Aute imaju svi iste, Seate na lizing

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Drugovi moji ja vise vjerujem da cemo dobit ove slobode,cityje,radnike sa Krstom u sastavu nego sa bilo kojim pojacanjem sto je doslo....eto, on je kad je full spreman odlican igrac bas zbog mentaliteta i pristupa, borbi i trci.....i onaj. Celticov kapiten nije neki tehnicar ni strucnjak ali je srce kluba....podcjenjivati taj segment je bas amaterski....ipak ovo nije fm2020....Sanchez1987 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 16:04Mislim da velkoski nije vise za prve postave,al et. Tatar lijevo, jukic desno po meni najbolja opcija.Denchi je napisao/la: ↑07 feb 2020, 15:34Slazem se i po meni je ovo jako realna postava, bar po imenima.....BordoSarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2020, 15:29Ja mislim da će nam prva postava izgledati ovako:
Kovačević
Šabanović Šerbečić Dupovac Hodžić/Đokanović
Oremuš
Tatar/Jukić Rahmanović Sušić Velkoski
Ahmetović
Sigurnih u prvih 11 su: Kovačević, Šerbečić, Oremuš, Rahmanović, Sušić, Velkoski i Ahmetović.
Ma bilo i Avazu da je alternativa za Lazica.ledesma je napisao/la: ↑07 feb 2020, 17:50Ti znas ko i mi svi, a kad neko treba da dođe medij prvi pocnu plasirati neku vijest oko tog igraca. I onda ti dođeš i mijenjaš mišljenje iz dana u dan, te ovaj te onaj, kontaktiran nije kontaktiran, dolazi il ne dolazi... i tako u krugGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2020, 17:43Kontaktiran je i pregovarat ce se s njim..
Nista ne obecavam
Izvodjenje auta sa autlinijeThrillerHz je napisao/la: ↑07 feb 2020, 18:13Aute imaju svi iste, Seate na lizing![]()
Ma lik hoce da ide
Miličević?
jesi mi dobro zip
On dok pocne igrati zavrsit ce sezona, kao i Pantic ako se dovede, ne kazem da su losi igraci ali ni oni sami se ne sjecaju kad su zadnji put odigrali zvanicnu tekmu
zar si i ti insajderfeniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2020, 18:53Rade nasi u tisini lijepo, nista marketing neke samopromocije neki intervijui, samo trening i poboljsanje snage i ugiravanje ekipe jos vise te stvaranje kohezije medju njima
I DA JOS NESTO :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čovjek je odigrao 60 utakmica u ubjedljivo najjačoj ligi svijeta igrajući protiv najboljih igrača svijeta, misliš li da je njemu problem čuvati ofanzivce Zvijezde, Tuzle i ostale?
MortemHz je napisao/la: ↑07 feb 2020, 18:55Čovjek je odigrao 60 utakmica u ubjedljivo najjačoj ligi svijeta igrajući protiv najboljih igrača svijeta, misliš li da je njemu problem čuvati ofanzivce Zvijezde, Tuzle i ostale?
Volim našu ligu ali budimo realni, on je imao jače treninge nego ovi naši utakmice. Mislim da mu uopšte ne treba ništa da bi bio stoper u našoj ligi a naravno da je poželjno da "zategne" formu.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, egocentrik, jurisicduska, napoleon72, Sinfoc1986, Tarapi i 86 gostiju.