Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Rooney88
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Rooney88 » 08 jun 2013, 15:10

I uspjeli su pojedinci poraz Hrvatske od Skotske okrenuti na BiH vs Hrvatska temu.

Ja i dalje tvrdim da ovo nije kraj za Hrvate ali isto tako nakon smirivanja strasti mogu slobodno reci kako ne pamtim goru igru reprezentacije Hrvatske od ove koju prikazuje Stimceva agencija za promociju igraca. Pretvorio je reprezentaciju u 11, pocetnih, latentnih pojedinaca koji su odlicni u svojim klubovima ali iz nekog X razloga za reprezentaciju igraju apsolutno nezainteresovano. :?

I ja bih rekao kako je BiH trenutno u boljoj formi od Hrvatske, ishod necu da komentarisem do medjusobnog duela. Kazem u boljoj formi sto ne znaci da je bolja reprezentacija, niti da ima bolje igrace kako trolovi obicno shvate. Samo rekoh, a rezultati i igra na terenu me potvrdise, kako BiH trenutno igra bolji fudbal od Hrvatske.

I dalje sam pri svom. Hrvatskoj treba drugi selektor i to ce krenuti na bolje. Boze dragi kada se sjetim sta je radila Biliceva Hrvatska svojevremeno, pa i za vrijeme pada su prikazivali kudikamo bolju igru od onoga sinoc i inace pod Stimcem, Kranjcarova je prikazivala bolji fudbal, o Cirinoj generaciji koja je i odlikovana necu ni da pricam, nima smisla komediju porediti sa legendama i idolima.

Nesto ne stima a to nije igracki kadar. Individualci poput Srne, Mandzukica, Rakitica, mladog Kovacica, Jelavica, Modrica... igraju u vrhunskim klubovima i mahom su u odlicnoj formi, kako je moguce da u svetom dresu zaborave igrati fudbal? To je kao da se trkas za NASCAR a dodjes u Hrvatsku i ne mozes vozacki da polozis. Sve smrdi na neku neslogu u ekipi i slicno.

Siguran sam da idete u Brazil. Kao prvi ili kroz baraz vidjet` cemo ali da ste sigurni putnici za mene - jeste.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 08 jun 2013, 15:23

ma daleko od toga da se misli da je kraj,samo je trebao ovaj samar Strukturama koje vedre i oblace,ali i dalje mislim da je HR na SP.Jednostavno su kvalitetni,ali solidarizujem se s ovim protivnicima hns-a stimca i mamicevog kartela koji koriste reprezentaciju za licne interese ,uglavnom susjedi sretno moja pdrska

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 08 jun 2013, 15:33

Nije problem reprezentacije Hrvatske samo ova utakmica.Čitav ovaj ciklus se vade htio to neko priznati ili ne.Sjetimo se nekih utakmica.S Belgijom su ih u gostima vile pronosale.Pa čuvena prečka Pandeva u Zagrebu i pobjeda iz jedine akcije koja je bila vrijedna pomena.Pa Vels i vadjenje na kraju posto je Bejl imao mrtvu šansu za 2-0 za potop u toj utakmici.Pa smješni golovi koje je Srbija zabila sama sebi,asistencija Kolarova i kolac od Brkića na golu koji posmatra kako mu lopta prolazi 15 cm od njega za gol Olića te VRHUNSKA realizacija Srpskih napadača koji su mašili ono sto nije moguće mašiti.Do sada je Hrvatska imala sreće koliko je teška i malo više.Ovo je sinoć logična posljedica svega toga.Navijači Hrvatske naviknuti na odličnu reprezentaciju koju godinama imaju to nisu vidjeli.Imaju i sada odlične igrače,ali ima i Srbija to je činjenica.Ali treba tu još ponešto.Neka samo Bogu zahvale što je Mihajlović gluplji čak i od Štimca jar da je Antić ili neko drugi na klupi Srbije pitanje je dokle bi dogurali.Na klupi i jedne i druge reprezentacije su treneri koji igraju kako gazde sviraju i moraju ubacivati u igru one koji im budu dati da igraju.Samir ,Kovačić itd.Kod Srba bi o tome mogao do sutra pisati.Nije Belgija jaka toliko koliko se priča.Vidjelo se to sinoć i prava Hrvatska bi ih razbila u Zagrebu.Ona npr. sa slavenom Bilićem na čelu.Ipak ja prognoziram pobjedu Hrvatske u Srbiji iz puno razloga.Koliko god to nekome čudno zvučalo zbog ovih PRIJATELJSKIH.Mihajlović je rekao da bi više volio Hrvate od Belgijanaca na prvenstvu zato što tamo ima više PRIJATELJA.Dobro to mogu shvatiti.Ali ako se Hrvati ne dozovu pameti poslije Srbije ne valja im posao mogli bi Brazil i ne vidjeti.A volio bi Hrvatsku na prvenstvu,volio bi sve reprezentacije s ovih prostora pa da tamo vidimo ko je bolji.Čak mi je velika zelja da igramo u istoj grupi u Brazilu.I da svima pokazemo ko je NAJBOLJI na Balkanu...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2013, 16:20

1."Čitav ciklus se vade" Vade se i npr.Talijani stalno pa šta?Opet ponavljam KBK za igru u kvalifikacijama ako se plasiraju na EP/SP.Tad kval.postaju apsolutno nebitna stvar.Jedan poraz...velika stvar.Odmah se panika diže jer smo je*eni balkanci.Štimac nije neki trener to je svima jasno (nekima nije niti Bilić bio dobar nakon jednog poraza,kako će Štimac) i pola ga ljudi ne voli (ja prvi),ali sudit će mu se na kraju kvalifikacija ili nakon prvenstva.
2.Kovačić igra zbog koga točno?Mamića?Tko to njega gura/ubacuje?Najbolje ništa ne pisat nego ovakve gluposti.

skyisthelimit je napisao/la:Trolamo zato sto nas prozivate i sto nam je ceif
Da nisi pun kompleksa koje moraš odjednom ispoljavat ovdje na forumu prolistao bi par stranica unatrag i vidio da vas nitko nije prozvao nego je sve počelo onom Škotskom zastavom što je netko ovdje zalijepio.Toliko o našem prozivanju.Smiri se i diši malo.Bit će ti bolje.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jun 2013, 17:00

Tezak i neocekivan poraz, ali i to je nogomet, nismo bili ni blizu prave razine nazalost.
Vadili smo se i iz tezih situacija, ne vidim zasto bi odustali sada. Nije ni taj baraz nesto prestrasno ili sto vec, ta bolje igramo protiv bilo koga ''veceg'', nego u ovakvim utakmicama gdje se ozbiljnik ne shvati ozbiljno i u konacnici te ni kriv ni duzan, sto bi se reklo, unisti. Okrenuti novi list i ide se dalje, ne sumnjam da ce se momci iskupiti za ovo.

Ovim trollovima bi se zaista valjalo malo pozabaviti.
...Život za Široki...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 08 jun 2013, 18:01

Monolog je napisao/la:Na neutralnom terenu (recimo Brazil), Papetova Bosna bi sigurno dobila i Srbiju i Hrvatsku.
Ovo je poprilično neozbiljna izjava, očito pod dojmom trenutka. ;)
Monolog je napisao/la:Jednostavno, od svih reprezentacija koje su nekoć činile Jugoslaviju, BiH je u ovom trenutku najbolja - igra ima glavu i rep, napad je potentan, odbrana na čelu sa Begovićem odlična, a sreda dovoljno izbalansirana. Po imenima to možda nije tako, ali po ostalim parametrima (najvažnija 2 su igra i rezultati) jeste.
Ne bih baš rekao da je najbolja, ali očito da je u najboljoj formi i u euforičnom naletu koji fali HR i SR. Ono što je veliki problem BIH je širina kadra, a to na turnirima tipa SP može puno značiti. Na to će se nakalamiti i drugi veliki minus, a to je neiskustvo igranja velikih turnira. Hrvatska je s druge strane iskusna momčad koja će i kad ne briljira u pravilu izvući puno. Nažalost, trenutno na klupi imamo budaletinu Štimca, pa možda na kraju i bude debakl. :lol: Što se tiče Srba, teško je išta pametno reći kad je bolja od Nišine repke ona sastavljena od igrača koje je Niša poćerao. :lol:
Monolog je napisao/la:Pa dobro, momak. Izgleda da sam više ja pratio reprezentaciju Hrvatske od tebe. :roll: Al', eto ti si rekao svoje. :lol: Nema šta, Barićeva Hrvatska je igrala atomski fudbal i ubijala na terenu. Sjećam se tekme protiv Slovenije. Jedna riječ - Barcelona. :mrgreen:
Barićeva Hrvatska je bila na razini Slovenije, ali je imala dosta sreće, dobru obranu, Grande Dadu Pršu i solidnog izbornika. Ovo je ipak na papiru puno bolja momčad, a bolja je i po rezultatima (još) i igri. Jedini problem ove momčadi je imbecil na klupi.
Zadnja izmjena: Blaszczykowski, dana/u 08 jun 2013, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 jun 2013, 18:03

Zato je ovo poprilicno ozbiljna izjava, predsjednika jednog saveza :!: Hajd sto je navijace zatrollao, vec i igrace.

[youtube][/youtube]

Pazi da je ne popravite
15.10 - 15.06 ...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 08 jun 2013, 18:08

Šukera Brenda u HR samo budale još ozbiljno shvaćaju.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2013, 18:10

http://www.goal.com/en-gb/match/92500/c ... and/report" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaže...Flop of the Match:Sammir

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jun 2013, 18:17

Ne znam sta rec. Pogledao poluvrijeme i od muke otisao u pm, samo da ih ne gledam vise. Desi se svakom poneki glupi kiks, ali sad nam je najmanje trebao. Igraci su kao pod Bilicem zadnje dvije godine. Nemaju motiva, kao da im je mrsko igrat. Najavljivana sramota na tribinama i dodje preko 25 000 ljudi i oni odigraju onako sugavo. Sta je Sammir promasio jos ne vjerujem, a i onu priliku Olica kad je nasamario branica Skotske i lako ga izbacio jos pamtim. Drugo poluvrijeme srecom nisam gledao, pa mi se manje kuka.

Ova reprezentacija ima potencijala kao ni jedna, ali je taj potencijal neiskoristen i kao da nitko ne zna da ga izvuce iz igraca. Imam osjecaj da ce sad u ponedjeljak sje*at Portugal, a izgubili od Skotske koja je dosla bez 13 standardnih reprezentativaca.

I sto se tice Sammira, njega vise ne treba zvat. Nisu problem njegove lose igre, jer reprezentacija uvijek odigra za ku*ac, pa se i ne primjeti da je los, jednostavno se uklopi u sivilo. Razlog zbog kojeg ga ne treba zvat je to sto mu se uvijek zvizdi i sto on zbog zvizduka nikad nece moci odigrati dobru utakmicu. Prevelik je teret na njegovim ledjima, a nebi ga iznijeli ni bolji igraci od njega.

I za Stimca je racunica jasna. Pobjede u Srbiji i Skotskoj, te pobjeda nad Belgijom za put u Brazil. Druge nema.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 jun 2013, 18:20

A sto zvizde Sammiru? Nisam upoznat sa time. Sta je uradio?

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 08 jun 2013, 18:24

soxx je napisao/la:A sto zvizde Sammiru? Nisam upoznat sa time. Sta je uradio?
Zato jer ni po čemu ne može biti u reprezentaciji, ali ipak je, i to jer je igrač najmoćnijeg kriminalca u HR nogometu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2013, 18:27

Jbt da npr ja i @siamonoi upadnemo na temu reprezentacije bih i ovako provociramo odmah bi bili banirani. istog trenutka.

a na ovoj temi mogu neki konstantno trolat i srat, a nista se ne poduzima.

Znam da ste euforicni i to je normalno jer cete po prvi put otici na veliko natjecanje. Ali to nije razlog za toliko bahacenje u neku ruku kao da ste Spanjolska. Pa mi smo na Euru Spanjolce izdominirali, ali kbk kad samo ispali. Isto tako zbog ovog poraza ne teba dizat veliku buku, ali je alarm. Joe je rekao da smo trebali izvuc pouku iz Walesa, a nisu. To je do trenera.

Ostale su 3 utakmice do kraja kvalifikacija, a mi smo 99.9% u barazu. Tako da se zbog odlaska na SP nimalo ne brinem. Ali zelio sam da budemo prvi, da se direktno plasiramo ,a ne zahebajemo sa Mađarskom ili bilo kim drugim...

@soxx
Sammiru se zvizdi zato sto:
1) nije hrvat
2)nema kvalitetu za bit u reprezentaciji i da je hrvat
3)mamic ga zeli prodat kroz reprezentaciju
4)nema sta trazit u prvih 11
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 08 jun 2013, 18:31

Lillard je napisao/la:Jbt da npr ja i @siamonoi upadnemo na temu reprezentacije bih i ovako provociramo odmah bi bili banirani. istog trenutka.

Tako je i nama Dortmundovcima sa vama Bavarcima. :lol:

Još jedan offtopic: U napadu Švicarske danas startali Gavranović-Drmić. 8-)
Zadnja izmjena: Blaszczykowski, dana/u 08 jun 2013, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2013, 18:34

Blaszczykowski je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Jbt da npr ja i @siamonoi upadnemo na temu reprezentacije bih i ovako provociramo odmah bi bili banirani. istog trenutka.

Tako je i nama Dortmundovcima sa vama Bavarcima. :lol:
nisam ti ja bavarac :lol:

to samo radi mandze. :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2013, 19:23

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 08 jun 2013, 19:34

Za Portugal pozvan Igor Bubnjić. :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jun 2013, 19:40

Jel to Strinić taj što je sam sebi podapeo ? :lol:
Momci, na vašu igru protiv Škotske nemam komentar.
Neću da radim niti poređenje sa BH reprezentacijom, samo ću da kažem da izbacite tu gamad iz HNS - a, i sve će opet da legne na svoje mjesto, kao što je bilo za Bilićeve ere.
I da, otjerati Štimca. To nemojte zaboraviti u bilježnicu dodati kao stvari " za uraditi " :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 jun 2013, 19:43

zizu1991 je napisao/la:Jel to Strinić taj što je sam sebi podapeo ? :lol:
Momci, na vašu igru protiv Škotske nemam komentar.
Neću da radim niti poređenje sa BH reprezentacijom, samo ću da kažem da izbacite tu gamad iz HNS - a, i sve će opet da legne na svoje mjesto, kao što je bilo za Bilićeve ere.
I da, otjerati Štimca. To nemojte zaboraviti u bilježnicu dodati kao stvari " za uraditi " :D
Cuj, Stimac leti prvi ;)

Sad bih odmah potpisao da ne odemo u Brazil, ali da se gamad otjera, uhiti i zavrsi u zatvoru gdje im je mjesto. A doci ce i taj dan 8-)

Da, to je Strinic :D

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 08 jun 2013, 19:55

Lillard je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
Jedini potez vrijedan paznje :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.