Ja i dalje tvrdim da ovo nije kraj za Hrvate ali isto tako nakon smirivanja strasti mogu slobodno reci kako ne pamtim goru igru reprezentacije Hrvatske od ove koju prikazuje Stimceva agencija za promociju igraca. Pretvorio je reprezentaciju u 11, pocetnih, latentnih pojedinaca koji su odlicni u svojim klubovima ali iz nekog X razloga za reprezentaciju igraju apsolutno nezainteresovano.

I ja bih rekao kako je BiH trenutno u boljoj formi od Hrvatske, ishod necu da komentarisem do medjusobnog duela. Kazem u boljoj formi sto ne znaci da je bolja reprezentacija, niti da ima bolje igrace kako trolovi obicno shvate. Samo rekoh, a rezultati i igra na terenu me potvrdise, kako BiH trenutno igra bolji fudbal od Hrvatske.
I dalje sam pri svom. Hrvatskoj treba drugi selektor i to ce krenuti na bolje. Boze dragi kada se sjetim sta je radila Biliceva Hrvatska svojevremeno, pa i za vrijeme pada su prikazivali kudikamo bolju igru od onoga sinoc i inace pod Stimcem, Kranjcarova je prikazivala bolji fudbal, o Cirinoj generaciji koja je i odlikovana necu ni da pricam, nima smisla komediju porediti sa legendama i idolima.
Nesto ne stima a to nije igracki kadar. Individualci poput Srne, Mandzukica, Rakitica, mladog Kovacica, Jelavica, Modrica... igraju u vrhunskim klubovima i mahom su u odlicnoj formi, kako je moguce da u svetom dresu zaborave igrati fudbal? To je kao da se trkas za NASCAR a dodjes u Hrvatsku i ne mozes vozacki da polozis. Sve smrdi na neku neslogu u ekipi i slicno.
Siguran sam da idete u Brazil. Kao prvi ili kroz baraz vidjet` cemo ali da ste sigurni putnici za mene - jeste.