NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: NBA draft
Hajde Silveru Retardu izađi nakon 5 minuta, a ne 7,8
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Sklapaju se Sunsi, trade za Mikela Bridgesa.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne moze PHI a da ne trejduje za neke pikove...Dadose Mikala za Smitha i pik.
Ono sto je najsmjesnije Woj 3 do 5 minuta objavi prije nego li Silver izadje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
stara mu se uzalud radovala :lol:S-Y-L-A-R je napisao/la:Sklapaju se Sunsi, trade za Mikela Bridgesa.
Šta misliš o Lonnieju?NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze PHI a da ne trejduje za neke pikove...Dadose Mikala za Smitha i pik.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
McD yebem ti mater glupu.
Toliko.
Toliko.
Za pik koji će biti zlatan vrijedan.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze PHI a da ne trejduje za neke pikove...Dadose Mikala za Smitha i pik.
cuj Zhaire Smith

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Spominjan nam je,ali nam ne treba PG/SG, po meni.White mora igrati.Nama treba SF/PF.Ti me igraci zanimaju.Kawhi je napisao/la:Šta misliš o Lonnieju?NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze PHI a da ne trejduje za neke pikove...Dadose Mikala za Smitha i pik.
prva insajderska nije bila dobra, da vidimo givonyja, kaze da divincenzo ide u milwaukee
- Vainglorious
- Kontakt:
Fakat mislis da ce sunsi i 2021. biti lutrijska ekipa? Pa oni su vec sad spremni da se pobiju za PO, a induce godine i legitimni kandidati...Donnie Darko je napisao/la:McD yebem ti mater glupu.
Toliko.
Za pik koji će biti zlatan vrijedan.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze PHI a da ne trejduje za neke pikove...Dadose Mikala za Smitha i pik.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobili ste potpuno nezaštićeni budući pik ekipe kojoj su trenutno najbolji igrači Dragić u godinama i maloumni Whiteside.phily je napisao/la:cuj Zhaire Smith![]()
Pick Miamia.Vainglorious je napisao/la: Fakat mislis da ce sunsi i 2021. biti lutrijska ekipa? Pa oni su vec sad spremni da se pobiju za PO, a induce godine i legitimni kandidati...
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 22 jun 2018, 03:22, ukupno mijenjano 1 put.
DJ, White i Lonnie je taman rotacija.NEZALAGANJE je napisao/la:Spominjan nam je,ali nam ne treba PG/SG, po meni.White mora igrati.Nama treba SF/PF.Ti me igraci zanimaju.Kawhi je napisao/la:Šta misliš o Lonnieju?NEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze PHI a da ne trejduje za neke pikove...Dadose Mikala za Smitha i pik.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sam Hinkie iz sjene daje savjete BrownuNEZALAGANJE je napisao/la:Ne moze PHI a da ne trejduje za neke pikove...Dadose Mikala za Smitha i pik.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Da nema Youngovog šorca, highlight večeriChinaglia je napisao/la:stara mu se uzalud radovalaS-Y-L-A-R je napisao/la:Sklapaju se Sunsi, trade za Mikela Bridgesa.
Inače, vrijeme će pokazati, ali mislim da je Phila dobro prošla, ovaj pick Miamija bi trebao biti vrh.
41.21.1.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izvukli smo Giannisa iz pm, a onda smo narednih 5 godina usrali i sefa i stanicu.
Počeli i bijele bekove birati ispred Muse 
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 22 jun 2018, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako je najbolji preostali igrac.Ja sam za.Onda krilo u trejdu Kawhia traziti.Kawhi je napisao/la: DJ, White i Lonnie je taman rotacija.
- Vainglorious
- Kontakt:
Ne upratih to... slazem se ondaDonnie Darko je napisao/la:Dobili ste potpuno nezaštićeni budući pik ekipe kojoj su trenutno najbolji igrači Dragić u godinama i maloumni Whiteside.phily je napisao/la:cuj Zhaire Smith![]()
Pick Miamia.Vainglorious je napisao/la: Fakat mislis da ce sunsi i 2021. biti lutrijska ekipa? Pa oni su vec sad spremni da se pobiju za PO, a induce godine i legitimni kandidati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.