Šta je rekao?Nisam mogao gledati.LenBias je napisao/la:nadam se da su neki forumasi culi jamesovu izjavu na kraju
And I love this game even if ti fucking hurts.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Šta je rekao?Nisam mogao gledati.LenBias je napisao/la:nadam se da su neki forumasi culi jamesovu izjavu na kraju
pojaviti ce se snimak tokom dana sigurno, za potpuni ugodjaj i shvatanjeLBJ MVP je napisao/la:Šta je rekao?Nisam mogao gledati.LenBias je napisao/la:nadam se da su neki forumasi culi jamesovu izjavu na kraju
Pokazao je i na terenu da je veliki igrac , ne samo na papiru i na ESPN-uemir18 je napisao/la:35 poena nije malo,jbg konacno je dokazao da ima muda kako je samo 3 pts sutao
I m from OhioLenBias je napisao/la:pojaviti ce se snimak tokom dana sigurno, za potpuni ugodjaj i shvatanjeLBJ MVP je napisao/la:Šta je rekao?Nisam mogao gledati.LenBias je napisao/la:nadam se da su neki forumasi culi jamesovu izjavu na kraju
Ne znam sto se Manua hvatas jutros.Uopste nije odigrao lose ovu tekmu,naprotiv,miljama ispred Parkera npr.Ona greska je svakako bila na + 4 za MIA....adriano_leite je napisao/la:Manu je nevjerovatno odigrao i grijesio u ove posljednje dvije utakmice. Mislim da ce veliku borbu voditi sa samim sobom, vezano za nastavak karijere. San Antonio je stavio ruke na trofej, ali se Manu onako iz sredine pojavio i izbio trofej majgerijem u ruke Jamesa i druzine.
I Shaq.Raul_64 je napisao/la:Bio je i Brayant.
Kada se utakmica lomila, napravio je dvije strasne greske, koje ni rookie igrac s prve runde drafta ne pravi. Obje te greske su rezultirale kosevima Heata. U pojedinim momentima drugog poluvremena sam pomislio da Green prenosi loptu, jer mu je lopta ispadala, potucao je, nesto izmisljao, jednostavno nisam mogao vjerovati da je Manu. Kontam, rano je, umoran sam, ne vidim dobru, ali ne, to nije bio Green, to je zaista bio Manu, pravio kardinalne greske, ball handling na nivou juniora, nevjerovatno diskutabilne odluke i procjene itd. itd. Lik je jednostavno posljednje dvije utakmice bio nesto sto ne lici na Manua kakvog se ja sjecam.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam sto se Manua hvatas jutros.Uopste nije odigrao lose ovu tekmu,naprotiv,miljama ispred Parkera npr.Ona greska je svakako bila na + 4 za MIA....adriano_leite je napisao/la:Manu je nevjerovatno odigrao i grijesio u ove posljednje dvije utakmice. Mislim da ce veliku borbu voditi sa samim sobom, vezano za nastavak karijere. San Antonio je stavio ruke na trofej, ali se Manu onako iz sredine pojavio i izbio trofej majgerijem u ruke Jamesa i druzine.
Pa salt je znas rekao da ce nas silovat zestoko mozda ga baca jos na petu tekmuLenBias je napisao/la:je li ovo prva utakmica za vrijeme koje i nakon koje salt i fan ne pisu komentare?
I mVP regularne sezone, to je mizkonfuzijaGunnerEmir je napisao/la:"Poštovanje za San Antonio Spurse, pokazali su da su velika franšiza. Mnogo sam uložio u ovu sezonu, ostao sam bez riječi. Reći ću kratko. Ja sam LeBron James iz Acrona u Ohiaju, nisam trebao biti ovdje. Nemam više riječi", rekao je James, odgovorivši kritičarima koji su ga prozivali.
James je prvi igrač od Michaela Jordanakoji je u dvije uzastopne godine bio MVP finala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.