99,999 %NEZALAGANJE je napisao/la:Znaci ili sutra ili nista za LAL.
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Kawhi ako ne odluci do sutra mi odustajemo od njega.Tjt.NEZALAGANJE je napisao/la:Znaci,ulazi se u 6.juli sutra,ako Kawhi ne donese odluku veceras.Sta je sa capom LA tada?
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da li Kawhi mora danas potpisat ili moze i sutra?NEZALAGANJE je napisao/la:Znaci ili sutra ili nista za LAL.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hvala Bogu pa smo sutra out...Pa nek attention whore dalje zavlači Clipperse i Raptorse...
Ne mogu da vjerujem da FO nije još prešao na plan B

Edit:
Šteta što će ga čekati
Ne mogu da vjerujem da FO nije još prešao na plan B
Edit:
Šteta što će ga čekati
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 05 jul 2019, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Šta imaju prelaziti na plan B kad od ovog potencijalnog dolaska ovisi budućnost franšize? Ako ga uspiješ dovesti imaš 4-5 godina Davisa i Kawhija skupa. Nijedan plan B to ne može nadmašiti.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Plan B je potpis dobrih role playera oko Lebrona i ADa.Problem je to sto ste vi odlucili rizikovat i 90% dobrih igraca uloge je vec otislo s trzista.Ako kawhi ne postpise,morat cete potpisivat skartOikamid je napisao/la:Šta imaju prelaziti na plan B kad od ovog potencijalnog dolaska ovisi budućnost franšize? Ako ga uspiješ dovesti imaš 4-5 godina Davisa i Kawhija skupa. Nijedan plan B to ne može nadmašiti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zavisi za koliko je sati zakazan trade da se odradi!?Mislim da ostali timovi nece biti slozni da cekaju.Pa nije logicno da druge fransize pristaju na to i da im mladi igraci na igraju SL.BosniaBoston je napisao/la:Da li Kawhi mora danas potpisat ili moze i sutra?NEZALAGANJE je napisao/la:Znaci ili sutra ili nista za LAL.
Od svih koji su potpisali jedino DLo ima neki value, svi ostali su nadoknadivi. Role playera uvijek ima, Kawhi je unique i "all-in" je razumljiv. Sve ostalo bi bilo budalaština.BosniaBoston je napisao/la:Plan B je potpis dobrih role playera oko Lebrona i ADa.Problem je to sto ste vi odlucili rizikovat i 90% dobrih igraca uloge je vec otislo s trzista.Ako kawhi ne postpise,morat cete potpisivat skartOikamid je napisao/la:Šta imaju prelaziti na plan B kad od ovog potencijalnog dolaska ovisi budućnost franšize? Ako ga uspiješ dovesti imaš 4-5 godina Davisa i Kawhija skupa. Nijedan plan B to ne može nadmašiti.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Fakat frajer nije normalan koliko pažnje želi. Ne kontam šta će biti sutra pametniji od danas? 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne trazi on paznju,nego njega i njegove jednostavno boli ku.rac za sve ostale.Covjek gleda samo sebe.Kobe Bryant je napisao/la:Fakat frajer nije normalan koliko pažnje želi. Ne kontam šta će biti sutra pametniji od danas?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Blagi šukNEZALAGANJE je napisao/la:Ne trazi on paznju,nego njega i njegove jednostavno boli ku.rac za sve ostale.Covjek gleda samo sebe.Kobe Bryant je napisao/la:Fakat frajer nije normalan koliko pažnje želi. Ne kontam šta će biti sutra pametniji od danas?
Kawhi zeli paznju? Jel vi znate ko je Kawhi? Boli njega qrac za paznju...
Onako laicki djeluje da bi on ostatao u Torontu al da ima pritiske porodice i svih ljudi oko njega da ide u LA. Al ova situacija u LAL-u i Kawhi nikako ne idu zajedno. Clipperse bih i mogao shvatit...
Kakogod nadam se da ce danas odlucit...
Onako laicki djeluje da bi on ostatao u Torontu al da ima pritiske porodice i svih ljudi oko njega da ide u LA. Al ova situacija u LAL-u i Kawhi nikako ne idu zajedno. Clipperse bih i mogao shvatit...
Kakogod nadam se da ce danas odlucit...
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 05 jul 2019, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- IlCapitano
- Kontakt:
Svim timovima je u korist da se trade sutra završi. Da bi se odgodio sve one stvari što si izlistao bi se također morale odgoditi. Ne ovisi samo Lakersima prostor o tom tradeu.Oikamid je napisao/la:Tek sada kontam koliko je LeBronov "The Decision" bolji od ovog sranja. Lik drži tri tima i tri navijače baze (ok, dvije) na iglama bez razloga.
Ma ok, zato je sutra Dan D za ovo sranje od špekulacija. Mislim da je svim timovima "u korist" da se trejd odgodi ako to Lakersi zatraže jer puno ovisi o njemu.IlCapitano je napisao/la: Ili pazi ovo - trade se ozvaniči i Lakersi gube prostor za Kawhija. Niko ni ne pomišlja da će propasti. Ili će sutra u toku dana reći da ide u Lakerse pa će prvo njega potpisati i onda završiti trade ili će samo završiti trade i izgubiti Kawhija.
Zašto bi ga trebalo biti briga za šta drugo? LeBron je one jedne godine i više čini mi se uzeo vremena.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne trazi on paznju,nego njega i njegove jednostavno boli ku.rac za sve ostale.Covjek gleda samo sebe.Kobe Bryant je napisao/la:Fakat frajer nije normalan koliko pažnje želi. Ne kontam šta će biti sutra pametniji od danas?
Odlučuje čovjek gdje će živjeti i raditi sljedeće 4 godine.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Clutch Ovog Thybullea nema gdje nema.Bas ima strasnu anticipaciju.Odavno mi se dopada.
@IlCapitano Nisi shvatio poentu.To je odgovor u smislu trazenja paznje.Gleda samo sebe i to nema veze s paznjom.
@IlCapitano Nisi shvatio poentu.To je odgovor u smislu trazenja paznje.Gleda samo sebe i to nema veze s paznjom.
Gledal ko hrvate ove i deteoit.Steta pa Doumbiya ne igra
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jos jedna stvar koja mi pade na pamet kad procitah da Kawhi ne razmatra 1+1 ugovore.Znaci da ipak ima straha zbog njegovog zdravstvenog stanje,sto i ne cudi zbog zadnje 2 godine.
Medjutim,mislim da i ta situacija ide u korist TOR.Em su se dokazali da ce ga paziti tj.pustiti mu da sam bira kad igra i koliko igra,a i novac je u TOR veci za nekih 30mil od onoga sto LAL mogu ponuditi.
Medjutim,mislim da i ta situacija ide u korist TOR.Em su se dokazali da ce ga paziti tj.pustiti mu da sam bira kad igra i koliko igra,a i novac je u TOR veci za nekih 30mil od onoga sto LAL mogu ponuditi.
Ma sutra ipak nije zadnji dan za Lakerse. Nema šanse da se trade ne prolongira ako to bude potrebno. Nema razloga da brojni timovi ispuše igrače zbog toga što se nekome nije čekao još dan-dva.
Ko to jos gleda njih?Hrvati i kosarkaMElloo je napisao/la:Gledal ko hrvate ove i deteoit.Steta pa Doumbiya ne igra
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislim da je utjecaj TOR sto se tice marketinga jako podcjenjen.Citava Kanada ce se vrtit oko Kawhia,dok u jednom LA koji ima 3 puta manje ljudi od kanade biti samo jedna zvijezda,i to marginalnaNEZALAGANJE je napisao/la:Jos jedna stvar koja mi pade na pamet kad procitah da Kawhi ne razmatra 1+1 ugovore.Znaci da ipak ima straha zbog njegovog zdravstvenog stanje,sto i ne cudi zbog zadnje 2 godine.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da to pogresno posmatras.Oikamid je napisao/la:Ma sutra ipak nije zadnji dan za Lakerse. Nema šanse da se trade ne prolongira ako to bude potrebno. Nema razloga da brojni timovi ispuše igrače zbog toga što se nekome nije čekao još dan-dva.
Prvo,LAL tu gube najvise.Ako timovi kazu hocemo sutra,zato jer zelimo mlade igrace da igraju SL,vi tu nemate puno izbora.Ne smijete sebi dopustiti da izgubite Davisa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.