FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 08 dec 2012, 15:41

Hoces reci da su najkonstantniji.
Messi je sigurno vec sada jedan od najboljih svih vremena.
Nema tu ukusa, Lionel je dosta bolji igrac od njega.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2012, 15:44

M4kaveli je napisao/la:Hoces reci da su najkonstantniji.
itekako je stvar ukusa.
naprijed rejal

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 dec 2012, 15:48

M4kaveli je napisao/la:Hoces reci da su najkonstantniji.
A vidi meni je Ronaldo bolji igrač od Lionela,samo nisam subjektivan ko ti i shvatam ljude koji misle drugačije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 dec 2012, 15:49

Sam sebe lazes.
Ustvari vjerovatno trollas kao i u 99% slucajeva. :D

On moze bit bolji samo madridistima i pojedinim navijacima Uniteda.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 dec 2012, 15:50

Ja ne trolam.
Messi može biti bolji samo barcelonistama i isfrustriranim hobitima kojim je uzor :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2012, 15:50

M4kaveli je napisao/la:Sam sebe lazes.
Ustvari vjerovatno trollas kao i u 99% slucajeva. :D

On moze bit bolji samo madridistima i pojedinim navijacima Uniteda.
trollaš sam sebe. Ronaldo je najbolji velikom broju istinskih ljubitelja nogometa. A messi je svim onim koji subjektivno svršavaju na farcu. Mislim vidjeli smo vas, kad ste kmečali nakon što se gnomu slomio nokat :mrgreen:
naprijed rejal

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 dec 2012, 15:55

Sveti je napisao/la: trollaš sam sebe. Ronaldo je najbolji velikom broju istinskih ljubitelja nogometa. A messi je svim onim koji subjektivno svršavaju na farcu. Mislim vidjeli smo vas, kad ste kmečali nakon što se gnomu slomio nokat :mrgreen:
Ako su samo madridisti i unitedovci (ne svi) istinski ljubitelji nogometa, onda si apsolutno u pravu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2012, 16:00

Naravno, naglasio si to AKO, što svakako označava kako relativno razmišljaš o svemu tome :mrgreen:
naprijed rejal

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 dec 2012, 16:05

Kako vam ne dosadi nije mi jasno?
:? :? :roll:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2012, 16:08

smanjen broj samoubistava culesa kako je potvrđeno da messi nije zadobio težu ozljedu. :lol:
naprijed rejal

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 dec 2012, 16:26

LBJ MVP je napisao/la:Ja ne trolam.
Messi može biti bolji samo barcelonistama i isfrustriranim hobitima kojim je uzor :D
Messi je najbolji svima ostalima ne samo za barcelonu sto navijaju a samo vama je cr bolji od njega.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 dec 2012, 16:46

:D slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 dec 2012, 17:00

Sveti je napisao/la:Naravno, naglasio si to AKO, što svakako označava kako relativno razmišljaš o svemu tome :mrgreen:
Nije tebi lahko, isto k'o i onima što stalno trollaju na temi Reala. Sve bih ja vas doživotno banovao. :lol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 dec 2012, 17:05

Davno sam ja rekao, Messija porede sa Peleom/Maradonom/Zidaneom, a Ronalda sa Messijem.
To je ta razlika... 8-) :mrgreen:

slika

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 dec 2012, 17:19

[youtube][/youtube]

8-)

**** vas Messi. 8-)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2012, 17:29

:( ocekujem sutra obaranje rekorda a ja najvjerovatnije necu gledati tekmu (putujem).
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 dec 2012, 17:37

Video klip od 10 minuta sa yt-a nije nikakvo mjerilo :!: Šta više, za svakog iole ozbiljnog igrača se može napraviti sličan klip.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 dec 2012, 17:51

messilla je napisao/la:Video klip od 10 minuta sa yt-a nije nikakvo mjerilo :!: Šta više, za svakog iole ozbiljnog igrača se može napraviti sličan klip.
To si fakat upravu svaki igrac ce kroz svoju karijeru napraviti dovoljno toga za jedan ovakav klip,ali brate moj (nije nikakva provokacija,majke mi) koliko imas godina?
Mislim ako si star toliko da si zapamtio Zidana ne mozes rec da nije najpametniji fudbaler koji je hodao planetom.
Jbt pa nije postojala stvar koju taj covjek nije znao s loptom,nije postojalo rijesenje koje on nije mogao naci...davao je golove nogom,glavom,iz slobodnjaka na sve moguce nacine...izmisljo je asistencije,borio se na terenu ko lav,dobijao batine i opet igrao na najvisem mogucem nivou...njegov doprinos svakoj ekipi je nemjerljiv sa bilo kojim drugim igracem.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 dec 2012, 17:53

mandraX je napisao/la:Davno sam ja rekao, Messija porede sa Peleom/Maradonom/Zidaneom, a Ronalda sa Messijem.
To je ta razlika... 8-) :mrgreen:
Ronaldo je toliko dobar da ga ne moramo porediti s tim nebitnim likovima.Jedino Lionel može u istu rečenicu s njim :D

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 dec 2012, 17:59

Dzoni je napisao/la:
messilla je napisao/la:Video klip od 10 minuta sa yt-a nije nikakvo mjerilo :!: Šta više, za svakog iole ozbiljnog igrača se može napraviti sličan klip.
To si fakat upravu svaki igrac ce kroz svoju karijeru napraviti dovoljno toga za jedan ovakav klip,ali brate moj (nije nikakva provokacija,majke mi) koliko imas godina?
Mislim ako si star toliko da si zapamtio Zidana ne mozes rec da nije najpametniji fudbaler koji je hodao planetom.
Jbt pa nije postojala stvar koju taj covjek nije znao s loptom,nije postojalo rijesenje koje on nije mogao naci...davao je golove nogom,glavom,iz slobodnjaka na sve moguce nacine...izmisljo je asistencije,borio se na terenu ko lav,dobijao batine i opet igrao na najvisem mogucem nivou...njegov doprinos svakoj ekipi je nemjerljiv sa bilo kojim drugim igracem.
Pa brate i Messi sve to radi, a koliko znaci za igru Barce, moze se svakako vidjeti kada taj covjek ne igra. Lik daje golove iz peterca, iz 16, daje iz slobodnjaka, daje iz penala, lobuje, ispaljuje topove, daje glavom, petom, koljenom, pa cak je dao i rukom :lol: . Pored tih golgeterskih sposobnosti, lik i asistira, ucestvuje u svakoj akciji Barce kod gola (ne mora biti svaka ali jest 90% golova Barce, on odradi nesto dobro). Xavi je playmaker i organizuje napade, ali Messi se izvlaci po loptu i tako je i on playmaker, s tim da je napadac i mnogo ofanzivniji od Xavija. Kad sve saberes, jedino sto je Zizu uradio, a da Messi nije uradio, jeste knock out glavom :D .

Da ne bi bilo zabune, ja sam Zizua uvijek cijenio kao igraca, jos uvijek ga cijenim, kao i Raula, Tottija, Del Piera, Henrya, Bergkampa, Vieru, Vierija, Cresspa, Ruuda, Beckhama, Ronalda, Scholesa, Stama itd. Medjutim, ovo danas sto Messi radi, mnogo je jace od onoga sto je Zizu radio, ali eto ne igraju iste pozicije i mozda je nezahvalno ih uporedjivati.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.