nisi uopste skontao sta sam htio reci.. ovaj PAUK koristi cinjenicu da neki igraci daju krscanska imena svojoj dijeci kao neki parametar u prici o tome tko je kakav, sto je svakako za osudit. zato sam i naveo salihamidzica kao primjer, cova je uvijek bio patriota i znam sam da se covjek zalagao za repku koliko je mogao. iduci put bolje procitaj sta je pisac htio reci..Pasodzigera je napisao/la:A sta bi ti rekao da taj isti Salihamidzic finansira ustanovu za nezbrinutu dijecu u Zenici.Meni mnogo vaznije od tog kako mu se dijeca zovu.STEVIE je napisao/la:sta bi tek onda ti rekao o salihamidzicu posto i njegova djeca imaju krscanska imena?! uvijek trazite neke razloge za prozivanje gdje im nije mjestoPauk je napisao/la: Djela mnogo govore o svakom covjeku, pogledaj djela Asmira Begovica i Zlatana Ibrahimovica i vidjecas da im nije stalo do Bosne.
Na drugoj strani pogledaj djela na primjer Ibisevica i Dzeke, i shvatices da im jeste stalo do Bosne.
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Kad vec pricate o Zlatanu..Pauk je napisao/la:Srna i Subotic nikad i nisu htjeli da igraju za BiH.Megamon je napisao/la:Kvalitet je neosporan,al' je ljubav prema Bosni upitna.Kad smo propustili Ibrahimovica,Srnu,Subotica sto vala nebi i jednog Begovica.
Ibrahimovic vjerovatno je samo htjeo da ugodi svom ocu Sefiku koji ga je guro da igra za BiH.
Al pogledaj Zlatana,
zena mu je Svedjanka,
djeca Vincent i Maximillian,
u jednom svedskom intervju je rekao da je Katolik,
samo je jednom bio u Bosni sa ocem par godina prije rata,
nemoze da kaze sta mu je maternji jezik, pa je pitao jednog italijanskog novinari jel se zove jugoslovenki,
itd
ima mnogo primjera
Sve je do roditelja.
Njegov otac bog zna iz kakve vukojebine je dosao u Svedsku tako da... sigurno neki odron

Mozes biti tzv. drzavlj. Japana ali imaces ono bosansko, ljubav prema bosni..Normalno nismo svi isti, nadje se 1% sorte, fam. Ibrahimovic spada u nju.
Zadnja izmjena: Pepe $, dana/u 13 jun 2011, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Haha cuj sta savez ceka, ako je otkaz Susicu rjesenje onda ... rjesenje je da njih dvojica rijese svoje nesporazume u 4 oka a ne preko novina.Megamon je napisao/la:Onda sta savez ceka? Nek Papetu daju otkaz pa da vidimo ko ce voditi repku za pet hiljada eura.Mnogi kenjaju o ljubavi prema Bosni a kad treba preuzeti kormilo svi gledaju nule na cekovnom racunu.mirzza je napisao/la:Bas zbog toga, dosta raspianja kvaliteta i dosta te price ljubav prema domovini, eto nek je Hrgovic imao ljubav prema domovini, ili nek je Maletic ima, i Mujdza je igrao za Hrvate.Megamon je napisao/la:Kvalitet je neosporan,al' je ljubav prema Bosni upitna.Kad smo propustili Ibrahimovica,Srnu,Subotica sto vala nebi i jednog Begovica.
Nesporazum je Asmira i Papete i niko ne zna zbog cega, momak voli BiH i igrat ce za nju.
Ta plata od 5.000 eura, nemojte to vise spominjati molim vas. Pa to je cirkus. Ako cemo tako za koje pare i premije igra Dzeko, Miske i ostali.
Za koje su pare igrali Bola, Kodro, Konjic i Hibic, za puno manje od 5.000 eura mjesecno i rizikovali povrede na tekmama repke.
Pape da ima gdje vise uzeti od tih 5.000 eura uzeo bi, to se ne sekiraj. Nije on nista veci patriota od Halilhodzica i slicnih, nego nije imao bolje i uhvatio se sanse, za sada radi kako najbolje zna i umije i na tome mu se treba cestitati, ali da ima mana, ima ih milion.
Helem nejse, Begovic se odlucio za BiH i tu treba staviti tacku, dalje je stvar njega i Papeta.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Pa nije Bijeljina vukoje.bina nego medju 10 najvecih gradova u BIHPepe $ je napisao/la:Kad vec pricate o Zlatanu..
Sve je do roditelja.
Njegov otac bog zna iz kakve vukojebine je dosao u Svedsku tako da... sigurno neki odron
Mozes biti tzv. drzavlj. Japana ali imaces ono bosansko, ljubav prema bosni..Normalno nismo svi isti, nadje se 1% sorte, fam. Ibrahimovic spada u nju.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
"Nisam ni želio Sušićev poziv"
Jeli sad jasno da nije bilo poziva Begovicu i Papcu?
Ili treba crtati?
Ili treba crtati?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
Nisam te dobro shvatio,jel ti želiš da kažeš da ljudi koji imaju kršćanska imena nemogu voljeti Bosnu i Hercegovinu!?STEVIE je napisao/la:sta bi tek onda ti rekao o salihamidzicu posto i njegova djeca imaju krscanska imena?! znaci po nekim tvojim parametrima hasan nije patriota i nije se zalagao za repku kad je bio tu.. uvijek trazite neke razloge za prozivanje gdje im nije mjestoPauk je napisao/la: Djela mnogo govore o svakom covjeku, pogledaj djela Asmira Begovica i Zlatana Ibrahimovica i vidjecas da im nije stalo do Bosne.
Na drugoj strani pogledaj djela na primjer Ibisevica i Dzeke, i shvatices da im jeste stalo do Bosne.
Kao prvo Papac to nije rekao.Za_raju je napisao/la:"Nisam ni želio Sušićev poziv"
Ili treba crtati?
A isto tako ne treba ni crtati da Begovicu puca qurac za repkom.
Hrdzav qurac ce dlaku ako treba i izmisliti,samo da ima razloga da mu smeta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nepostoje ''krscanska'' imena!
To su samo imena razlicitog lingvistickog porijekla, neka su hebrejskog, neka grckog, neka latinskog porijekla itd.
To su samo imena razlicitog lingvistickog porijekla, neka su hebrejskog, neka grckog, neka latinskog porijekla itd.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
E nek je tebi sve jasno.Za_raju je napisao/la:"Nisam ni želio Sušićev poziv"
Ili treba crtati?

Nije ga zelio ali ga je dobio i pokazao nam kakav je covjek.

-
- Kontakt:
Haj dobro,neda mi se natezat zna se sta sam mislio.......Pauk je napisao/la:Nepostoje ''krscanska'' imena!
pa i nisi me dobro shvatio, procitaj ponovo moja dva predhodna posta! uglavnom nisam ja taj koji tvrdi da ako imas krscanska imena da nemozes voljeti BiH..rossoneri83_sa je napisao/la:Nisam te dobro shvatio,jel ti želiš da kažeš da ljudi koji imaju kršćanska imena nemogu voljeti Bosnu i Hercegovinu!?STEVIE je napisao/la:sta bi tek onda ti rekao o salihamidzicu posto i njegova djeca imaju krscanska imena?! znaci po nekim tvojim parametrima hasan nije patriota i nije se zalagao za repku kad je bio tu.. uvijek trazite neke razloge za prozivanje gdje im nije mjestoPauk je napisao/la: Djela mnogo govore o svakom covjeku, pogledaj djela Asmira Begovica i Zlatana Ibrahimovica i vidjecas da im nije stalo do Bosne.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
-
- Kontakt:
o.k drug do mene,..STEVIE je napisao/la:sta bi tek onda ti rekao o salihamidzicu posto i njegova djeca imaju krscanska imena?! znaci po nekim tvojim parametrima hasan nije patriota i nije se zalagao za repku kad je bio tu.. uvijek trazite neke razloge za prozivanje gdje im nije mjestoPauk je napisao/la: Djela mnogo govore o svakom covjeku, pogledaj djela Asmira Begovica i Zlatana Ibrahimovica i vidjecas da im nije stalo do Bosne.
Nisam nista rekao o Asmirovom karekteru samo da zatvorimo ono sto je na nekoliko stranica prije pocetoharishp je napisao/la:Kao prvo Papac to nije rekao.Za_raju je napisao/la:"Nisam ni želio Sušićev poziv"
Ili treba crtati?
A isto tako ne treba ni crtati da Begovicu puca qurac za repkom.
Hrdzav qurac ce dlaku ako treba i izmisliti,samo da ima razloga da mu smeta.

Znaci nije bilo poziva kraj rasprave

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Tek sad nece biti pozvan.
Vrata su gujcom dobro zamandaljena.
Aferim ''mocmina''.
Kraj rasprave.
Aferim ''mocmina''.
Kraj rasprave.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ma Begovic to i hoce,ovako nece morati vise izmisljati kako je bolestan da je mislio da ce umrijeti,kao protiv Slovaka,pa nakon 2 dana stoji na golu Stoka,kao i ostala sranja sto je izmisljo.Cuj "Nisam ni zelio Susicev poziv" ma nek se goni odakle je i dosao.harishp je napisao/la:Tek sad nece biti pozvan.
Aferim ''mocmina''.
Kraj rasprave.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Ma sve je to bajno.
Ali je'' najsladji'' kad kaze ''imao sam ja dobar razlog zasto se nisam odazvao na par poziva''.
I onda vazda kapak.Pa reci ga,yebo ti svoj jezik.
Ako je razlog opravdan,prvi cu ja iskritikovati i Papeta i Piplicu i Slavicu Pecikozu-prevodioca.
Ali je'' najsladji'' kad kaze ''imao sam ja dobar razlog zasto se nisam odazvao na par poziva''.
I onda vazda kapak.Pa reci ga,yebo ti svoj jezik.
Ako je razlog opravdan,prvi cu ja iskritikovati i Papeta i Piplicu i Slavicu Pecikozu-prevodioca.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Begoviću poručujem da još dugo vremena neće zaigrati za reprezentaciju, jer će na njegovu , a i žalost mnogih drugih, Pape biti selektor još dugi niz godina 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
samo pod jednim uslovom....da se plasiramo na EP...u protivnom, au revoirdzenan01 je napisao/la:Begoviću poručujem da još dugo vremena neće zaigrati za reprezentaciju, jer će na njegovu , a i žalost mnogih drugih, Pape biti selektor još dugi niz godina
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- velez_mostar
- Kontakt:
Neko spomenu Ibrahimovica...haha, pa njegov otac je Bosanski cigan, harmonikas koji je svirao za sicu, sklepao nosonju i ovaj se prislonio tamo gdje mu je bolje, niti on zna ko je, ni sta je..cim je rekao da je katolik, onda ti je jasno kakav je to lik, ne mozes biti Ibrahimovic, a katolik da ga yebes..
To je takva osoba da bi se jeb.ala za marku, a ne da igra za BiH, to nikada ne bi uradio, jer ga nista ne veze za ovu zemlju, i repku, osim babe putnika sa harmonikom u koferu
.
Sto se tice Asmira, mislim da je Susic pogrijesio, nije bio dovoljno bistar da kulturno ovoga uvuce u repku, nego je na prvu reagirao..ipak je steta izgubiti takvog golmana.
Sto se Spahe tice, svakoga dana sve vise prezentira koliki je to krkan..zeli u klub samo da ne bi morao redovno trenirati, sportski zivjeti, i napraviti nesto od karijere, uvijek ce ostati jedan mali igrac koji je nastupao za male klubove, i nije ostavio nikakav trag, a realno imao je kvalitet da uradi puno vise.
Mozda bi se trebala preispitati njegova uloga kapitena, ima tu momaka koji profesionalnije zive, i kao zaslugu za sve im treba ustupiti istu.
To je takva osoba da bi se jeb.ala za marku, a ne da igra za BiH, to nikada ne bi uradio, jer ga nista ne veze za ovu zemlju, i repku, osim babe putnika sa harmonikom u koferu

Sto se tice Asmira, mislim da je Susic pogrijesio, nije bio dovoljno bistar da kulturno ovoga uvuce u repku, nego je na prvu reagirao..ipak je steta izgubiti takvog golmana.
Sto se Spahe tice, svakoga dana sve vise prezentira koliki je to krkan..zeli u klub samo da ne bi morao redovno trenirati, sportski zivjeti, i napraviti nesto od karijere, uvijek ce ostati jedan mali igrac koji je nastupao za male klubove, i nije ostavio nikakav trag, a realno imao je kvalitet da uradi puno vise.
Mozda bi se trebala preispitati njegova uloga kapitena, ima tu momaka koji profesionalnije zive, i kao zaslugu za sve im treba ustupiti istu.