Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sto mi majmun izbi 2 stoje iz dzepa,dobijen mec izgubi ...svasta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
A znao si me zajebavat za Setha Currya
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
pa debil dobijen mec izgubi
Ono tvoje ni blizu nije bilo ,lik sve fulio
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovaj mali Felix je sila. Vjerujem da može do Slama ako krene intenzivije raditi na sebi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Zašto mi na ES1 nije srpski komentator a na ES2 jeste ?
Sta je Coric izvukao i pobijedio Tsitsipasa
U cetvrtom setu Grk imao 5:1, kod 5:3 nije iskoristio dvije mec lopte na Bornin servis, pa kod 5:4 cetiri mec lopte na svoj servis..
Na kraju Tsitsipas - Coric 76 46 64 57 67
U cetvrtom setu Grk imao 5:1, kod 5:3 nije iskoristio dvije mec lopte na Bornin servis, pa kod 5:4 cetiri mec lopte na svoj servis..
Na kraju Tsitsipas - Coric 76 46 64 57 67
nema više novaka do finala ko dobiti
Apparently Djokovic spent 2 hours on the phone to the authorities before his match to sort Mannarino's situation out after being asked to help by Mannarino's team.
Not many other players would care that much especially just before you are scheduled to play.
Not many other players would care that much especially just before you are scheduled to play.
Djokovic ko vegeta u sve se mijesa..
Pratil iko ovaj GS,meni ovo opcenito sa sportom bez publike bezz izgleda,bio sam i zab da se i igra ovaj Slam i jutros vidim neke vijesti iskacu epski preokret Borne.
Sad pogledah zrijeb,Novak ima autoput do finala, doduse ako bude Zverev u 1/2 mogao bi mozda malo da bude zanimljiv mec,inace ostalo sve talasika.
Aa druge strane sansa zivota Theimu da se dokopa jos jednog finala GS turnira,pa da opet proba nesto uciniti,mozda da opet gledamo vrhunski mec njega i Novaka u finalu.
Sad pogledah zrijeb,Novak ima autoput do finala, doduse ako bude Zverev u 1/2 mogao bi mozda malo da bude zanimljiv mec,inace ostalo sve talasika.
Aa druge strane sansa zivota Theimu da se dokopa jos jednog finala GS turnira,pa da opet proba nesto uciniti,mozda da opet gledamo vrhunski mec njega i Novaka u finalu.
Tacno tako,ni u pola nije zanimljivo kao sa njima...pratis ono sto volis tenis jbg ali tankosava realno...grohnut ce ovaj sport i to dobro kad se oni oproste..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Svakako da će pasti ali nije to jedini razlog trenutno. Neće puno bolje biti ni za vrijeme RG sad s obzirom na tribine. Jednostavno je takva godina i sve je "dosadnije".
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jeste, inače 'najveći' dominira USO-om zadnjih 12 godina xD
- BosniaBoston
- Kontakt:
Uzeo je 5 slamova zaredom na 2 slama nesto sto neki drugi najveci nece nikad uraditi ni na jednom xD
#Punoljetstvo
Steta sto nije ostala stara konkurencija kada si prije sezone mogao da upises 3 od 4 slama..eee da je potrajalo bilo bi i 10 zaredom ne bi mu Rodick, Filipusis i Bagdatis nista mogli deceniju citavu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.