FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo ga, gol, sad ćemo okrenuti 

Neki dan je u okviru Kupa Njemačke, Sandhausen u jednom trenutku vodio 3:1 protiv Augsburga. Ovi prvi su osrednji trećeligaš (završili 14.) a Augsburg uz Herthu glavni konkurent za ulazak u 1. Bundesligu. Vjeruj mi, veća je razlika između ta dva kluba nego između rezervne ekipe sastavljene od dječaka, pojačanja koji sjede na klupi i nespremnih igrača i prve ekipe solidnog drugoligaša u našoj državi. U prijateljskim i kup utakmicama je jednostavno sve moguće.Željovac je napisao/la:Aha, prvi sastav drugoligaša. A ovamo prvotimac Savić, iskusni Karić, pojačanje Elvir Čolić, supertalentirani Pehilj, Mahir Karić, Benjamin Čolić, Kolobov, pojačanje Gančev, Bajro HaUbica, H. Bešlija... Očito da se ne mora ništaelSaik je napisao/la:Što bi morao? Prijateljska je. A još i rezervni sastav dok kod njih igra njihov prvi.Tako je kako je. Tuga.
Ne shvatite me pogrešno, jeste ofirno gubiti 3:1 protiv Bosne iz Visokog, pa koji god da je sastav igra, jer smo mi ipak Željo, ali ima sigurno mnogo gorih stvari od toga.

Ovi naši 'navijači' jedva čekaju da negdje izgubimo 

- hare_cener
- Kontakt:
slazem se s tobom u potpunosti...nije smak svijeta...sta sad?!treba ih sve otjerati ili? bit ce to sve ok ba...elSaik je napisao/la:Neki dan je u okviru Kupa Njemačke, Sandhausen u jednom trenutku vodio 3:1 protiv Augsburga. Ovi prvi su osrednji trećeligaš (završili 14.) a Augsburg uz Herthu glavni konkurent za ulazak u 1. Bundesligu. Vjeruj mi, veća je razlika između ta dva kluba nego između rezervne ekipe sastavljene od dječaka, pojačanja koji sjede na klupi i nespremnih igrača i prve ekipe solidnog drugoligaša u našoj državi. U prijateljskim i kup utakmicama je jednostavno sve moguće.Željovac je napisao/la:Aha, prvi sastav drugoligaša. A ovamo prvotimac Savić, iskusni Karić, pojačanje Elvir Čolić, supertalentirani Pehilj, Mahir Karić, Benjamin Čolić, Kolobov, pojačanje Gančev, Bajro HaUbica, H. Bešlija... Očito da se ne mora ništaelSaik je napisao/la:Što bi morao? Prijateljska je. A još i rezervni sastav dok kod njih igra njihov prvi.Tako je kako je. Tuga.
Ne shvatite me pogrešno, jeste ofirno gubiti 3:1 protiv Bosne iz Visokog, pa koji god da je sastav igra, jer smo mi ipak Željo, ali ima sigurno mnogo gorih stvari od toga.![]()
kad bi plavu krv imali nikad nebi umirali!!!
Ovo je već puno bolje. Drago mi je zbog Šabana. Konstantno zabija.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Jesam rekao da će biti preokret
. Ko je dao golove ?

Prvi Bajro iz slobodnog, a drugi Šaban Pehilj. Imaš na zvaničnoj stranici "prenos".
Gdje je to preokret kad gubiš 3-2Omar500 je napisao/la:Jesam rekao da će biti preokret. Ko je dao golove ?

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
A gdje si ti vidio da preokrene ekipa koja nije ni gubila? 

Pa dobro, sad ćemo mi još dva zabit 

-
- Kontakt:
I sta je ovo trenutni rezultat 3-2 u korist domacina, jel utakmica zavrsena ili jos uvijek traje, nisam u toku pa zato pitam ???elSaik je napisao/la:A gdje si ti vidio da preokrene ekipa koja nije ni gubila?
Ja nisam pominjao nikakve preokrete, to je kolega pomenuoelSaik je napisao/la:A gdje si ti vidio da preokrene ekipa koja nije ni gubila?

Ja samo znam da gubimo od pocetka , prvo 3-0, sad 3-2 i da ih sustižemo, hocemo li ih dostici ne znam, ostaje da se vidi...termin Preokret nisam koristio

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ovo je vec podnosljivo 3:2, nije sramota ni izgubit,ali kad nosis ime Zeljo sramota je biti devastiran sa 3:0 pa i u prijateljskoj tekmi od drugoligasa bez obzira ko igrao...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Upravo! sta bi s nama bilo da smo zijanili od Rudara kuci ko Siroki... NE DAJ BOŽE!!! pa pao bi server od pljuvaca i "strastvenih navijaca" najdrazeg kluba koji ne mogu da ne prokomentarisu svako pogresno dodavanje igraca... stvarno tuga i jad...Omar500 je napisao/la:Ovi naši 'navijači' jedva čekaju da negdje izgubimo

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Gotovo. 3:2. Ipak ništa od preokreta.
Daj nam sudija još jedno poluvrijeme, tek nam je krenulo. 
Mamem', da sam nam ja trener sad bih zamolio da ubace svoju rezervnu ekipu. Neka ovi naši igraju još jedno 90 minuta.

Mamem', da sam nam ja trener sad bih zamolio da ubace svoju rezervnu ekipu. Neka ovi naši igraju još jedno 90 minuta.

"Bila je to blijeda predstava rezervista koji nisu pokazale mnogo želje, te ne treba očekivati nekog od ovih fudbalera u ekipi koja će u subotu dočekati Leotar."
Željezničar: Karić, Čolić B, Gančev, Odović, Čolić E, Savić, Bešlija H, Kolobov, Karić M, Spahić i Pehilj. Još su igrali: Gušo, Baljić i Alić.
eto znaci da su male sanse da nekog od ovih sto su danas igrali vidimo protiv Leotara... jedino ako budemo vodili 3:0 ili vise pa mozda Colic E. ili Pehilj dobiju sansu, mada je moguce i da Bajru vidimo, jer nezz. taj covjek je vjecita zamjena i vjecito u drugom planu, a stalno je jedan od boljih po ovim prijateljskim i pripremnim tekmama... barem sto se tice postizanja golova, jer dosta je cesto strijelac po takvim utakmicama...
Željezničar: Karić, Čolić B, Gančev, Odović, Čolić E, Savić, Bešlija H, Kolobov, Karić M, Spahić i Pehilj. Još su igrali: Gušo, Baljić i Alić.
eto znaci da su male sanse da nekog od ovih sto su danas igrali vidimo protiv Leotara... jedino ako budemo vodili 3:0 ili vise pa mozda Colic E. ili Pehilj dobiju sansu, mada je moguce i da Bajru vidimo, jer nezz. taj covjek je vjecita zamjena i vjecito u drugom planu, a stalno je jedan od boljih po ovim prijateljskim i pripremnim tekmama... barem sto se tice postizanja golova, jer dosta je cesto strijelac po takvim utakmicama...
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 25 avg 2010, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Ma ne mozes nista bolje ni ocekivati, da ne znam kakve igrace izvedes na teren, i ako po prvi put igraju zajedno u toj postavi i fomraciji oni se nece snaci da ih vodi ne znam kakav trener. Mislim da ce ova utakmica Amaru prvenstveno posluziti da vidi na koga moze ozbiljno racunati a na koga ne, odnosno ko ce morati jos napredovati da bi stekao nivo dosljedan klupi a kasnije i prvoj ekipi. Ovdje ima dosta momaka koji su na probi, zato me i ne cudi. Navikli smo mi da igramo promjenljivo na prijateljskim tekmama.nedaTM87 je napisao/la:ovo je vec podnosljivo 3:2, nije sramota ni izgubit,ali kad nosis ime Zeljo sramota je biti devastiran sa 3:0 pa i u prijateljskoj tekmi od drugoligasa bez obzira ko igrao...
Zadnja izmjena: Pirke_TM87, dana/u 25 avg 2010, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Realno i posteno govoreci, sramota je izgubiti od drugoligaša, pogotovu kad Šampion države gubi po 3-0.nedaTM87 je napisao/la:ovo je vec podnosljivo 3:2, nije sramota ni izgubit,ali kad nosis ime Zeljo sramota je biti devastiran sa 3:0 pa i u prijateljskoj tekmi od drugoligasa bez obzira ko igrao...
Ali eto hajd, možemo sad sami sebi folirati i varati

ko da vidim večeras "rastrčavanje" (čitaj : kazneni trening) za ove koji se "nameću"