FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Hoces reci da su najkonstantniji.
Messi je sigurno vec sada jedan od najboljih svih vremena.
Nema tu ukusa, Lionel je dosta bolji igrac od njega.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
itekako je stvar ukusa.M4kaveli je napisao/la:Hoces reci da su najkonstantniji.
naprijed rejal
A vidi meni je Ronaldo bolji igrač od Lionela,samo nisam subjektivan ko ti i shvatam ljude koji misle drugačije.M4kaveli je napisao/la:Hoces reci da su najkonstantniji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sam sebe lazes.
Ustvari vjerovatno trollas kao i u 99% slucajeva.
On moze bit bolji samo madridistima i pojedinim navijacima Uniteda.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ja ne trolam.
Messi može biti bolji samo barcelonistama i isfrustriranim hobitima kojim je uzor

Messi može biti bolji samo barcelonistama i isfrustriranim hobitima kojim je uzor

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
trollaš sam sebe. Ronaldo je najbolji velikom broju istinskih ljubitelja nogometa. A messi je svim onim koji subjektivno svršavaju na farcu. Mislim vidjeli smo vas, kad ste kmečali nakon što se gnomu slomio nokatM4kaveli je napisao/la:Sam sebe lazes.

naprijed rejal
Ako su samo madridisti i unitedovci (ne svi) istinski ljubitelji nogometa, onda si apsolutno u pravu.Sveti je napisao/la: trollaš sam sebe. Ronaldo je najbolji velikom broju istinskih ljubitelja nogometa. A messi je svim onim koji subjektivno svršavaju na farcu. Mislim vidjeli smo vas, kad ste kmečali nakon što se gnomu slomio nokat
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Naravno, naglasio si to AKO, što svakako označava kako relativno razmišljaš o svemu tome  

naprijed rejal
						- adriano_leite
- Kontakt:
Kako vam ne dosadi nije mi jasno? 

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
						Mes Que Un Club!
smanjen broj samoubistava culesa kako je potvrđeno da messi nije zadobio težu ozljedu. 

naprijed rejal
Messi je najbolji svima ostalima ne samo za barcelonu sto navijaju a samo vama je cr bolji od njega.LBJ MVP je napisao/la:Ja ne trolam.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
						MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Nije tebi lahko, isto k'o i onima što stalno trollaju na temi Reala. Sve bih ja vas doživotno banovao.Sveti je napisao/la:Naravno, naglasio si to AKO, što svakako označava kako relativno razmišljaš o svemu tome

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Davno sam ja rekao, Messija porede sa Peleom/Maradonom/Zidaneom, a Ronalda sa Messijem. 
To je ta razlika... 

To je ta razlika...

[youtube][/youtube]

**** vas Messi.

**** vas Messi.

ocekujem sutra obaranje rekorda a ja najvjerovatnije necu gledati tekmu (putujem).
  ocekujem sutra obaranje rekorda a ja najvjerovatnije necu gledati tekmu (putujem).Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Video klip od 10 minuta sa yt-a nije nikakvo mjerilo  Šta više, za svakog iole ozbiljnog igrača se može napraviti sličan klip.
  Šta više, za svakog iole ozbiljnog igrača se može napraviti sličan klip.

Šta više, za svakog iole ozbiljnog igrača se može napraviti sličan klip.
  Šta više, za svakog iole ozbiljnog igrača se može napraviti sličan klip.Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
To si fakat upravu svaki igrac ce kroz svoju karijeru napraviti dovoljno toga za jedan ovakav klip,ali brate moj (nije nikakva provokacija,majke mi) koliko imas godina?messilla je napisao/la:Video klip od 10 minuta sa yt-a nije nikakvo mjeriloŠta više, za svakog iole ozbiljnog igrača se može napraviti sličan klip.
Mislim ako si star toliko da si zapamtio Zidana ne mozes rec da nije najpametniji fudbaler koji je hodao planetom.
Jbt pa nije postojala stvar koju taj covjek nije znao s loptom,nije postojalo rijesenje koje on nije mogao naci...davao je golove nogom,glavom,iz slobodnjaka na sve moguce nacine...izmisljo je asistencije,borio se na terenu ko lav,dobijao batine i opet igrao na najvisem mogucem nivou...njegov doprinos svakoj ekipi je nemjerljiv sa bilo kojim drugim igracem.
Ronaldo je toliko dobar da ga ne moramo porediti s tim nebitnim likovima.Jedino Lionel može u istu rečenicu s njimmandraX je napisao/la:Davno sam ja rekao, Messija porede sa Peleom/Maradonom/Zidaneom, a Ronalda sa Messijem.
To je ta razlika...

- adriano_leite
- Kontakt:
Pa brate i Messi sve to radi, a koliko znaci za igru Barce, moze se svakako vidjeti kada taj covjek ne igra. Lik daje golove iz peterca, iz 16, daje iz slobodnjaka, daje iz penala, lobuje, ispaljuje topove, daje glavom, petom, koljenom, pa cak je dao i rukomDzoni je napisao/la:To si fakat upravu svaki igrac ce kroz svoju karijeru napraviti dovoljno toga za jedan ovakav klip,ali brate moj (nije nikakva provokacija,majke mi) koliko imas godina?messilla je napisao/la:Video klip od 10 minuta sa yt-a nije nikakvo mjeriloŠta više, za svakog iole ozbiljnog igrača se može napraviti sličan klip.
Mislim ako si star toliko da si zapamtio Zidana ne mozes rec da nije najpametniji fudbaler koji je hodao planetom.
Jbt pa nije postojala stvar koju taj covjek nije znao s loptom,nije postojalo rijesenje koje on nije mogao naci...davao je golove nogom,glavom,iz slobodnjaka na sve moguce nacine...izmisljo je asistencije,borio se na terenu ko lav,dobijao batine i opet igrao na najvisem mogucem nivou...njegov doprinos svakoj ekipi je nemjerljiv sa bilo kojim drugim igracem.
 . Pored tih golgeterskih sposobnosti, lik i asistira, ucestvuje u svakoj akciji Barce kod gola (ne mora biti svaka ali jest 90% golova Barce, on odradi nesto dobro). Xavi je playmaker i organizuje napade, ali Messi se izvlaci po loptu i tako je i on playmaker, s tim da je napadac i mnogo ofanzivniji od Xavija. Kad sve saberes, jedino sto je Zizu uradio, a da Messi nije uradio, jeste knock out glavom
 . Pored tih golgeterskih sposobnosti, lik i asistira, ucestvuje u svakoj akciji Barce kod gola (ne mora biti svaka ali jest 90% golova Barce, on odradi nesto dobro). Xavi je playmaker i organizuje napade, ali Messi se izvlaci po loptu i tako je i on playmaker, s tim da je napadac i mnogo ofanzivniji od Xavija. Kad sve saberes, jedino sto je Zizu uradio, a da Messi nije uradio, jeste knock out glavom   .
 . Da ne bi bilo zabune, ja sam Zizua uvijek cijenio kao igraca, jos uvijek ga cijenim, kao i Raula, Tottija, Del Piera, Henrya, Bergkampa, Vieru, Vierija, Cresspa, Ruuda, Beckhama, Ronalda, Scholesa, Stama itd. Medjutim, ovo danas sto Messi radi, mnogo je jace od onoga sto je Zizu radio, ali eto ne igraju iste pozicije i mozda je nezahvalno ih uporedjivati.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
						Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.