Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Napoli je u prvom poluvremenu dobro kontrolisao utakmicu i stvarno su imali ubitačnih akcija. Gol na početku je baš sasjekao Inter, koji se dugo nije mogao sastaviti s loptom.
Higuainova oba gola su bila fantastična i pokazao je da je majstor.
U drugom dijelu drugog poluvremena Inter dosta jak, a Napoli pogubio konce. Na kraju zahvaljujući Reini i sreći su dobili utakmicu.
Jedab dio utakmice Napoli dosta zreo, jak, a onda taj malo čudni pad u drugom poluvremenu i to još s igračem više.
Higuainova oba gola su bila fantastična i pokazao je da je majstor.
U drugom dijelu drugog poluvremena Inter dosta jak, a Napoli pogubio konce. Na kraju zahvaljujući Reini i sreći su dobili utakmicu.
Jedab dio utakmice Napoli dosta zreo, jak, a onda taj malo čudni pad u drugom poluvremenu i to još s igračem više.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Koliko je dosad zabio Higuain golova u svim takmicenjima u ovoj sezoni ,zna li neko ?
- JoseMourinho
- Kontakt:
14 (12+2)Celtic je napisao/la:Koliko je dosad zabio Higuain golova u svim takmicenjima u ovoj sezoni ,zna li neko ?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Konkretno protiv Rome ih spašavao isključivo Handanovič,a i protiv Milana su dobili a da nisu nadigrali protivnika.Dalje od toga neću ništa spominjati.Nekad imaš a nekad nemaš sreće,to je tako u sportu.Ali ono što je sigurno da ćemo ove sezone novog prvaka znati tek pred sami kraj prvenstva. A ne kao dosad,sedmicama unaprijed.SiamoNoi je napisao/la:To je ujedno i jedini razlog zašto Napoli ne smije osvojiti.Romagnoli13 je napisao/la:Igra Napoli tačno i precizno k'o švicarski sat.Ako osvoje Scudetto,Higuain će biti slavljen kao onomad Maradona.Koje to točno?Romagnoli13 je napisao/la:Inter je dobio nekoliko mečeva u kojima je zaslužio poraz
Izbori
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zadnjih 40s

Nema to vez s time, ne volim ekipe s juga. Luzerski klubovi po randomu. Prije sezone sam najavljivao jak Napoli i stavljao ih među kandidate za titulu, ali ih jednostavno ne volim.rio_Ferdy88 je napisao/la:Vidi Juventina što brane Inter
Po principu od dva zla izaberi ono manje jel'
@Romagnoli Ja sam večeras vidio Napoli koji igra po principu "dodaj Insigneu ili Higuainu pa šta urade, dobro i jest". Zato me nije ni začudila statistika koja kaže da je Napoli večeras imao 17 akcija po lijevoj strani. Po desnoj nisu sašili ni pet. Pipita majstor izvuče dva vrhunska gola i to je sve što se vidjelo od njih. Odbrana još uvijek šuplja ko sir, a vezni se svodi na dva igrača, od kojih je večeras samo jedan odigrao dobru utakmicu.
Godiće im pobjeda za samopouzdanje, ali me fakat ne bi iznenadilo da već u narednom kolu kiksaju u Bologni poput Rome. Inter s druge strane djeluje kao tim koji će do samog kraja sezone biti na jednom od prva tri mjesta, jer igraju fudbal koji u Italiji donosi trofeje.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Protiv Rome je Inter odigrao jednu od najboljih utakmica u zadnje 3-4 godine.Romagnoli13 je napisao/la:Konkretno protiv Rome ih spašavao isključivo Handanovič,a i protiv Milana su dobili a da nisu nadigrali protivnika.Dalje od toga neću ništa spominjati.Nekad imaš a nekad nemaš sreće,to je tako u sportu.Ali ono što je sigurno da ćemo ove sezone novog prvaka znati tek pred sami kraj prvenstva. A ne kao dosad,sedmicama unaprijed.SiamoNoi je napisao/la:To je ujedno i jedini razlog zašto Napoli ne smije osvojiti.Romagnoli13 je napisao/la:Igra Napoli tačno i precizno k'o švicarski sat.Ako osvoje Scudetto,Higuain će biti slavljen kao onomad Maradona.Koje to točno?Romagnoli13 je napisao/la:Inter je dobio nekoliko mečeva u kojima je zaslužio poraz
Izbori
Nisu nadigrali,ali nisu ni bili nadigrani.U tome i je cijela poanta.
Nije to manje zlo nego manjeg suparnika za naslovrio_Ferdy88 je napisao/la:Vidi Juventina što brane Inter
Po principu od dva zla izaberi ono manje jel'

Izbori

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 30 nov 2015, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
I od zimskog mercata ce dosta da ovisi rasplet situacije u Serie A.Zaista je dobra stvar sto ce nijanse da odlucuju o konacnom plasmanu ekipa koje se bore za prvih pet pozicija koje vode u evropska takmicenja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Evo izgleda da i dalje imamo nekog tko misli da je to sad to,sreca okrece leđa i pada shinter strmoglavo na tabliciTeddyKGB je napisao/la:vratilo se smetljarskom interu sve ono s pocetka i njihovih 1-0 ...
iako mrzim napoli drago mi je sto se ovo shinteru desilo
FORZA JUVE

Izgleda

Napoli protiv 5 od 6 timova iz grupe sedam sestara: 5/5, 15 bodova, gol razlika 15-3.
Napoli protiv ostalih 9 timova (SAM, CHI, PAL, EMP, UDI, CAR, GEN, VER, SAS): 4/9, 16 bodova, gol razlika 11-6.

Napoli protiv ostalih 9 timova (SAM, CHI, PAL, EMP, UDI, CAR, GEN, VER, SAS): 4/9, 16 bodova, gol razlika 11-6.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Valja opet osvojit ligu, sta ces..
Bolje na kraju i Napoli da omasti brke nego zmijice.
Trebaju još sazrijevati a imaju i evropsku ligu. Inter je neopterećen i to im mnogo može značiti.

Trebaju još sazrijevati a imaju i evropsku ligu. Inter je neopterećen i to im mnogo može značiti.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Odlicna tekma dvije vrhunske ekipe, od kojih je ona "moja" pokazala snagu i karaker koji nisam ni znao da imamo.Definitivno smo kontender i to mogu reci poslije ove tekme.
Juventini se raduju, kontaju bit ce ko prosle sezone, a sad kad pogba u Januaru spakuje kofere... Fkt. ne znam cemu se vi nadate i zasto.
Juventini se raduju, kontaju bit ce ko prosle sezone, a sad kad pogba u Januaru spakuje kofere... Fkt. ne znam cemu se vi nadate i zasto.
Murillo=JJ
Pogba će vjerovatno spakovati kofere dogodine, ali u januaru... nema šanse. Bitni igrači nikad ne mijenjaju tim u zimskom prelaznom roku.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
To vi imate insajderske informacije za Pogbu??? E majko mila...
-
- Kontakt:
Dobro, vi osvajate, ZASLUŽILI STE!!!SampiJuve je napisao/la:Nebitno, sampioni bit necete, a niste ni zasluzili.
Hvala, znam brate.teteac8684 je napisao/la:Dobro, vi osvajate, ZASLUŽILI STE!!!SampiJuve je napisao/la:Nebitno, sampioni bit necete, a niste ni zasluzili.
Murillo=JJ
Jos uvijek neki imaju misli o Scudettu... lazne nade to i oni znaju al eto...
Torinska masina se tek zakuhala i nece stati do kraja sezone... a to znaci novi Scudetto.... sreca po ostale sto je Allegri merhametli... i nije htio da bude 20 bodova razlike... ovako ce to biti malo tijesnije nego inace, ali svejedno zna se kao sto ce Messi osvojiti Zlatnu loptu, tako ce i Juve osvojiti novi Scudetto... dvije najdosadnije i najočekivanije stvari....
Torinska masina se tek zakuhala i nece stati do kraja sezone... a to znaci novi Scudetto.... sreca po ostale sto je Allegri merhametli... i nije htio da bude 20 bodova razlike... ovako ce to biti malo tijesnije nego inace, ali svejedno zna se kao sto ce Messi osvojiti Zlatnu loptu, tako ce i Juve osvojiti novi Scudetto... dvije najdosadnije i najočekivanije stvari....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- akisarajevo92
- Kontakt:
sta onda reci za PSG, Bayern u Ligue 1 i Bundesligi..Peace je napisao/la: zna se kao sto ce Messi osvojiti Zlatnu loptu, tako ce i Juve osvojiti novi Scudetto... dvije najdosadnije i najočekivanije stvari....
kao navijac Juventusa ne volim takvu prepotentnost, osim ako ne provociras nekog

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 01 dec 2015, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Nisu dugo, imaj razumijevanjaPeace je napisao/la:Jos uvijek neki imaju misli o Scudettu... lazne nade to i oni znaju al eto...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.