Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
SENZA PAURA
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Očekujem da Gio proradi protiv malo jaceg tima, napokon, nista Nordsjeland i Pescara ;D
Ufff jedva cekam veceras
Ufff jedva cekam veceras
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ima da veceras na stadion grmi, bit ce pakleno. Vrijeme je da i igraci pokazu da su zreli za vece uspjehe.. Bio bi sretan kad bi dobili i jos kad nebi primili go taman pred milanom...
Vecera snajvise ocekujem od Pirla,. Chiellinia i Buffona... Idemo gaziti plave miseve..
Vecera snajvise ocekujem od Pirla,. Chiellinia i Buffona... Idemo gaziti plave miseve..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Pobijediti možemo.
Kiksati također, Chelsea nije ekipa protiv koje se smiju mašiti šanse. Prošle godine Napoli ih je doveo na konopce i izmigoljiše im se za dlaku, nema Drogbe slažem se, ali ima tu itekako opasnih igrača što nam mogu ''zagorčati'' život.
Bitno je da držimo kontrolu igre i da im ne damo prilaz vlastitom golu, koliko sam upoznat ne igraju ni Čupo u odbrani niti Terry što može samo biti + za nas.
Idemo aBd pobijediti večeras, ovo nam je biti ili ne biti što se tiče nastupa u Evropi ove godine.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Kiksati također, Chelsea nije ekipa protiv koje se smiju mašiti šanse. Prošle godine Napoli ih je doveo na konopce i izmigoljiše im se za dlaku, nema Drogbe slažem se, ali ima tu itekako opasnih igrača što nam mogu ''zagorčati'' život.
Bitno je da držimo kontrolu igre i da im ne damo prilaz vlastitom golu, koliko sam upoznat ne igraju ni Čupo u odbrani niti Terry što može samo biti + za nas.
Idemo aBd pobijediti večeras, ovo nam je biti ili ne biti što se tiče nastupa u Evropi ove godine.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Biti ce jako dobra utakmica, sve je moguce. Ocekujem ogromnu podrsku na stadionu, smirenu igru s nase strane i mislim da mozemo do 3 boda.
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
bude li igrala ona klocina zvana matri crno vam se piše.
-
gojzerica
- Kontakt:
Mirko mora večeras igrati, ako on bude raspoložen pobjeđujemo sigurno.
- Burberry46
- Kontakt:
Samo pametno, vjerujem u pobjedu uz paklenu atmosferu!
Forza Juve!
Forza Juve!
1946
sta ti znas sta je klocdijalog je napisao/la:bude li igrala ona klocina zvana matri crno vam se piše.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Bez obzira što se Gio konstantno kritikuje, jedno kolo je najgori, a drugo kolo je najbolji, on bi trebao večeras da igra.
Protiv ekipe koja zna odigrati odbranu treba igrač koji u svakom momentu može napraviti višak, predriblati ili dobiti prekršaj u zoni šuta.
Sa Quagliom nećemo puno dobiti siguran sam, neće Chelsea 2x istu grešku ponoviti sa njim.
Kako god, Gia ubaciti na vrijeme gdje bi nam puno pomogao, a ne opet kasniti sa izmjenama kao u brojnim mečevima.
Protiv ekipe koja zna odigrati odbranu treba igrač koji u svakom momentu može napraviti višak, predriblati ili dobiti prekršaj u zoni šuta.
Sa Quagliom nećemo puno dobiti siguran sam, neće Chelsea 2x istu grešku ponoviti sa njim.
Kako god, Gia ubaciti na vrijeme gdje bi nam puno pomogao, a ne opet kasniti sa izmjenama kao u brojnim mečevima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Gio je previše sebičan i zna on sebi izgraditi poziciju, napraviti genijalan potez, ali šta mu to sve vrijedi kad na kraju promaši gol, on može i mora bolje.
Nekako nisam nervozna kao do sad pred neke utakmice, biće teško ali nadam se pobjedi. A vrijeme je vala da i Licht odigra jednu utakmicu kako mu propada, jer do sad je bio loš.
Nekako nisam nervozna kao do sad pred neke utakmice, biće teško ali nadam se pobjedi. A vrijeme je vala da i Licht odigra jednu utakmicu kako mu propada, jer do sad je bio loš.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Najavljuje se spektakularna koreografija 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
MA batalite se price sa napadacima, veceras Vidal i Marchisio zabijaju 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Prescritto
- Kontakt:
sa djovinkom u napadu veceras juventus nema sta traziti, celsijevi stoperi ce ga pregazit isto ko u londonu, bolje je da udje sa klupe zadnjih 20 min
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma Pirlo daje jeda iz slobodnjaka, no sikiriki 
On smatra da Juventus nema konkurenciju u Italiji ali i to da nije ljubitelj 3-5-2 formacije.
"Ne postoji nikakva utrka, Juventus će osvojiti titulu. U prošlosti su tu bili Cragnottiev Lazio, Tanzieva Parma te Milan i Inter. Danas Juventus u Italiji može raditi šta hoće. 3-5-2 formacija? To je najgora stvar današnjeg fudbala. Vratili smo se unazad 20 godina i to je zapravo formacija sa pet igrača u odbrani", tvrdi Capello.
On smatra da Juventus nema konkurenciju u Italiji ali i to da nije ljubitelj 3-5-2 formacije.
"Ne postoji nikakva utrka, Juventus će osvojiti titulu. U prošlosti su tu bili Cragnottiev Lazio, Tanzieva Parma te Milan i Inter. Danas Juventus u Italiji može raditi šta hoće. 3-5-2 formacija? To je najgora stvar današnjeg fudbala. Vratili smo se unazad 20 godina i to je zapravo formacija sa pet igrača u odbrani", tvrdi Capello.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sretno torinci i svim srcem uz TV/vas najdrazi poslije man.utd.... idemoo igrao sam 1 na vas na jednom listicu i 3+na drugom..

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- AvantiSignora
- Kontakt:
UH jesam nervozan nesto,
.. Valjda je neki pozetivan efekt..
Stvarno moramo dobiti...
Stvarno moramo dobiti...
Samo trebaju sigurno krenuti u pocetku utakmice, bez onih izgubljenih lopti i dosta gresaka na cijelom terenu kao sto je bio slucaj u prve dvije utakmice LP ove sezone.
Ocekujem opet sjajnu partiju Vidala koji polako ali sigurno opet dolazi do svoje igre. Marchisio ce sigurno opet trcati i pokrivati veliki dio terena. A ako Pirlo bude na svom nivou mislim da sigurno uzimamo 3 boda. Takodjer vrijeme je i da Lichtsteiner odigra na svom nivou.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
Ocekujem opet sjajnu partiju Vidala koji polako ali sigurno opet dolazi do svoje igre. Marchisio ce sigurno opet trcati i pokrivati veliki dio terena. A ako Pirlo bude na svom nivou mislim da sigurno uzimamo 3 boda. Takodjer vrijeme je i da Lichtsteiner odigra na svom nivou.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.