U cemu je problem?Sarajevo je daleko daleko od nivoa na kakvom smo nekad bili.-A- je napisao/la:Kada ssi tako fino izvrijedjao sveti klub..hajde sada skini sliku legende sa svoga avatara.
Ne zasluzujes da je nosis..ili se barem postiti kada pogledas tog covjeka na avataru,a pricitas to sto si ispisao.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mogao bih se sloziti. Ali da l' treba odustati od svoga kluba,dici ruke ..o tome pricam.Sarajlijc@ je napisao/la:U cemu je problem?Sarajevo je daleko daleko od nivoa na kakvom smo nekad bili.-A- je napisao/la:Kada ssi tako fino izvrijedjao sveti klub..hajde sada skini sliku legende sa svoga avatara.
Ne zasluzujes da je nosis..ili se barem postiti kada pogledas tog covjeka na avataru,a pricitas to sto si ispisao.
Bilo je uprava bilo je uspona i padova. Ja kada sam poceo ici na utakmice,pred sami rat,Sarajevo se borilo za opstanak..a sjever je bio krcat.
Ne poredim kvalitet liga,ne poredim bilo sta..ali Sarajevo je nacin zivota i bas zbog toga nema odustajanja od ove price ,ni zbog Skore ni zbog Pelaka,ni zbog Blekica niti sutra zbog Redzepagica.
To je poenta..a ko je skontao skontao je.
Realno sad pricam, mislim da je Željo trenutno institucija za Sarajevo a da je Škoro Željin igrač, Amar to već odavno završio,jer je sposoban iako je po vasem PRAVA DEBILCINA,USI KLEMPAVE, I GLAVA VELIKA, ali ocigledno u toj glavi ima sto komplatna uprava, predsjednistvo,strucni stab nema, propustili ste priliku dovasti Škoru, nije stvar u njegovoj trenutnoj formi jer njega navijaci vole, zbog njega bi jos ljudi doslo na tekmu pa mozda i jos neki igraci bi se vratili. Pravo glup potez vase uprave.
- sarajlija89
- Kontakt:
Vjerovatno imam vise utakmica na Kosevu, nego bilo ko ovdje na forumu, ali hajde... necu da se raspravljam...-A- je napisao/la:Idi navijaj za Barselonu. Nas ostavi da se borimo za klub,kao i do sada.
Svi zadovoljni,zar ne?
Gdje sam ja rekao da odustajem od Sarajeva? Sarajevo je nacin mog zivota, upravo to, dobro si rekao... ali bolan vidis da se ne naziru bolji dani... gdje je ta borba o kojoj pricas, gdje ti vidis nesto pozitivno zivota ti?
Nema 1000 ljudi na Kosevu po utakmici, ostalo par stotina bolesnika, medju kojima sam i sam... ali i to je iz utakmice u utakmicu sve manje. Nema se sta vidjeti, stanje u klubu katastrofa, ne mozemo privuci navijace i jel to borba?
I oni najzgrizeniji ce na kraju odustati...dao Bog da grijesim, ali svaku tekmu sve manje...
Nista slagao, nista izmislio...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sve uvreda do uvrede. Jesam li nesto ja slagao??? (ako se vec pitas da li si ti nesto slagao)
Fkt mi se sve zgadilo.[/url]
ne vidim nikakvog smisla.
Mahalski, seljacki klub...jbo ovo vise...
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 10 jan 2012, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Premlad si ti da bi shvatio sta ti covjek pokusava reci...-A- je napisao/la:Sve uvreda do uvrede. Jesam li nesto ja slagao??? (ako se vec pitas da li si ti nesto slagao)sarajlija89 je napisao/la:
Fkt mi se sve zgadilo.[/url]
ne vidim nikakvog smisla.
Mahalski, seljacki klub...jbo ovo vise...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Apsolutno nemas pojma koliko imam godina,a donosis zakljuke. A sta ako ti kazem da 99% imam vise godina nego ti?
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisu uvrede, nego cinjenicnjo stanje... nemojte moralisat. Ja razumijem da mi navijaci zelimo najbolje i da smo najmanje krivi, ali moramo biti realni i od toga poceti borbu o kojoj govoris.
Sarejevo je sve to sto sam rekao i mi to dobro znamo....
Izvinjavam se svima, koji misle da sam uvrijedio klub, ali shvatili ste poentu...
Sarejevo je sve to sto sam rekao i mi to dobro znamo....
a ovo su uvrede, za mene, kao istinskog zaljubljenika bordo boje.....i za svakog ostalog, vjerujem...Tebe ne vrijedja sto godinama nema trofeja, sto se igraci igraju sa klubom, raznorazni likovi vedre i oblace, a mesetarenju i igrama nikad kraja...posljednji primjer Skoro i slicno... i sta sam slagao?
Izvinjavam se svima, koji misle da sam uvrijedio klub, ali shvatili ste poentu...

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Rekao bih ti da bi trebao da se manis navijanja jer kad do sad nisi naucio ko je za a ko protiv kluba kojeg volis onda nikad neces.-A- je napisao/la:Apsolutno nemas pojma koliko imam godina,a donosis zakljuke. A sta ako ti kazem da 99% imam vise godina nego ti?
A ti si neki vrhovni autoritet koji dijeli certifikate ko moze/treba da se uhvati ili lati navijanja??malta071 je napisao/la:Rekao bih ti da bi trebao da se manis navijanja jer kad do sad nisi naucio ko je za a ko protiv kluba kojeg volis onda nikad neces.-A- je napisao/la:Apsolutno nemas pojma koliko imam godina,a donosis zakljuke. A sta ako ti kazem da 99% imam vise godina nego ti?
Interesantno.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nadam se da ce Hadzija prihvatiti funkciju u klubu.Jer ipak: 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- plava grbavica
- Kontakt:
potpissarajlija89 je napisao/la:Samo cu reci da je zalosno na sta je Sarajevo spalo i koji sve ljudi vode klub i vrte se oko kluba...
Fkt mi se sve zgadilo. Praticu ja i dalje Sarajevo, ali ja vise ne vidim nikakvog smisla. Kod nas se ne nazire svjetlo na kraju tunela. Sve licni interesi, niko da dodje u klub sa stvarnom zeljom da pomogne... svi preko ledja Sarajeva pokusavaju uzeti pare i napraviti ime...
U rangu smo nekog amaterskog kluba, sto apsolutno nije daleko od istine. Mahalski, seljacki klub...jbo ovo vise...
neznam u čemu je tvoj problem,momak je realan ti nisi! živiš u nekoj iluziji i pokušavaš ovde dokazati kako ti voliš klub--idi na tribinu pa dokazuj ovo je forum i momak je samo iznio činjenice i vidi se da voli sarajevo...-A- je napisao/la:Apsolutno nemas pojma koliko imam godina,a donosis zakljuke. A sta ako ti kazem da 99% imam vise godina nego ti?

Kakve je bolan činjenice iznio ???harinjo je napisao/la:neznam u čemu je tvoj problem,momak je realan ti nisi! živiš u nekoj iluziji i pokušavaš ovde dokazati kako ti voliš klub--idi na tribinu pa dokazuj ovo je forum i momak je samo iznio činjenice i vidi se da voli sarajevo...-A- je napisao/la:Apsolutno nemas pojma koliko imam godina,a donosis zakljuke. A sta ako ti kazem da 99% imam vise godina nego ti?
Navedite mi razloge zbog čega smo "seljački, amaterski" klub i kakvi to ljudi vode klub ???
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Naravno da nije sve med i mlijeko, daleko od toga. Ali nije baš tako da nema svjetla na kraju tunela .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Sačekajte ljudi, sarajlija89 je iznio svoje mišljenje da je sve otišlo u k.urac, navijači željezničara (pojedini) jedva dočekali da malo ozbiljniji forumaš "okrene" se protiv sarajeva, kako bi atmosferu zagrijali i unosili nemir među njima... Neću ništa da pametujem, Imamo našu temu ne znam zašto dolazite na ovu i piskarate sa njima jer kako god okreneš oni se nađu uvrijeđeni...
Sarajevu želim puno sreće u prvenstvu naravno da budu iza moga Željezničara, a ostalo nije ni bitno ...
Sarajevu želim puno sreće u prvenstvu naravno da budu iza moga Željezničara, a ostalo nije ni bitno ...
A fakat su tragikomicne komsije.Raspadose se zanimajuci za komsijinu kravu Peravu.
Dok na drugoj strani kod ovi niko ne odlazi iz tima,nije sto nece.Vec kako kazu za njih nema zanimanja.Znaci muzu li,muzu a ono vo Saronja
Ili ti u prevodu odu li opet na ''izlet'' kod Schimona Pereza nayebali su ali djabe komsi preca tudza avlija.Bruka
Sto se tice FKS i uprave,sto prije tjerati gofnjivom palijom.Shjebace i to sto se shjebalo nije.
Dok na drugoj strani kod ovi niko ne odlazi iz tima,nije sto nece.Vec kako kazu za njih nema zanimanja.Znaci muzu li,muzu a ono vo Saronja

Ili ti u prevodu odu li opet na ''izlet'' kod Schimona Pereza nayebali su ali djabe komsi preca tudza avlija.Bruka

Sto se tice FKS i uprave,sto prije tjerati gofnjivom palijom.Shjebace i to sto se shjebalo nije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma samo sam htjeo da kazem da znam taj osjecaj i da shvatam o cemu covjek prica jer je i kod nas ne tako davno bila slicna situacija.Ali eto, da ne smaram vise odoh jaTHC je napisao/la:Sačekajte ljudi, sarajlija89 je iznio svoje mišljenje da je sve otišlo u k.urac, navijači željezničara (pojedini) jedva dočekali da malo ozbiljniji forumaš "okrene" se protiv sarajeva, kako bi atmosferu zagrijali i unosili nemir među njima... Neću ništa da pametujem, Imamo našu temu ne znam zašto dolazite na ovu i piskarate sa njima jer kako god okreneš oni se nađu uvrijeđeni...

- MirnaBosna
- Kontakt:
Djaba pricati ljudima , ne mogu se oci tek tako otvoriti dok te ne lupi po glavi , a izgleda djaba i to . Skoro i Musemic nisu kao neki , koji su nedavno pristali na oprost duga zato sto ih je klub suspendovao i ne moraju pristajati, na kako ovaj Sarajlija @ moderator rece , seljacko amaterske igre . Iako, jos uvijek stojim iza rijeci da je Alen propao kao igrac .ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja cu te upitati bez ikakve zelje za provokacijom ili za bilo cim, gdje ti vidis to svjetlo na kraju tunela, sta ti predstavlja to svjetlo na kraju tunela ?dzenan01 je napisao/la:Naravno da nije sve med i mlijeko, daleko od toga. Ali nije baš tako da nema svjetla na kraju tunela .
igrac tipa skore vam ode ispred nosa, a imao haman, pa ugovor u dzepu i to potpisan, takodjer zeljeli ste husrefa da se vrati, ni to niste uspjeli uraditi, doveli ste jovica, Bog zna kako, ali ste ga eto doveli i to stoji da je on odlican trener, ali ne moze on praviti pitu od govana, jer vi realno nemate kvalitet za titulu, sto je uostalom i sam skoro rekao, pojacavate se sa nekim nikolicima itd itd, koji imaju 31 godinu, znaci odigraju ovu godinu, eventualno narednu, i to je to, nista na njima ne mozes zaraditi
Ps. Jos kao neki navijaci , stoje iza nekoga , podrzavaju bezrezervno . Od ovoga me , al fakat smijeh uhvati .
Rijetke su osobe , koje zele slusati ono , sto ne zele cuti !
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
bordo braco, idemo dalje.. Skoro nas izradio samo tako, boli, sto jest jest, al jgba, ali ne kontam ove plave sto sada sprdaju, ja sam se uvjek radovo za svaki uspjesan transfer sto su uradili, al et..
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hajdeee, legendarnadruga, rimljanin90, Rule_hz i 107 gostiju.