BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
i vi s tom atmosferom smoriste... a sta je razlog, dobro i sami znate. Sjecam se prije utakmica sa Norveškom,Španijom,pa i Danskom na Koševu... Tada nije bilo piceka i pozera, tada nije bilo 50% stadiona nekih cura i zenturaca sto su dosle samo da se slikaju...mislim nemam nista protiv i nisam sovinista,ali brate dragi, kupi ulaznicu maksuz, dodje iz svakojakih dijelova BiH da bi reprezentaciji samo pomogao/pomogla tako da je oznaci na fb na slici. Stadion nije toliko veliki da bi dopustili luksuz da od 11000, 7-8 nisu pravi navijaci, nego pozeri ! Imaju tu navijacke grupe , njih po 100-200 koji se ubise od pjevanja(doduse i to sto kazete, dosadnih i zastarijelih i prije svega glupih pjesama, ali to je sada za neku drugu pricu).
- Principatus
- Kontakt:
+1pinoglavi je napisao/la:A one koji su pljuvali Ogija na stadionu u ovako vaznoj utakmici serem i pisam istovremeno. Oni lafo navijaci, patriJote
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
@sarmelino
Ma to za ove sto stalno nesto kritikuju, kontaju da ce jednom promjenom rijesti sve probleme
[youtube][/youtube]
Ma to za ove sto stalno nesto kritikuju, kontaju da ce jednom promjenom rijesti sve probleme

[youtube][/youtube]
Loše igramo zadnje 2-3 tekme, provlacimo se treba biti iskren i baraž je haman sa ovakvom igrom maksimum.
Irska je dno dna od reprezentacije, osim što imaju "ragbi" igrace to je to. (panjevi su na terenu)
Meša je uradio dobar posao, pokušao je ofanzivno i nadao se da Lulic i Višca mogu da preko strana ubacivati Dzeki i Vedi ali nije išlo.
Imam osjecaj da naši igraju nisu dali maksimum, možda je i strah bio prisutan al vecina ovih igraca igrali su na SP i trebali su se nositi sa pritiskom.
Faktor magle pa uživo nije to izgledalo tako strašno, vidljivost je bila loša ali ne u onoj mjeri kao na TV-u
Nadam se da ce Bešić popraviti situaciju u revanšu i da barem malo olakša Pjanicu, jer se Mire cijelo vrijeme vracao po loptu nazad.
1:1 nije ništa još gotovo daleko od toga, ako se uspije popraviti igra malo i malo srece imati u revanšu samo da se povede 0:1 i to je to
Irska je dno dna od reprezentacije, osim što imaju "ragbi" igrace to je to. (panjevi su na terenu)
Meša je uradio dobar posao, pokušao je ofanzivno i nadao se da Lulic i Višca mogu da preko strana ubacivati Dzeki i Vedi ali nije išlo.
Imam osjecaj da naši igraju nisu dali maksimum, možda je i strah bio prisutan al vecina ovih igraca igrali su na SP i trebali su se nositi sa pritiskom.
Faktor magle pa uživo nije to izgledalo tako strašno, vidljivost je bila loša ali ne u onoj mjeri kao na TV-u

Nadam se da ce Bešić popraviti situaciju u revanšu i da barem malo olakša Pjanicu, jer se Mire cijelo vrijeme vracao po loptu nazad.
1:1 nije ništa još gotovo daleko od toga, ako se uspije popraviti igra malo i malo srece imati u revanšu samo da se povede 0:1 i to je to

Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Mutant krave i kera. Popularno zvan Pujdo.Pirke je napisao/la:Na krmka sa ljudskim rukama?rope11 je napisao/la:oplako sam na ovo![]()
![]()
![]()
[img]http://i68.tinypic.com/2sba1x1.jpg[/img]

Ovakvo sto samo kod nas ima.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Taktika preloša nemam riječi da opišem sinoćnje s r a nj e. Igramo 4-4-2 sa dva zadnja vezna Cocalić u 1. polv. 3 pasa u fazi ofanzive od toga 2 prema Spahiću može li ko objasniti to?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Irci dosli da igraju odbarnu i posrecila im se jedna prilika za gol, vidjeli ste da su bunkerasi da nasi jedva to probijaju. U revasnu neka se malo vise otovore mozemo prvi da povedemo.
Steta sto ih sinoc nismo mogli savladat.
Steta sto ih sinoc nismo mogli savladat.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Evolve
- Kontakt:
Kako su ove kvalifikacije postale tako nebitne nakon sinocnjih desavanja u Parizu.... Al totalno... Ja neznam da li jos ko se osjeca kao ja trenutno. Nogomet je pao totalno sa strane. Pitanje je sta ce biti za pola godine. Ko ce se to usudit otic na Euro, iako sam planirao... Bas sam nekako razocaran i tuzan zbog ove situacije...
NK Široki Brijeg
Joj, ostvarili smo los rezultat i odmah pljuvanje. Sarajlije (ne svi), odmah poceli paljbu na Zenicu. Koliko su navalili na Sarajevo, ja bas kontam da li ce se revans igrati u Dablinu ili na oronulom Kosevu?
Vidim prozivaju se razni igraci Ibisevic, Medunjanin... ovaj onaj.. al meni je rinaka Pjanic. Covjek nikad nista.. pogadja u koljena zivi zid kad izvodi slobodnjake.. mislim u Romi je nesto, u Bosni je nista.
Vidim prozivaju se razni igraci Ibisevic, Medunjanin... ovaj onaj.. al meni je rinaka Pjanic. Covjek nikad nista.. pogadja u koljena zivi zid kad izvodi slobodnjake.. mislim u Romi je nesto, u Bosni je nista.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da prolazimo , ovi sem trke nemaju nista pokazati.
Nema veze atmosfera sa Zenicom... sinoc je bilo najvise ljudi iz Sarajeva... najvise pozerskih karti je otislo u Sarajevo... ali ne pravim navijacima nego like hunterima.... i upravo iz tog razloga repka znacajne utakmice nikad vise ne bi trebala igrati na malom stadionu... dakle nek obnove kosevo do nekih najminimalnijih uslova, ili nek prave veliki stadion bilo gdje ne zanima me, ali ozbiljna repka nikad na onom malom ne bi igralo... jer atmosfere nece biti zbog pozerskih karata koje su vecina...a drugacije je na stadionu od 35k... barem bi pola doslo navijaca zbog velikog broja dostupnih karata, a ne kao sinoc velika vecina fotografa...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Bitno im je bunker pokazat.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ja sam uvjeren da prolazimo , ovi sem trke nemaju nista pokazati.
- Principatus
- Kontakt:
Irci su dosta ubjedjeni u sebe poslije ove utakmice. Jedan dobar dio navijaca misli da nismo neka ekipa i da su se sjajno borili. Samo jedan manji dio se boji da nisu jucer vidjeli pravu BiH reprezentaciju i da je magla doprinjela svoje.
Moj respekt Ircima i njihovoj srcanosti ali ne vidim kako ce nas zaustaviti tamo. Bolji teren i bolja atmosfera nasim igracima nece smetati.
Vidjecemo kako ce se nositi sa pritiskom kad ih tamo stisnemo. Nama definitivno treba neko ko ce spojiti bolje vezni red, Ibisevic mora na klupu, umjesto njega Salihovic ili cak Medunjanin ako nije povrijedjen.
Moj respekt Ircima i njihovoj srcanosti ali ne vidim kako ce nas zaustaviti tamo. Bolji teren i bolja atmosfera nasim igracima nece smetati.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Begovic;Mujdza-Spahic-Zukanovic-Lulic (Lulic na LB!);Besic-Salihovic(Medunjanin);Visca-Pjanic-Hajrovic;Dzeko
Hajrovic samo zato sto jedini sutira van 16!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajrovic samo zato sto jedini sutira van 16!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Smijesno je Hajrovica staviti u prvu postavu protiv Kipra a ne protiv Irske u Irskoj gdje nam pobjeda treba
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Smijesno je sto nemamo bolje opcije
Ma ugurati se na ovo EP kako znamo i umijemo, vise nikad i necemo imati sanse . Tesko da igraci iz mladjih kategorija mogu dovesti BIH na neko novo prvenstvo. Volio bih i to EP, pa neka ide sve u pm ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Za razliku od drugih po mom misljenju sinocnja utakmica pokazala je neodgovornost ili igraca ili trenera.
U pripremi utakmice(sisanje i kvasenje trave)sa ciljem da kroz pas igru nadigramo protivnika trener postavi formaciju 4-4-2.
Sistem nije odgovarao zamisli(citaj osim Pjanica nije bilo igraca u veznoj liniji).Ako je pred utakmicu u svlacionici zahtijevana pas igra,zasto smo od prve minute slali loptu u bunar i zaigrali na nacin koji je protivniku odgovarao.Ko je tu supljirao trener ili igraci koji su igrali po svom cejfu.U samom startu se vidjelo da nasi bocni prednji ne mogu kvalitetno probiti(,zasto Mesa nije im mijenjao strane) kao i da Vedo i Djeko ne mogu zajedno igrati(logika je da se Vedo zamijeni veznim).
Neko je unutar repke izvan sistema(nema autoriteta nad ekipom ili nedisciplina igraca).
Uzvratna utakmica ce biti jako teska,kvalitet imamo ali dali cemo imati njihovu borbenost ostaje da se vidi.
U pripremi utakmice(sisanje i kvasenje trave)sa ciljem da kroz pas igru nadigramo protivnika trener postavi formaciju 4-4-2.
Sistem nije odgovarao zamisli(citaj osim Pjanica nije bilo igraca u veznoj liniji).Ako je pred utakmicu u svlacionici zahtijevana pas igra,zasto smo od prve minute slali loptu u bunar i zaigrali na nacin koji je protivniku odgovarao.Ko je tu supljirao trener ili igraci koji su igrali po svom cejfu.U samom startu se vidjelo da nasi bocni prednji ne mogu kvalitetno probiti(,zasto Mesa nije im mijenjao strane) kao i da Vedo i Djeko ne mogu zajedno igrati(logika je da se Vedo zamijeni veznim).
Neko je unutar repke izvan sistema(nema autoriteta nad ekipom ili nedisciplina igraca).
Uzvratna utakmica ce biti jako teska,kvalitet imamo ali dali cemo imati njihovu borbenost ostaje da se vidi.
-
- Kontakt:
Begović-Mujdža-Šunjić-Spahić-Kolašinac-Bešić-Salihović-Pjanić-Lulić-Hajrović-Džeko spustiti loptu i nadigrati Irce, postava za prolaz sistem 4-2-3-1. Meša ako želiš patnju daj nam Cocalića i Višću a pozovi još koga iz Želje nek se prodaju pošto vidim da dobro guraš Željovce.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Da se ne varamo, jedva smo dobili Kipar u gostima, Belgija nas raznijela, Wels nismo dobili,ne znam odakle nam ta euforija da mi igramo bolje u gostima.U gostima imamo zadnju dobru utakmicu u Parizu protiv Francuske , al to je vec istorija.Mi igramo lose, vezni red totalno lose predaje lopte naprijed, u stvari samo Pjanic tu sam i igra..Jedna lopta Misketa za napadace bi pravo godila al izgleda da nema ko da je uputi.Ako sta pokusavaju to je preko krila, a krila su nam losa.A l jbga mi nemamo boljih, tu je to sve, tako da je ovo nasa realnost.Puno smo se mi digli , i previse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.