Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Jel' još koga sinoćnja utakmica podsjetila na onu između Rome i Juventusa na Olimpicu? S početka sezone? Skoro pa preslikano. Čak i odbrana Reine uz pomoć stative u zadnjoj minuti je kao ona Szczesnyeva, skoro pa identične.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Pa najnamjestenije dvije stvari, logicnoPeace je napisao/la: ali svejedno zna se kao sto ce Messi osvojiti Zlatnu loptu, tako ce i Juve osvojiti novi Scudetto... dvije najdosadnije i najočekivanije stvari....

Sto se popalishe, hahaha, fali mi copor morao sam.
@advokat
Ne mijenjaj temu, taman se zakuhalo.

Murillo=JJ
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bit' će ovo najneizvjesnija utrka za prvaka u posljednjih pet sezona.I taj jaz između Juventusa i ostalih kontendera je nikad manji u zadnje 4 godine.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Izvini jarane, nisam ni obraćao pažnju na to šta se piše. Pade mi na pamet to pa uletio da priupitamSampiJuve je napisao/la: @advokat
Ne mijenjaj temu, taman se zakuhalo.![]()

Nastavite slobodno, ionako nema internet policije

★★★
Hellas Verona, Luigi Delneri è il nuovo allenatore
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Neka, samo nek je zanimljivo i sto vishe tekmi kao sinoc.Romagnoli13 je napisao/la:Bit' će ovo najneizvjesnija utrka za prvaka u posljednjih pet sezona.I taj jaz između Juventusa i ostalih kontendera je nikad manji u zadnje 4 godine.

Murillo=JJ
Au brate nisi smio ovo napisati, sad će ti se Chopor aka uvijek objektivni navaliti na kostiSampiJuve je napisao/la:Pa najnamjestenije dvije stvari, logicnoPeace je napisao/la: ali svejedno zna se kao sto ce Messi osvojiti Zlatnu loptu, tako ce i Juve osvojiti novi Scudetto... dvije najdosadnije i najočekivanije stvari....![]()
Sto se popalishe, hahaha, fali mi copor morao sam.
@advokat
Ne mijenjaj temu, taman se zakuhalo.![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Što bi rek'o Edo Maajka : ''Rokaaj!''

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
biti će vama rokanje u petak, valja dobit' po dupeturamiral je napisao/la:Što bi rek'o Edo Maajka : ''Rokaaj!''

Koliko bajrama prodje Chini a to se ne desi.
Uvijek nafur i opet po frnjokalici dobiju biancocelesti.
Morata u 32-oj i 78-oj

Uvijek nafur i opet po frnjokalici dobiju biancocelesti.
Morata u 32-oj i 78-oj

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Morata ga nije dao od Bajrama, ali tu je da te počasti sa par komada i popravi se na listi strijelacaChinaglia je napisao/la:biti će vama rokanje u petak, valja dobit' po dupeturamiral je napisao/la:Što bi rek'o Edo Maajka : ''Rokaaj!''

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Moguće, nisam baš ni gledao utakmicu, slučajno prebacio i na prvu mi se učinilo da jeste.Chinaglia je napisao/la:nije ono bio penal, lopta pogodi igrača u leđaDenno je napisao/la:Penal za Violu u 88'
embrace the chaos
Kakva ledja? cista ruka.Denno je napisao/la:Moguće, nisam baš ni gledao utakmicu, slučajno prebacio i na prvu mi se učinilo da jeste.Chinaglia je napisao/la:nije ono bio penal, lopta pogodi igrača u leđaDenno je napisao/la:Penal za Violu u 88'
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- L'Avvocato
- Kontakt:
Da, čista ruka. Mada, realno, lik nije ni vidio loptu.
★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Raspored utakmica u decembru za prvih 5 na tabeli

Realno, najteže će biti Romi i Juventusu. Najlakše utakmice, barem na papiru, ima Inter.

Realno, najteže će biti Romi i Juventusu. Najlakše utakmice, barem na papiru, ima Inter.
★★★
Ako Napoli uzme 9 bodova iz te tri utakmice, a Juventus kiksne 1om - počeću da verujem u scudetto. 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Slaba ti ta vjera nešto... ili je to empirijski
Biće zanimljivo u svakom slučaju. Sad svako kolo čekam s nestrpljenjem, smorili smo bili prethodnih par sezona dominacijom

Biće zanimljivo u svakom slučaju. Sad svako kolo čekam s nestrpljenjem, smorili smo bili prethodnih par sezona dominacijom

★★★
Roma, Juve, Napoli, Inter, Fiorentina & da tu svi budemo negdje u 4-5 bodova u januaru, bilo bi vjerovatno zanimljivo na tržištu.
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
I Milan je tu negdje, nikako ih se ne smije otpisivati u borbu za prva tri mjesta. Ljudima samo fali jedan vrhunski vezni igrač i solidan štoper za još bolje rezultate.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.