kako biraju one što šutaju?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
nego ima li se pravo prijavit teletović na all star šutanje za 3 poena
- vedofeelgood
- Kontakt:
šta svima smeta ako se malo šalim ybt, pa nisam nista loše rekao o Mirzi
pa ja ga volim više nego vi svi zajedno
pa ja ga volim više nego vi svi zajedno
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Pa da budem iskren ne samo zbog Jordana jbg ipak tad oni i Jazz su bili neto slicno kao sad Barca i Real u fudbalu.no rules je napisao/la:haha radi Jordana se pratio NBA , a Formula 1 zbog Šumaherapropuh je napisao/la:Bezveze piljim u tv i cekam, da bar volim kosarku nebi nista rekao![]()
Inace NBA nisam pratio otkako se razisao strasni Chicago Bulls
Milina ih bilo gledat.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
kako Evans otrese ovog levata 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nije se rodio ko je bošnji ugodio .. eto, sad ni Carlesimo ne valja 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nece Mirza sekunde veceras igrat !!! Nista ovaj cvikeras nije bolji od onog prije isto sranje samo drugo pakovanje i ko fol on daje Mirzi sansu da igra nabijem bu cvikere u analni otvor!!
laku noc 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Laku noc i prijatno svima
i sretno ovima na ispitu sutra, nadam se da ovo nece puno utjecati na rad

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
-
kinder_jaje
- Kontakt:
hvala na paznji i domindjenja 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pu bem ti žito.
'Aj bar sam uživao gledajući Johnsona.
'Aj bar sam uživao gledajući Johnsona.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Laku noc svjema, Mirza ošo pišat, vidio sam ga, yebo je nanu PJ-u licno
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Đaba ostadoh, al jbg.
Mada odličan je bio Humphries, mogao je možda u nekim trenucima uletit umjesto Evansa, ali NBA je to.
Mada odličan je bio Humphries, mogao je možda u nekim trenucima uletit umjesto Evansa, ali NBA je to.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
nisi jediniMrWhite je napisao/la:Nista, padoh ispit...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ja ne znam kako je mogo onaj ustati odmah i hoce jos da se tuce cccJTS je napisao/la:kako Evans otrese ovog levata
Laku noć,cujemo se prekosutra 1:30
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pa samo on i onog sto su na 10 dana potpisali nije igrao, zasluzio je bar 5 minuta
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Denox je napisao/la:ja ne znam kako je mogo onaj ustati odmah i hoce jos da se tuce cccJTS je napisao/la:kako Evans otrese ovog levata
inace taj "levat" jedan od najboljih ingame dunkera u ligi + ima nevjerovatne fizicke preispozicije
- storm_raider
- Kontakt:
Aj sad' kada su se Mancini-navijaci razisli da i ja ostavim komentar. Mirza danas nije dobio 7-8 minuta samo zbog bolesti. I prije utakmice trener je rekao da su vrlo male sanse da ce igrati, jer je pod temperaturom. Ovo psovanje treneru koji ih je poveo u seriju 8-1 je smijesno. Prije 2 utakmice ste ga okivali u zvijezde. Ali, hajd' to je nas mentalitet. Na stranu sto se ne poznaju osnovna pravila u NBA. Dakle, Mirzu mozemo ocekivati tek u sljedecoj utakmici i nadati se da ce ga do tada gripa proci.
Sto se tice same utakmice, rekao bih klasicna NBA utakmica. Misicavo, jako i sa mnogo kontakta. Evans je jedan od najboljih defanzivnih igraca NBA lige, i njegovo je bilo da zaustavi Westa u drugom poluvremenu, nakon sto im je u prvom utrpao 15 poena. Westa je vrlo tesko cuvati, i mislim da bi Mirzi zabio duplo vise poena. nego sto je Evansu (oko 15 je dao preko Reggia, ali je dosta i fulao) . Igrac nevjerovatne kosarkaske inteligencije, duplo fizicki dominantniji, sa dobrim sutem unutar reketa. Mirza bi njemu takodjer sigurno dao 15tak poena, na njegovih recimo 30tak. Lopez je u formi, i ovakav Lopez je trenutno najbolji centar NBA lige. Mislim da je prvi strijelac lige u konkurenciji centara. Takodjer, ovakav Deron kada ima volje je medju tri playa lige.
Sto se tice onog koji se cudi kako se Green htio obracunati sa Evansom, pa ko uopste prati NBA ligu zna kakva je to cvaka.
Na stranu to sto ima najbolji odraz iz mjesta u ligi.
Sto se tice same utakmice, rekao bih klasicna NBA utakmica. Misicavo, jako i sa mnogo kontakta. Evans je jedan od najboljih defanzivnih igraca NBA lige, i njegovo je bilo da zaustavi Westa u drugom poluvremenu, nakon sto im je u prvom utrpao 15 poena. Westa je vrlo tesko cuvati, i mislim da bi Mirzi zabio duplo vise poena. nego sto je Evansu (oko 15 je dao preko Reggia, ali je dosta i fulao) . Igrac nevjerovatne kosarkaske inteligencije, duplo fizicki dominantniji, sa dobrim sutem unutar reketa. Mirza bi njemu takodjer sigurno dao 15tak poena, na njegovih recimo 30tak. Lopez je u formi, i ovakav Lopez je trenutno najbolji centar NBA lige. Mislim da je prvi strijelac lige u konkurenciji centara. Takodjer, ovakav Deron kada ima volje je medju tri playa lige.
Sto se tice onog koji se cudi kako se Green htio obracunati sa Evansom, pa ko uopste prati NBA ligu zna kakva je to cvaka.
Sport je lijek za tijelo i duh.
šta onda ? da ga Evans derne, poljubio bi patos, ne bi ustao višeNG1 je napisao/la:Denox je napisao/la:ja ne znam kako je mogo onaj ustati odmah i hoce jos da se tuce cccJTS je napisao/la:kako Evans otrese ovog levata
inace taj "levat" jedan od najboljih ingame dunkera u ligi + ima nevjerovatne fizicke preispozicije
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- el-fighter
- Kontakt:
Mi smo zaista cudan narod i niakda se promijeniti necemo, probali smo ali islo nije
Do prije par dana svi su hvalili Carlesima i hvalili ga jer daje Mirzi sansu. Nakon samo dvije utakmice koje Mirza propusta zbog bolesti, taj isti Carlesimo je najgori trener, psujemu se sve po spisku, trazi se njegov broj....
Dajte ljudi uozbiljite se. Nemojte i ovu temu pretvoriti u "Edin Dzeko" i vjecita preklapanja kako treneri mrze nase igrace samo zato sto su iz Bosne i sto su najbolji (prema nasem misljenju). Mirza nije igrao zbog bolesti, a i da nije veceras dobio priliku, treneru ne treba zamjeriti. Na Mirzinoj poziciji igra jedan od najboljih igraca NBA lige (sto se tice te pozicije), te Humphries koji ima prednost nad Mirzom i koji igra toplo-hladno. Hump je veceras odigrao dobro i nije bilo potrebe da se jos i Mirza umara. Mozda i ja grijesim, mozda ga je trener stvarno tek tako ostavio na klupi cijeli mec, ali dajte da sacekamo 5-6 utakmica u nizu u kojima Mirza 100% fit ne dobije priliku nikako, pa da tek tada napadamo trenera.
Do prije par dana svi su hvalili Carlesima i hvalili ga jer daje Mirzi sansu. Nakon samo dvije utakmice koje Mirza propusta zbog bolesti, taj isti Carlesimo je najgori trener, psujemu se sve po spisku, trazi se njegov broj....
Dajte ljudi uozbiljite se. Nemojte i ovu temu pretvoriti u "Edin Dzeko" i vjecita preklapanja kako treneri mrze nase igrace samo zato sto su iz Bosne i sto su najbolji (prema nasem misljenju). Mirza nije igrao zbog bolesti, a i da nije veceras dobio priliku, treneru ne treba zamjeriti. Na Mirzinoj poziciji igra jedan od najboljih igraca NBA lige (sto se tice te pozicije), te Humphries koji ima prednost nad Mirzom i koji igra toplo-hladno. Hump je veceras odigrao dobro i nije bilo potrebe da se jos i Mirza umara. Mozda i ja grijesim, mozda ga je trener stvarno tek tako ostavio na klupi cijeli mec, ali dajte da sacekamo 5-6 utakmica u nizu u kojima Mirza 100% fit ne dobije priliku nikako, pa da tek tada napadamo trenera.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 5 gostiju.