AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 14 dec 2014, 23:23

Ma ne vjerujem da će ga vraćati nakon pola godine, veće su šanse da Pazzini negdje odleti. A ako ne proigra i ako se na ljeto dovede novi napadač, e tad ima nekih realnih naznaka da će ga vratiti.

Ma ko je pljuvao Bonaventuru? :hmmmmm: Dobro, bilo je neutralnih i kritičko nastrojenih koji su očekivali drugačiji merkato poslije svih imena koja su se spominjala, ali da ga je iko pljuvao, nije. S druge strane ja sam prvi negodovao za Bibanija i još jednom hvala Zaccardu što se transfer nije obistinio. Grande Zaccardo! :tokralju:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 14 dec 2014, 23:33

Ne bih se bunio ni da vam ga vrate + Essien gratis. Cak bi mi i drago bilo :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 dec 2014, 01:43

Pippo je strasno los trener, Menez se posljednjih 15 mimta vukao po terenu sto je i razumljivo, u jedmom trenutku mislio sam da ce sam zatraziti izmjenu, ovaj ga ne mjenja..koliko mi god io drag kao igrac, slab je trener, prvi tim je prevelik zalagaj za njega

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 dec 2014, 07:18

rope11 je napisao/la:
Ma ko je pljuvao Bonaventuru? :hmmmmm: Dobro, bilo je neutralnih i kritičko nastrojenih koji su očekivali drugačiji merkato poslije svih imena koja su se spominjala, ali da ga je iko pljuvao, nije. S druge strane ja sam prvi negodovao za Bibanija i još jednom hvala Zaccardu što se transfer nije obistinio. Grande Zaccardo! :tokralju:
Ma sjećam se da ih je bilo dosta, pogotovo onih koji su govorili da je polovnjak i da klub kao Milan ne treba takve igrače. Razumijem da ljudi očekuju pojačanja tipa Modrić, Pogba, Hazard i sl. zbog veličine kluba i svega, ali Bonaventura je odličan igrač s obzirom na cijenu za koju je doveden i stanje u kojem se ova liga nalazi.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 dec 2014, 09:47

Ma dobro, poslije Lavezzija, Cercija, Martineza i inih igraca razumljivo je da su neki bili razocarani sto je jedan Bonaventura dosao :mrgreen: ali bas sad nekog pljuvanja nije bilo. I da ih je bilo, brzo ih je razuvjerio jer je vec u drugoj utakmici protiv Parme odlicno odigrao i zabio gol.

Sve u svemu vrlo zahvalan igrac, odigrao je najmanje tri pozicije na terenu od pocetka i ni na jednoj nikada nije zakazao, gdje ga god bacis odradit ce svoj posao maksimalno korektno. Ovo bi Saraviju trebao biti wake up call sto bi moglo dobro djelovati na njega, ali bi se mozda prije Honda trebao zabrinuti, on mi je zadnja 2 mjeseca konstatno medju najlosijih dok ovaj opet koliko-toliko pliva i pruza solidne partije.

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 15 dec 2014, 17:14

Bonaventura je pokazao koliko je opasniji na krilnoj poziciji. Jos samo da ''strucnjak'' Inzaghi shvati da Honda ne moze biti desno krilo i sve bi bilo daleko bolje i po Milan, i Inzaghija, i po navijace, i nas forumase... za cijeli dunjaluk...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 dec 2014, 21:10

Koliko se sjecam niko ovdje nije pljuvao Bonaventuru, ali mnogi među kojima i ja, jesu kritikovli njegov dolazak. A i kako ne bi kritikovali kad dovodimo lika od 26 godina koji igra u Atalanti i još ga plaćamo novcem Cristantea, prodali smo prespektivnog momka i doveli polovnjaka, moralo se kritikovati. Jack je do sada svaku utakmicu odigrao solidno, bio je uvijek jedan od boljih na terenu.
Međutim svima treba biti jasno da nam je sa igracima kao Bonaventura borba za 3 mjesto najveci domet, prema tome ne treba se sad zanositi.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 16 dec 2014, 00:42

Sretan 115. rođendan,muko moja! :opaopa:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 dec 2014, 00:43

sretan i od mene, ne dočekali sljedeći :D

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 dec 2014, 11:01

Ja kad budem umirao postat cu lazial samo da bude jedan manje :)
Tanti auguri, 3. Mjesto mozds i nije nemoguce u ovako losoj konkurenciji.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 dec 2014, 12:08

Hepi brdej napaceni klube :opaopa: :opaopa: kad ce doci bolja vremena, bog zna.

sta je ovo opet se povezujemo sa tarabtom :facepalm: gonite ga vise u pm, lik nije igrao 7 mjeseci profesionalni fudbal, ne moze doci do prve postave mrtvog QPR-a vec citavu polusezonu i on bi se ko fazon nama uvalio, ma mrs hajvanu jedan.
ustvari gori su oni koji ga prizivaju uopste.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 dec 2014, 13:42

Sretan rodjendan i od mene. Da u skorije vrijeme opet budemo sto smo bili.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 dec 2014, 14:47

Reports that Milan have reached an agreement with Destro's agent regarding a swap with El Shaarawy and Destro.
Pored ovoliko hamelja i smeca od igraca oni su se ovom momku naklatili na kicmu, rek'o bi covjek sve sami wc igraci u ekipu, pa haj da se rijesavamo Saravija, on nam je najveci problem ocigledno. :facepalm:
Ako su se svakakve ublehe zadrzavale godinama kao paraziti u ovom klubu, ako smo svima davali sanse pa i usranom Patu onda mozemo i ovom. Pa nema yebote lik 30 godina vec 22, imao je pretezak period iza sebe i daj mu vremena da stane na noge jer kvalitet posjeduje, ne mogu vjerovati da ga se neko tako lako hoce rijesiti. I to Destro yeboteeeeee, cuj Destro :facepalm: Ili Cerci, Diamanti, cak su i oni u kombinacijama, buducnost kluba u likovima u cetvrtoj deceniji zivota. :facepalm:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 dec 2014, 18:23

Rope11 ne vjeruj svemu sto procitas,znam da si to ko i ja vec skonto i da si isfrustriran sto ga stalno negdje salju.
Kad bude sluzbeno da odlazi,tad cemo se nagrditi na njih,a sad nam ne treba da punimo glave i frustriramo se u prazno.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 dec 2014, 20:18

Sretan rodjendan najdrazem klubu, bez obzira koliko situacija bila teska uvjek ce bit voljen. Kud nije jos koji dan pa da se poklopi sa mojom svadbom, zenim vam se drugovi moji u subotu aBd. :crazy: :crazy: :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 dec 2014, 20:19

_forzamilan_ je napisao/la:Ja kad budem umirao postat cu lazial samo da bude jedan manje :)
bitno je da postaneš Laziale :opaopa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 dec 2014, 21:19

aj ba fašisto razguzlaj odavde :P

Ma ej, ja bih prodao šaravija da dođe neka baš baš super ponuda i da smo mi ustvari normalan klub koji bi te novce iskoristio na pojačanje, ali mislim da je suvišno spominjati da će se to desiti - nikad.
Ne vjerujem ni ja u ove priče oko Rome jer sigurno naši ne žele pojačavati konkurente, ali me generalno nervira stav da ga se treba riješiti, a toliko smeća u ekipi imamo. Da ću koristiti milion opravdanja, bome neću, treba se i on konačno probuditi i prestati biti čovječija pizda jer me nervira kad znam koliko MOŽE i koliko MALO PRUŽA, ali imao je težak period iza sebe i umjesto da budemo iza njega, da mu se da nova šansa jer je mlad, čisto zbog neke ljudskosti jer je momak rossonero i jer uvijek daje maksimum za ovaj klub, našima je on glavna tema i gdje ga prije utopiti, samo da guzica para vidi. :facepalm:

nek' je sa srećom muha :thumbup: nadam se da je žena života i prava ljubav, i da nam dovedete na svijet još rossonera/ki. :P

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 16 dec 2014, 21:28

da hoce rasprodati sve sto valja i da pokupi pare i da onda proda klub bas kao i prethodni vlasnik Intera...igraci ko igraci uvijek ce ih biti i ako ima para brzo cemo preboliti prodaju i naviknut se na druge (ako kupe bolje) :)

lijepi moji snovi :urnebes:
FORZA MILAN

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 16 dec 2014, 21:36

Buon compleanno per il club piu titolato al mondo! :thumbup:
Dovedite Gabbiadinija i Vrsaljka i eto CL.
NON MOLLARE MAI

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 dec 2014, 21:58

Jel ovo gore sarkazam? :mrgreen:
Aj taj Gabbiadini je dobar igrač (mada čini mi se ide u Napoli,), ali Vrsaljko brateuu. :facepalm:

Od neke prodaje kluba zasad ništa, ali ono što prvo treba odraditi je riješiti se škarta i ponešto zaraditi, dovesti Susa i kvalitetnog lijevog beka (neki dan pročitah da će dovesti Coentraa :pray: ) i mislim da bi ova ekipa trebala biti definitivno zrela za izboriti treće mjesto. Možda nije na odmet ni napadač, ali otom potom, dokle Menez zabija dobro je, možda i Torres ne daj bože proradi.
Prodaje Šaravija, Šilje zasad ne dolaze u obzir, neka ih tu još sezonu dvije jer su mladi i jer samo mi možemo biti na gubitku njihovom prodajom, a ako čak i tad ne bude nekih naznaka promjena onda nogom u gujicu, naći će se uvijek kandidata. Bit će da im jednostavno ne odgovara ova liga i stil igre i to je to, idemo dalje.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.