FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 25 avg 2010, 19:05

Evo ga, gol, sad ćemo okrenuti :D

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 19:06

Željovac je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Što bi morao? Prijateljska je. A još i rezervni sastav dok kod njih igra njihov prvi.
Aha, prvi sastav drugoligaša. A ovamo prvotimac Savić, iskusni Karić, pojačanje Elvir Čolić, supertalentirani Pehilj, Mahir Karić, Benjamin Čolić, Kolobov, pojačanje Gančev, Bajro HaUbica, H. Bešlija... Očito da se ne mora ništa ;) Tako je kako je. Tuga.
Neki dan je u okviru Kupa Njemačke, Sandhausen u jednom trenutku vodio 3:1 protiv Augsburga. Ovi prvi su osrednji trećeligaš (završili 14.) a Augsburg uz Herthu glavni konkurent za ulazak u 1. Bundesligu. Vjeruj mi, veća je razlika između ta dva kluba nego između rezervne ekipe sastavljene od dječaka, pojačanja koji sjede na klupi i nespremnih igrača i prve ekipe solidnog drugoligaša u našoj državi. U prijateljskim i kup utakmicama je jednostavno sve moguće.

Ne shvatite me pogrešno, jeste ofirno gubiti 3:1 protiv Bosne iz Visokog, pa koji god da je sastav igra, jer smo mi ipak Željo, ali ima sigurno mnogo gorih stvari od toga. ;) ;)

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 25 avg 2010, 19:08

Ovi naši 'navijači' jedva čekaju da negdje izgubimo :shock:

hare_cener
Kontakt:

Post Postao/la hare_cener » 25 avg 2010, 19:10

elSaik je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Što bi morao? Prijateljska je. A još i rezervni sastav dok kod njih igra njihov prvi.
Aha, prvi sastav drugoligaša. A ovamo prvotimac Savić, iskusni Karić, pojačanje Elvir Čolić, supertalentirani Pehilj, Mahir Karić, Benjamin Čolić, Kolobov, pojačanje Gančev, Bajro HaUbica, H. Bešlija... Očito da se ne mora ništa ;) Tako je kako je. Tuga.
Neki dan je u okviru Kupa Njemačke, Sandhausen u jednom trenutku vodio 3:1 protiv Augsburga. Ovi prvi su osrednji trećeligaš (završili 14.) a Augsburg uz Herthu glavni konkurent za ulazak u 1. Bundesligu. Vjeruj mi, veća je razlika između ta dva kluba nego između rezervne ekipe sastavljene od dječaka, pojačanja koji sjede na klupi i nespremnih igrača i prve ekipe solidnog drugoligaša u našoj državi. U prijateljskim i kup utakmicama je jednostavno sve moguće.

Ne shvatite me pogrešno, jeste ofirno gubiti 3:1 protiv Bosne iz Visokog, pa koji god da je sastav igra, jer smo mi ipak Željo, ali ima sigurno mnogo gorih stvari od toga. ;) ;)
slazem se s tobom u potpunosti...nije smak svijeta...sta sad?!treba ih sve otjerati ili? bit ce to sve ok ba...
kad bi plavu krv imali nikad nebi umirali!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 19:15

3:2

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 avg 2010, 19:16

Ovo je već puno bolje. Drago mi je zbog Šabana. Konstantno zabija.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 25 avg 2010, 19:18

Jesam rekao da će biti preokret :D . Ko je dao golove ?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 19:19

Prvi Bajro iz slobodnog, a drugi Šaban Pehilj. Imaš na zvaničnoj stranici "prenos".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 19:20

Omar500 je napisao/la:Jesam rekao da će biti preokret :D . Ko je dao golove ?
Gdje je to preokret kad gubiš 3-2 :mrgreen:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 19:22

A gdje si ti vidio da preokrene ekipa koja nije ni gubila? :lol:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 25 avg 2010, 19:22

Pa dobro, sad ćemo mi još dva zabit :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 avg 2010, 19:23

elSaik je napisao/la:A gdje si ti vidio da preokrene ekipa koja nije ni gubila? :lol:
I sta je ovo trenutni rezultat 3-2 u korist domacina, jel utakmica zavrsena ili jos uvijek traje, nisam u toku pa zato pitam ???

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 19:24

elSaik je napisao/la:A gdje si ti vidio da preokrene ekipa koja nije ni gubila? :lol:
Ja nisam pominjao nikakve preokrete, to je kolega pomenuo 8-)
Ja samo znam da gubimo od pocetka , prvo 3-0, sad 3-2 i da ih sustižemo, hocemo li ih dostici ne znam, ostaje da se vidi...termin Preokret nisam koristio :mrgreen: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 25 avg 2010, 19:25

ovo je vec podnosljivo 3:2, nije sramota ni izgubit,ali kad nosis ime Zeljo sramota je biti devastiran sa 3:0 pa i u prijateljskoj tekmi od drugoligasa bez obzira ko igrao...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 avg 2010, 19:27

Omar500 je napisao/la:Ovi naši 'navijači' jedva čekaju da negdje izgubimo :shock:
Upravo! sta bi s nama bilo da smo zijanili od Rudara kuci ko Siroki... NE DAJ BOŽE!!! pa pao bi server od pljuvaca i "strastvenih navijaca" najdrazeg kluba koji ne mogu da ne prokomentarisu svako pogresno dodavanje igraca... stvarno tuga i jad... :(
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 25 avg 2010, 19:28

Gotovo. 3:2. Ipak ništa od preokreta. :mrgreen: Daj nam sudija još jedno poluvrijeme, tek nam je krenulo. :mrgreen:

Mamem', da sam nam ja trener sad bih zamolio da ubace svoju rezervnu ekipu. Neka ovi naši igraju još jedno 90 minuta. :mrgreen:

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 25 avg 2010, 19:29

"Bila je to blijeda predstava rezervista koji nisu pokazale mnogo želje, te ne treba očekivati nekog od ovih fudbalera u ekipi koja će u subotu dočekati Leotar."

Željezničar: Karić, Čolić B, Gančev, Odović, Čolić E, Savić, Bešlija H, Kolobov, Karić M, Spahić i Pehilj. Još su igrali: Gušo, Baljić i Alić.
eto znaci da su male sanse da nekog od ovih sto su danas igrali vidimo protiv Leotara... jedino ako budemo vodili 3:0 ili vise pa mozda Colic E. ili Pehilj dobiju sansu, mada je moguce i da Bajru vidimo, jer nezz. taj covjek je vjecita zamjena i vjecito u drugom planu, a stalno je jedan od boljih po ovim prijateljskim i pripremnim tekmama... barem sto se tice postizanja golova, jer dosta je cesto strijelac po takvim utakmicama...
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 25 avg 2010, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 avg 2010, 19:29

nedaTM87 je napisao/la:ovo je vec podnosljivo 3:2, nije sramota ni izgubit,ali kad nosis ime Zeljo sramota je biti devastiran sa 3:0 pa i u prijateljskoj tekmi od drugoligasa bez obzira ko igrao...
Ma ne mozes nista bolje ni ocekivati, da ne znam kakve igrace izvedes na teren, i ako po prvi put igraju zajedno u toj postavi i fomraciji oni se nece snaci da ih vodi ne znam kakav trener. Mislim da ce ova utakmica Amaru prvenstveno posluziti da vidi na koga moze ozbiljno racunati a na koga ne, odnosno ko ce morati jos napredovati da bi stekao nivo dosljedan klupi a kasnije i prvoj ekipi. Ovdje ima dosta momaka koji su na probi, zato me i ne cudi. Navikli smo mi da igramo promjenljivo na prijateljskim tekmama.
Zadnja izmjena: Pirke_TM87, dana/u 25 avg 2010, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 avg 2010, 19:30

nedaTM87 je napisao/la:ovo je vec podnosljivo 3:2, nije sramota ni izgubit,ali kad nosis ime Zeljo sramota je biti devastiran sa 3:0 pa i u prijateljskoj tekmi od drugoligasa bez obzira ko igrao...
Realno i posteno govoreci, sramota je izgubiti od drugoligaša, pogotovu kad Šampion države gubi po 3-0.
Ali eto hajd, možemo sad sami sebi folirati i varati 8-) :mrgreen:

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 25 avg 2010, 19:31

ko da vidim večeras "rastrčavanje" (čitaj : kazneni trening) za ove koji se "nameću" :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 6 gostiju.