AS Roma

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jul 2012, 19:57

Monolog je napisao/la:Dobro, možda će DDR biti prekomandovan u zadnju liniju.
Šta je sa Gagom? Je li otkupljen? A, kakva sudbina očekuje Greca i Simplicija? Je l' moguće da je Leandro posuđen Olympiakosu ili nekom drugom grčkom klubu? Nešto sam k'o pročitao u tom fazonu, al' nisam siguran da li je riječ o njemu ili nekom drugom. :(
Uglavnom, treba promijeniti zadnju liniju. I to što prije, kako bi se na vrijeme mogli uigrati, ukoliko se želi bolji plasman. A, s obzirom da je ovo godina u kojoj su velike ekipe (Inter i Milan) u kojekakvom padu, mogla bi tu Roma vidjeti svoju šansu i napasti. 8-)
sudbina "muzenja" platnog proracuna. roma tesko prodaje malo bolje igrace, al brate ove sto su davno odsvirali svoje nema tog boga da ih ikome uvali

ima ih sigurno desetak
nema potpisa

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 15 jul 2012, 20:23

Ovo je najjače po meni što trenutno Roma ima,ima tu još par igrača koji su slične kvalitete s ovih 11:(rosi RB,marquinho CM,simplicio CM,totti CF,borriello CF,n.lopez RW,j.angel LB itd.

-----------------------osvaldo-----------------------
---bojan-----------------------------------lamela---
-----------------------pjanić-------------------------
---------de rossi--------------pizarro(bradley)----
---dodo-------castan------burdisso------taddei---
-------------------stekelenburg---------------------

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 15 jul 2012, 20:33

odbrana je nula bodova...mislim nidje veze..vidjelo se prošle sezone a i ne samo prošle da Roma ima problema u odbrani...nije mi jasno šta se tu čeka..

i oni su se trebali riješiti nekih 'senatora' i dovesti mladje igrače...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jul 2012, 22:58

Ekipa Rome dovela je još jedno pojačanje pred start nove sezone. Dres Vučice će u narednoj sezoni nositi američki reprezentativac Michael Bradley koji u Rim stiže iz ekipe Chieva. Bradley se već pridružio svojim novim saigračima u trening kampu, te je danas obavio i prvi trening.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je za Chievo odigrao 34 utakmice u prošloj sezoni , a u karijeri je igrao još za Aston Villu, Borussiju iz Moenchengladbacha i Heerenveen.
:o bem' ti, koliko sam informisan o ovom igraču, sjećam se kada je igrao Kup Konfederacija na ljeto 2009.godine, ako se ne varam, mislio sam da ima makar 25, 26 tada, a tek mu 24 :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 jul 2012, 06:54

Jel taj Bradley je jedini Amerikanac u Serie A?

Kakva je sudbina Borriella, hoće li ostati u Romi? Nije on loš napadač.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 jul 2012, 09:14

harebianconero je napisao/la:Jel taj Bradley je jedini Amerikanac u Serie A?
nakon alexija lalasa (padova), oguchija onyewua (milan) i giuseppea rossija (parma); bradley je tek cetvrti amerikanac u serie a.
harebianconero je napisao/la: Kakva je sudbina Borriella, hoće li ostati u Romi? Nije on loš napadač.
borriello je na prodaju i samo je pitanje vremena kada ce napustiti klub. veoma moguca opcija je borriello + kes za destra jer je genoa navodno zainteresovana za njegov povratak. u romi jednostavno nema mjesta, prima preveliku platu a ne uklapa se u sistem igre koji zeman preferira tako da je njegov odlazak neminovnost.
sto se tice boldane recenice, bio je solidan napadac prije dvije-tri sezone a sada je u najboljem slucaju prosjek.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 jul 2012, 12:47

IlPrincipino je napisao/la:odbrana je nula bodova...mislim nidje veze..vidjelo se prošle sezone a i ne samo prošle da Roma ima problema u odbrani...nije mi jasno šta se tu čeka..

i oni su se trebali riješiti nekih 'senatora' i dovesti mladje igrače...
ja ne mogu da vjerujem sta roma radi, pa mene dusa boli kad vidim ko sve igra u odbrani rome. ocigledno da u rimu vec godinama nisu svjesni koliko je odbrana vazan faktor u fudbalu, mozda zato cesto gube dobijene utakmice kad u nekoliko minuta prime 3-4 gola. nema ovo smisla ovako... jest da ima jos vremena za pojacanja al ne sviđa mi se ovo nikako.
onda situacija sa napadacima je komicna, stalno se dovode neka nova imena i ako se dokazu prodaju ih odma nakon sezone a ako onda ih posude... cudna politika da cudnija ne moze biti. evo sada ako dođe destro i dokaze se mogu se kladiti da ce vec naredne sezone biti u juveu ili milanu.
sto se trenera tice velika greska je bio proslosezonski eksperiment sa enriqueom jer se tada trebalo uciniti sve da se dovede ancelloti na klupu rome. zeman ce imati problema sigurno posebno sa lamelom i osvaldom jer oni su malo vise problematicni i ne znam kako ce im goditi njegove ostre metode.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 17 jul 2012, 19:44

Ivan Piris na korak do potpisa, prvi desni bek, moguce je da dodje i Jung kao drugi..
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 17 jul 2012, 20:05

Kakav je gol Pjanić dao ? Na rezultatima pise da je on zabio...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 17 jul 2012, 20:14

Pjanić i totti odigrali kratak pas nakon kornera i totti izgubio loptu,a nakon toga Pjanić presjekao pas i rutinski plasiro loptu desnom nogom. :o Kakve škarice Boyda u 2 navrata,prvo prečka a poslije toga i gol :o Svaka čast Boyd 1-1. ODBRANA ROME STATIČNA, BURDISSO UŽASNO SPOR,BEKOVI PREOFANZIVNI,NIGDJE IH NAZAD,LOBONT SAMO ODBIJA LOPTE

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 17 jul 2012, 20:30

Zamalo taddei da zabije auto gol,pogodi lik svoju stativu :roll: . Iz prvog poluvremena kolko se moglo vidjeti za 45 min ovaj bradley će biti pravo pojačanje,a Pjanić je sazrio za nosioca igre, premalo se vidjelo od osvalda,lamele i tottija(puno netačnih pasova), florenzi solidan, o odbrani nema potrebe govoriti

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 jul 2012, 20:32

Sad će to Borriello da riješi. :D
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 jul 2012, 21:01

Jel' igrao onaj Lopez?
Gledao sam neki dan na rominom kanalu isječke iz tekmi valjda juniora. Pomalo sam ostao impresioniran tim dečkom.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 jul 2012, 21:03

lopez igra drugo poluvrijeme umjesto lamele

stream: http://9.livefutboll.biz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 17 jul 2012, 21:39

ElLoco7 je napisao/la:Ivan Piris na korak do potpisa, prvi desni bek, moguce je da dodje i Jung kao drugi..
pogledajte na ovom linku sta je Neymar uradio tom Parisu :lol: :lol: :lol: http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=I ... u2q62_ipGA" onclick="window.open(this.href);return false;

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 17 jul 2012, 21:48

Šta je uradio? Nije osvojio metar prostora i još ovaj faul na kraju mnogi ne bi ni svirali..
On topic: pobjeda protiv Rapida 2:1, opet Pjanić zabio, te vječni Pizarro.
NAPRIJED NARODE!

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 17 jul 2012, 21:58

moram priznati da me bradley pozitivno iznenadio..precizni pasovi, jednostavna igra, moze da trci..super pojacanje..najpozitivniji do sada u pripremama pjanic (kao da mu je zeman dao neku slobodu da radi sta hoce)..a ne znam sta se desava sa lamelom..katastrofalno igra od zadnjih tekmi sezone nastavljena i sada..ali vjerujem da ce ga zeman uputit na pravi put :lol:
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 jul 2012, 22:03

po ovome sto sam vidio do sad na pripremama:
lopez > lamela
:mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 jul 2012, 22:04

Lamela, po meni, otkako je došao nije opravdao epitet pojačanja. Par bljeskova uz isto toliko preočajnih partija, ono ostalo ništa specijalno. Mogo bi on na klupu ovom malom Urugvajcu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 jul 2012, 22:09

tipicni argentinski talenat sa pregrst fudbalskog znanja i premalo volje i truda da to pretoci u nesto vise na treninzima i utakmicama. medjutim, ako ce ga iko natjerati da oznoji guzove i izadje na pravi put to je zeman.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.