dovoljno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
dovoljno
Nisu apdejtovali zenski fudbal jos uvijek
Nije za taj start dobila crveni.
Htio sam ti napisati da ne se*eš, ali onda vidim da inače ti je takav vokabular prema drugim ljudima na forumu.Jabroni je napisao/la: ↑28 apr 2024, 02:03Nije za taj start dobila crveni.nije ni taj po meni za drugi žuti, ali nije ovaj s twittera. Još nisi ni u stanju community notes pročitati. Jadna majka vama kad se za koju godinu A.I. usavrši, jer sad niste u stanju razaznati najočitije no-effort manipulacije šta će tek tad bit'![]()
Pusti retarda. Ne treba se zamarati sa ovakvima.jose je napisao/la: ↑28 apr 2024, 09:51Htio sam ti napisati da ne se*eš, ali onda vidim da inače ti je takav vokabular prema drugim ljudima na forumu.Jabroni je napisao/la: ↑28 apr 2024, 02:03Nije za taj start dobila crveni.nije ni taj po meni za drugi žuti, ali nije ovaj s twittera. Još nisi ni u stanju community notes pročitati. Jadna majka vama kad se za koju godinu A.I. usavrši, jer sad niste u stanju razaznati najočitije no-effort manipulacije šta će tek tad bit'![]()
Šta misliš da li je broj penala koji je trebao biti za Chelsea narastao na 10Jabroni je napisao/la: ↑28 apr 2024, 02:03Nije za taj start dobila crveni.nije ni taj po meni za drugi žuti, ali nije ovaj s twittera. Još nisi ni u stanju community notes pročitati. Jadna majka vama kad se za koju godinu A.I. usavrši, jer sad niste u stanju razaznati najočitije no-effort manipulacije šta će tek tad bit'![]()
Premalo se prica o tome. Shategabrija zena nabila nogom iz kuce ko kera.JayCatwright je napisao/la: ↑29 apr 2024, 13:30Uz Bayern sutra, ipak njihove navijače ne ostavljaju žene jer su dosadni.![]()
Pusti dječicu, to još drkka na konine ukradene gaće sa štrika.
Slažem se očekujemo dobre dvije utakmice i bez sudijskih grešaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.