Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Po meni bi to bio odličan posao za nas, jeftino bi dobili vrhunskog igrača, jer očito da Mata neće biti prvi izbor (ako uopće bude ostao u klubu), a Armenac je vrhunski kreator i sa loptom i bez nje, baš ono što nam fali.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To je to, vrhunski igrac za normalnu cijenu. Kako ce se on prilagoditi na novu ligu, to mozemo samo pretpostaviti, nema tu nekog pravila. U svakom slucaju sam za dolazak Mikija.rio_Ferdy88 je napisao/la:Po meni bi to bio odličan posao za nas, jeftino bi dobili vrhunskog igrača, jer očito da Mata neće biti prvi izbor (ako uopće bude ostao u klubu), a Armenac je vrhunski kreator i sa loptom i bez nje, baš ono što nam fali.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Tačno tako, mislim da ga zato Mourinho i bira, bez obzira na Matu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Po meni bi to bio odličan posao za nas, jeftino bi dobili vrhunskog igrača, jer očito da Mata neće biti prvi izbor (ako uopće bude ostao u klubu), a Armenac je vrhunski kreator i sa loptom i bez nje, baš ono što nam fali.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
I meni je Miki baš kul igrač. Sad, ne znam da li je top - top kvalitet, ali možda bude baš pun pogodak, ko zna, ako već dođe. Ne bi treb'o bit preskup, jer je u zadnjoj godini ugovora, kako sam upratio. U svakom slučaju, ja nemam ništa protiv njegovog eventualnog dolaska i drago mi je da se radi i na tom desnom krilu na vrijeme. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Msm da Jozo moze i bez amf-a, sa Wazzom na cm-u, Morgan dm, jedan btb uz naravno prodorna krila.
Cak i da ostane trenutna ekipa moze se napasti barem top 4, za pocetak. Dobar manager znaci dodatne opcije i mogucnosti.
Cak i da ostane trenutna ekipa moze se napasti barem top 4, za pocetak. Dobar manager znaci dodatne opcije i mogucnosti.
Valjda nece, nije zbog (ne)kvaliteta igraca neg zbog popunjenosti.Mourinho has contacted Breel Embolo's agent and now the negotiations are being handled by Jorge Mendes. [@DiMarzio]
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

DiMarzio: Mourinho has contacted Breel Embolo's agent and now the negotiations are being handled by Jorge Mendes.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa nece valjda oba kod nas?
I kakav je ovaj Ounas? Vidim da moze pokriti sve pozicije iza napadaca ali ga nikada nisam gledao pa ako neko jeste neka pise malo o njemu.
Embolo mi djeluje izvikano. Ko zna, mozda psihicki nije dovoljno spreman za ovaj EURO ali do sada je pokazao jedno veliko nista.
I kakav je ovaj Ounas? Vidim da moze pokriti sve pozicije iza napadaca ali ga nikada nisam gledao pa ako neko jeste neka pise malo o njemu.
Embolo mi djeluje izvikano. Ko zna, mozda psihicki nije dovoljno spreman za ovaj EURO ali do sada je pokazao jedno veliko nista.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Slazem se za Embola da je pokazao nista veliko ali da ja gledam Martiala i da donosim zakljucak na osnovu dvije utakmice u Zelju ga nebi doveo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Bgmi evo prodje i jos jedna utakmica u kojoj ja od Emboloa ne vidjeh ni trunku nekog vrhunskog talenta. Treba njega mozda uzeti s rezervom, pa i Salah je u Baselu djelovao kao novi CR pa je u Chelseau pokazao hiljadu i jednu slabost.
Ovaj Ounas, ili kako vec, me preko klipova neodoljivo podsjeca na Mahreza.
Ovaj Ounas, ili kako vec, me preko klipova neodoljivo podsjeca na Mahreza.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Sto je najgore, obicno se konacan sud o igracu donese isuvise brzo.
Embolo nam nije potreban, to sam vec rekao, ali pobogu, momak je odigrao nekih 130 minuta nakon jedne kvalitetne sezone. Cak ni najveci strucnjaci, skauti etc., ne mogu tako lako procjeniti da li neko ima il nema vrhunskog talenta.
Isti slucaj sa ovim blacenjima po pitanju Allija, pa onda Martiala itd.
Druga stvar, ovo su izuzetno mladi igraci. Kada pogledamo wc Griezmann nije pokazao bog zna sta u grupnoj fazi.
Embolo nam nije potreban, to sam vec rekao, ali pobogu, momak je odigrao nekih 130 minuta nakon jedne kvalitetne sezone. Cak ni najveci strucnjaci, skauti etc., ne mogu tako lako procjeniti da li neko ima il nema vrhunskog talenta.
Isti slucaj sa ovim blacenjima po pitanju Allija, pa onda Martiala itd.
Druga stvar, ovo su izuzetno mladi igraci. Kada pogledamo wc Griezmann nije pokazao bog zna sta u grupnoj fazi.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Vjerujem u naš skauting. Ako su Emboloa pratili kao što su pratili Martiala neka ga dovede Edo. Tako je, uostalom, i Martial doveden. Lujo se nije pretjerano pitao. Dovođenje mladih ultra-potencijalnih igrača je očito transfer politika kluba u kojoj se ne pita za cijenu ali se ni lova ne daje tek tako (primjer R Sanches). Ounas mi se sviđa, nadam se da će kod nas a sve su prilike da hoće
.
Lujo je imao svojih dobrih poteza sa davanjem prostora mladim igračima ali je imao fula u otpuštanju igrača. Npr. u izboru kome će dati priliku a koga otpustiti od braće Keane donio je pogrešan izbor. Tad su svi pisali da je Michael bolji igrač od burazera i proda ga klub Burnelyu. Sada tog istog Keane-a traži Leicester za 10 miliona funti i pogodit će s njim. Stariji brat će kod Jose-a dobiti priliku malo morgen. Istu grešku je Lujson ponovio sa Pearsonom. Pa zar nisi momka mogao dati na posudbu u neki klub iz Championshipa? Pih...

Lujo je imao svojih dobrih poteza sa davanjem prostora mladim igračima ali je imao fula u otpuštanju igrača. Npr. u izboru kome će dati priliku a koga otpustiti od braće Keane donio je pogrešan izbor. Tad su svi pisali da je Michael bolji igrač od burazera i proda ga klub Burnelyu. Sada tog istog Keane-a traži Leicester za 10 miliona funti i pogodit će s njim. Stariji brat će kod Jose-a dobiti priliku malo morgen. Istu grešku je Lujson ponovio sa Pearsonom. Pa zar nisi momka mogao dati na posudbu u neki klub iz Championshipa? Pih...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Matteo Pedrosi @MatteoPedrosi 4h4 hours ago
Exclusive: #Embolo has rejected 2nd offer of #RBLeipzig. He wants #MUFC. Red Devils are in negotiations with #Basel
Mino Raiola: "He (Ibrahimović) wants to take revenge on Pep? I think so. Fate expected to be this challenge."

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nažalost, sinoć se završi reprezentativna karijera Zlaje Ibrahimovića. Stari dobri nosonja je napustio švedsku ekipu onako kako i dolikuje velikanima igre (a koja je bez njega jedna Estonija po klasi). Sada naravno ide logično pitanje, a to je kada grande Zlaju možemo očekivati sa olovkom u ruci pred jedno stotinjak kamera ispod banera sa svetim grbom na OT? Udarila ova ljetnja fjaka, pa mi se ne da roviti po ovim insajderskim sajtovima a sa social-networkingom sa opasno na "Vi", pa ako neko od cijenjenih kolega forumaša ima kakav info, rado bih ga čuo
Sent from mTalk
Sent from mTalk
@al
Ne znam, vodim se onom informacijom da ce sacekati kraj ovog mjeseca zbog bonusa. 4.07. pocinju pripreme a on ce dobiti najmanje 3 sedmice za odmor pa bi se zbog toga najranije mogao pridruziti oko 14.07. taman pred polazak u Kinu. Mozda potpise odmah 1. jula ili malo kasnije ali sredinom narednog mjeseca ce biti na Carringtonu sigurno.
Ne znam, vodim se onom informacijom da ce sacekati kraj ovog mjeseca zbog bonusa. 4.07. pocinju pripreme a on ce dobiti najmanje 3 sedmice za odmor pa bi se zbog toga najranije mogao pridruziti oko 14.07. taman pred polazak u Kinu. Mozda potpise odmah 1. jula ili malo kasnije ali sredinom narednog mjeseca ce biti na Carringtonu sigurno.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma to je gotovo, očito i Raiola više nije persona non grata na OT-u

Fabrizio Romano ✔ @FabrizioRomano
Man United: talks ongoing with BVB for Mkhitaryan. Player wants to join #MUFC, Borussia is asking €40M, but Man Utd is pushing.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne vjeruj Raioli nikad.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma to je gotovo, očito i Raiola više nije persona non grata na OT-u![]()
Fabrizio Romano ✔ @FabrizioRomano
Man United: talks ongoing with BVB for Mkhitaryan. Player wants to join #MUFC, Borussia is asking €40M, but Man Utd is pushing.

Danas mediji po Italiji bruje da je Ibra dobio ponudu od Milana 11M+ bonusi.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hvala drug, skroz sam zaboravio da je neko ranije napisao da imaju te ekstra pare ako ispostuje do kraja. Nema veze, ionako bi mu se dao odmor nakon evropskog, a covjek ima nevidjen nogometni IQ, tako da mu uklapanje nece biti problem. Jedva cekam...Septerra je napisao/la:@al
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vala ne bi bila šteta i da ne dođe. Svaka čast njegovom znanju, svemu što je dao fudbalu, ali EPL na kraju karijere je prevelik zalogaj pa čak i za njega.
Neće Zlaja sjediti na klupi ako dođe, to je sigurno! Pratio sam ga u PSG čitavo vrijeme, posebno zadnju sezonu i nije to više onaj stari igrač što je i logično, stižu ga godine koliko god se borio protiv toga. Da Bog da da griješim, ali mislim da neće moći ponuditi ono što se ovdje očekuje od njega ako dođe, a onda slijedi opšte poznato piskaranje po pdfu...
Neće Zlaja sjediti na klupi ako dođe, to je sigurno! Pratio sam ga u PSG čitavo vrijeme, posebno zadnju sezonu i nije to više onaj stari igrač što je i logično, stižu ga godine koliko god se borio protiv toga. Da Bog da da griješim, ali mislim da neće moći ponuditi ono što se ovdje očekuje od njega ako dođe, a onda slijedi opšte poznato piskaranje po pdfu...
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Da, ma koliko god želim da dođe, i ja mislim da se ne treba previše zanosit, vrlo je moguće da to ne bude baš takav spektakl na terenu kakav se očekuje. Ibra je Ibra, ali nije ni on neuništiv, godine stižu, a ko zna kako će se uopšte uklopit u ekipu, pa i samu EPL. Puno je tu faktora koji mogu bit otežavajući. Ne tako davno smo imali slučaj Falcao.
Ipak, bonus je da dolazi (ako uopšte dođe
) bez odštete i ne na dugoročan ugovor. Čak i ako ne bude blistao, tu su dragulji Rashford, Martial, pa i Wilson da stasaju u međuvremenu.
Ipak, bonus je da dolazi (ako uopšte dođe

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Ja sam zaljubljenik u njegovu igru pa sam samim tim pratio ama bas svaku njegovu utakmicu u PSG-u. Zadnja sezona mu je, statisticki, bila najbolja u karijeri. Preko 50 golova u sezoni, racunajuci i reprezentativne nastupe. Vjeruj mi da on jos ima kuveta u svojim nogama, fizicku stranu nema smisla komentarisati, tehnicku takodjer, a ni brzina mu nije opala nesto drasticno da kazes sad da ne moze pretrcati igraca. Ja bi volio da dodje u United zato sto je to jedan od najvecih timova svijeta koji je dozivio slicnu sudbinu mog Milana ( sezone bez Lige prvaka i slicno) i uistinu bi ga volio vidjeti na terenu sa Runijem a da sve to predvodi Murinjo sa klupe a onda da pobijete ovu buraniju i polu-klubove sto drze primat trenutno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.