Muski zasluzuju(jos) veci % u odnosu na zeneNukeR_G1970 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:32Ko moze da gleda zenski tenis, meni stvarno nije jasno. Da kojim slucajem odvoje muske i zenske turnire WTA bi doziveo fijasko. Jos se bune, traze iste nagrade. Mars bre.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
da! najgore od svega je što na GS dobijaju iste pare iako igraju puno manje, a na mastersima koji su “wta premier mandatory tournaments” čak i veće. postavio sam ovde jednom sliku sa IW 2015 jer nisam vjerovao da je to moguće pa su mi stručnjaci objasnili da jeste!!BosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:34Muski zasluzuju(jos) veci % u odnosu na zeneNukeR_G1970 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:32Ko moze da gleda zenski tenis, meni stvarno nije jasno. Da kojim slucajem odvoje muske i zenske turnire WTA bi doziveo fijasko. Jos se bune, traze iste nagrade. Mars bre.
OK, kurnjikovoj bi ja dao petostruke pare samo da igra ... ali to je već nešto drugo
Ženski tenis <3
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Citam jutros vest da je prva favoritkinja ispala. Tu nema nikakve konstantnosti, dosadno do bola. Slepaju se ovako uz ATP inace to niko ne bi ni gledao.
nije prva favoritkinja nego nositelj no.1, razlika je drastična
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Tako je isla vest na stranici Sport Kluba. Ne znam ni o kome se radi.
jedna od pliškovih
kiki veli drže ih ameri ko zatvorenike u “mjehuru” ... kaže osjećala se ko kriminalac a ne ko teniserka
možda joj je fakat puko film pa prodala na kladionici tih 5:2 i tri meč lopte
možda joj je fakat puko film pa prodala na kladionici tih 5:2 i tri meč lopte
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Jadna ona, evo suza mi krenula zbog nje.
Ne znam stvarno kako bih ja izdrzao 20ak dana u jednom od najmodernijih svetskih sportskih kompleksa, uz sav moguci luksuz i da pritom odigram koji mec i uzmem par desetina hiljada eura.
Jadna Kiki.
Ne znam stvarno kako bih ja izdrzao 20ak dana u jednom od najmodernijih svetskih sportskih kompleksa, uz sav moguci luksuz i da pritom odigram koji mec i uzmem par desetina hiljada eura.
Jadna Kiki.
Ali najjace sto se zale a ustvari u odnosu na ostale zenske sportove su i vise nego privilegovane jer ni u jednom zenskom sportu na svijetu nema da zene dobijaju novac koji zarade muskarci. Zamisli da NBA djeli zaradu sa WNBA, LP za muske sa LP za zene. Postale milionerke na foru, nema sanse da bi prihodavale desetinu zarade da se kojim slucajem odvoje prava i sponzori za muske i zenske.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:32Ko moze da gleda zenski tenis, meni stvarno nije jasno. Da kojim slucajem odvoje muske i zenske turnire WTA bi doziveo fijasko. Jos se bune, traze iste nagrade. Mars bre.
Da ih odvoje sad to bi bili protesti,sovinizam ,zene se ne postuju bla bla ...grlate krave koje zaradjuju milione na "prevaru" bukvalno...nadam se da ce neko skupiti muda i odvojiti muski i zenski tenis..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ja bi ih razdvojio pa nek se žale koliko hoće 
p.s. ja stvarno nisam šovinista i za ravnopravnost sam žena u privredi, politici itd, ali u sportu prema gledanosti i interesu. i tada bi teniserke bile najbolje plaćene sportašice, ali ovo kako je sad je nepravedno (dakle dajte nerfidu dio njihovih para
)
p.s. ja stvarno nisam šovinista i za ravnopravnost sam žena u privredi, politici itd, ali u sportu prema gledanosti i interesu. i tada bi teniserke bile najbolje plaćene sportašice, ali ovo kako je sad je nepravedno (dakle dajte nerfidu dio njihovih para
Kkav je debil ovaj Dimitrov,ovo nisu istine 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i ja evo gledam i ne vjerujem sta radi u ovom setu hahahaha
U 2 setu je servirao 2 puta za set,uzme mu brejk naravno izgubi ga.U ovom 4 setu 3 puta pravi brejk i 3 puta mu lik vraca brejk,haj da odigra nesto nego brat izbaci po 2 metra u aut.Ma nikad od njega nece igrac biti ,jbg jasno je to odavno 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znamo zašto ga zovu baby Fed 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Kao da si znao koji ćeš momenat citirati za ovu situaciju.
41.21.1.
koji debil,ovo nisu istine majke mi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zene su u gotovo istoj poziciji kao crnci. Ne smijes nista reci protiv inace ti slijedi strijeljanje.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:34Muski zasluzuju(jos) veci % u odnosu na zeneNukeR_G1970 je napisao/la: ↑03 sep 2020, 11:32Ko moze da gleda zenski tenis, meni stvarno nije jasno. Da kojim slucajem odvoje muske i zenske turnire WTA bi doziveo fijasko. Jos se bune, traze iste nagrade. Mars bre.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.