Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pavao nije klasa za repke,gledao sam ga cesto i Na utakmicama i Na trenigu,mislim da nam nije nikako potreban.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Cuj Pavao. Frajer ima 30 godina i biće rezerva.
Tek sad vidjeh da mu je ovo prva sezona u u austrijskoj Bundesligi, prije toga je branio u drugoj i trećoj ligi.
Tek sad vidjeh da mu je ovo prva sezona u u austrijskoj Bundesligi, prije toga je branio u drugoj i trećoj ligi.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Mozda i bi, ali taj tridesetogodisnji Austrijanc je potpuno nepotrebna tema.Vucevich je napisao/la:Pa i Fejzic bi realno trebao biti pozvan, makar prije Pirica.DrFilgud je napisao/la:Doveden da bude rezerva Casteelsu, jer im dosadasnja rezerva odlazi.
Taj Pavao nije nista bolji od Fejzica, jos nije nas drzavljanin... fakat nema smisla o tome didskutovati.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 28 jun 2018, 15:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne bih rekao, golmani mogu komotno igrati do 37-38 godine.DrFilgud je napisao/la:Mozda i bi, ali taj tridesetogodisnji Austrijanc je potpuno nepotrebna tema.Vucevich je napisao/la:Pa i Fejzic bi realno trebao biti pozvan, makar prije Pirica.DrFilgud je napisao/la:Doveden da bude rezerva Casteelsu, jer im dosadasnja rezerva odlazi.
Taj Pavao nije nista bolji od Fejzica, jos nije nas drzavljanin... fakat nema smisla o tome didskutovati.
- predsjednik
- Kontakt:
Ivan Pavao drugi golman
ima posla ko hoce da radi
Moze Pavao do 40te.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Ja vise mislim da je on takav...vjeruje u svoje nebuloze i "dobre" ideje. Kad se sjetim ono Emir Dilaver Bundesliga, dobar igrac i tako to hahahaPip je napisao/la:trolcuga i spamer vuchevic opet baca udicu
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Dilaver jeste dobar igrac, to sto nisi u zivotu pogledao utakmicu Lecha je tvoja stvar.NiftyDribbler je napisao/la:Ja vise mislim da je on takav...vjeruje u svoje nebuloze i "dobre" ideje. Kad se sjetim ono Emir Dilaver Bundesliga, dobar igrac i tako to hahahaPip je napisao/la:trolcuga i spamer vuchevic opet baca udicu
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Evo i potvrde da nije troll, nego taki jbg.Vucevich je napisao/la:Dilaver jeste dobar igrac, to sto nisi u zivotu pogledao utakmicu Lecha je tvoja stvar.NiftyDribbler je napisao/la:Ja vise mislim da je on takav...vjeruje u svoje nebuloze i "dobre" ideje. Kad se sjetim ono Emir Dilaver Bundesliga, dobar igrac i tako to hahahaPip je napisao/la:trolcuga i spamer vuchevic opet baca udicu
Hoces li ipak nesto govoriti o njihovim fudbalskim kvalitetima ili samo spamati dalje? Cudi me da toliko pises o Dilaveru kad ga nisi jednom u zivotu gledao. Po cemu je to 'los' igrac?NiftyDribbler je napisao/la:
Evo i potvrde da nije troll, nego taki jbg.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kako to da je prešao iu Lecha u Dinamo ako je tako dobar?Vucevich je napisao/la:
Hoces li ipak nesto govoriti o njihovim fudbalskim kvalitetima ili samo spamati dalje? Cudi me da toliko pises o Dilaveru kad ga nisi jednom u zivotu gledao. Po cemu je to 'los' igrac?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Zbog BjeliceBazinga12345 je napisao/la:Kako to da je prešao iu Lecha u Dinamo ako je tako dobar?Vucevich je napisao/la:
Hoces li ipak nesto govoriti o njihovim fudbalskim kvalitetima ili samo spamati dalje? Cudi me da toliko pises o Dilaveru kad ga nisi jednom u zivotu gledao. Po cemu je to 'los' igrac?
A Dinamo gradi strasnu ekipu, jucer potpisali Theophile-Catherinea iz St Etiennea
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Jedini koji spamuje si ti. Tamo neke paravane spominjes.Vucevich je napisao/la:Hoces li ipak nesto govoriti o njihovim fudbalskim kvalitetima ili samo spamati dalje? Cudi me da toliko pises o Dilaveru kad ga nisi jednom u zivotu gledao. Po cemu je to 'los' igrac?NiftyDribbler je napisao/la:
Postao si smjesan, iako si to nako i uvijek bio. Vidis li bolan da ti se svako smije, i to s pravom.
Kako sam predpostavio, jos uvijek nista o fudbalu, samo seres kao i obicno.NiftyDribbler je napisao/la:Jedini koji spamuje si ti. Tamo neke paravane spominjes.Vucevich je napisao/la:Hoces li ipak nesto govoriti o njihovim fudbalskim kvalitetima ili samo spamati dalje? Cudi me da toliko pises o Dilaveru kad ga nisi jednom u zivotu gledao. Po cemu je to 'los' igrac?NiftyDribbler je napisao/la:
Postao si smjesan, iako si to nako i uvijek bio. Vidis li bolan da ti se svako smije, i to s pravom.
Ako cemo pricati o fudbalskim kvalitetima onda me citiraj, do tada spamaj samo na svom profilu.
Ma daj kakav Dilaver, ovaj neki golman. Uozbilji se kralju.
Prcic ode u Tursku. Ne treba ga Robert više nikada zvati.
jasmin10 je napisao/la:Ma daj kakav Dilaver, ovaj neki golman. Uozbilji se kralju.
Vidi Jasmine, ne govorim ovdje da je Dilaver novi Nesta ili Cannavaro, ali da je solidan defanzivac to jeste. Ove sezone je proglašen među tri najbolja defanzivca u cijeloj Ekstraklasi, ispred tog Pazdana. Solidno igra, dobro čita igru. Da pogledamo malo naše defanzivce:
Bičo koji je više na klupi nego što igra u Hofenhajmu i kojem je važniji Instagram Story od fudbala.
Edin Cocalić će prema svemu sudeći sljedeće sezone igrati u drugoj Belgijskoj diviziji.
Đumić napravio sjajan transfer u Dynamo Dresden nakon čitave sezone na klupi u Utrechtu
Spori Zuka koji je tu i tamo
Šunjić koji se bori za opstanak u jakoj Rusiji
Nije da nema mjesta makar kao treći štoper u reprezentaciji. Pored Vranješa je u najboljoj formi.
Memišević-Vranješ bi najjači stoperski par kod nas bio, al' hajde... Nek se Zuka tromi gura... A Dilaver vjerovatno nikad neće obući naš dres...Vucevich je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Ma daj kakav Dilaver, ovaj neki golman. Uozbilji se kralju.
Vidi Jasmine, ne govorim ovdje da je Dilaver novi Nesta ili Cannavaro, ali da je solidan defanzivac to jeste. Ove sezone je proglašen među tri najbolja defanzivca u cijeloj Ekstraklasi, ispred tog Pazdana. Solidno igra, dobro čita igru. Da pogledamo malo naše defanzivce:
Bičo koji je više na klupi nego što igra u Hofenhajmu i kojem je važniji Instagram Story od fudbala.
Edin Cocalić će prema svemu sudeći sljedeće sezone igrati u drugoj Belgijskoj diviziji.
Đumić napravio sjajan transfer u Dynamo Dresden nakon čitave sezone na klupi u Utrechtu
Nije da nema mjesta makar kao treći štoper u reprezentaciji. Pored Vranješa je u najboljoj formi.
BHF
Nema sanse da je treći najbolji stoper. Vranjes, Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, Memisevic. Svi su bolji od njega.Vucevich je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Ma daj kakav Dilaver, ovaj neki golman. Uozbilji se kralju.
Sunjic sigurno nije. Vranjes ce vjerovatno igrati na desnom beku kao i obicno, pa ostaje Bicakcic koji je skoro cijelu sezonu proveo na klupi.jasmin10 je napisao/la:Nema sanse da je treći najbolji stoper. Vranjes, Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, Memisevic. Svi su bolji od njega.Vucevich je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Ma daj kakav Dilaver, ovaj neki golman. Uozbilji se kralju.
I ne znam kako si zakljucio da je Memisevic toliko bolji, igrac u ispodprosjecnom klubu u mrtvoj nizozemskoj ligi.
Pa Sunjic je u reprezentaciji odigrao 90 % utakmica na solidnom nivou. Dilaver otišao u Dinamo, u Hrvatsku ligu. Valjda ti je to dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hansbosna, JavierBosnia, torbica i 21 gost.