je mec dviju polovnjaca od po 60+ i dahcu ko u mene kerovi kad se vratim iz lova ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ti profesore znas na sta sam ja mislio jel ?LudLo 4 je napisao/la:Uz duzno postovanje trebas biti bivol malo veci da nazoves to "metalikom" ,metallica je bend jedan znas to nije muzicki pravac,ali mlad si naucit cesSarajlijc@ je napisao/la:KAko neko moze voljet ovu metaliku i ta sranja
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Donnie Darko
- Kontakt:
evo mene,
ljepa večer
cvrčci cvrče ispod prozora
a do prozora frižider
a u frižideru piva!
ljepa večer
a do prozora frižider
a u frižideru piva!
I u mene isto,al neću pivu da ne budem mahmuran na treninguDonnie Darko je napisao/la:evo mene,
ljepa večer
a do prozora frižider
a u frižideru piva!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, StevieG8, VensanKasel i 48 gostiju.