Harun i Hasanović nek upišu fakultete dok nije kasno, od fudbala se neće najesti.
Ostalim momcima kapa do poda Bilo je sreće, ali smo je i zaslužili. Sudija je šiljio za njih dosta i očigledno, iako je penal recimo po meni čist bio što im je svirao, ali mimo toga je bio sraman.
Kad sam ga znao kuditi sad ga moram i pohvaliti, svaka cast Kurtalicu!
Bojo,Jasarevic,Lamadzema
Koliko smo mi imali srece toliko je i Radnik, bezbroj akcija smo samo usrali ili nismo uspjeli realizovati, ali bitna je pobjeda na kraju.Za Haruna nemam komentara, od fudbala se sigurno nece mnogo hljeba najest.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Kakva borba ! Svaka vam cast, i nemojte odustsjati...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Da li se neko žalio na suđenje onog majmuna, što je sudio utakmicu? Berbiću je slomljena noga i ništa, 5 žutih kartona, oni samo jedan, na ne govorim o broju pogibeljnih startova na igrače Slobode
Da li se neko žalio na suđenje onog majmuna, što je sudio utakmicu? Berbiću je slomljena noga i ništa, 5 žutih kartona, oni samo jedan, na ne govorim o broju pogibeljnih startova na igrače Slobode
Kome se zaliti? Mi idemo Doboju iduce kolo, nama
sudi sudija iz Doboja ovo kolo
Kad Sarajevo nije nista postiglo sa izlaskom s terena, a imaju veci uticaj od nas, necemo ni mi nista postici. Mozemo samo kontraefekat proizvesti da nas jos vise kolju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Protiv Sloge odigrati isto ovako, barem X izvući i bilo bi odlično, poslije toga GOŠK se mora dobiti na Tušnju za definitivni psihološki povratak i onda mislim da bi dosta toga bilo kaše...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
U ovakvom nacinu igranja, gdje se trci 90 minuta, grize, klize, nadjacava protivnik mislim da je svima jasno da je Said igrac manje, kolko god on bio majstor i legenda kluba on moze i mora jedino bit na klupi pored Jankovica ko prvi pomocni
Ma koja legenda kluba,lik je pitar teski sutra da ga zovnu kopacke da cisti u Sarajevu otisao bi. Odigrao par utakmica za Sarajevo i nece da slavi gol,ej...dize ruke nesto....
To mu necu zaboravit nikada.
Azmir je krenuo jednim putem i ako je zaista namjera kakva kaze da jeste, hvala mu za sve ali sa igracima tipa Said treba zavrsiti na kraju sezone....
Mlada,poletna ekipa U23,uz dva do tri starija malo ali ispod 30 god,i to je to.