La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
A šta će biti sa bodovima što su sudije otele Barcinim bodovima?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Neki ljudi su bas glupi, nit znaju citati nit znaju protumaciti sta citaju.
U najgorem slucaju ce se oduzeti neki bodovi, neka novcana kazna, mozete zaboraviti da ce se izbaciti Barca iz la lige, ali
ALI, UEFA bi itekako mogla napraviti neku sankciju neigranja europskih takmicenja par sezona ako dodje do najgore kazne s dokazima.
Nesto mislim da ce biti najgora kazna il nesto dramaticno iako je definitivno naivno misliti da su bezveze slati te novce, u najmanju ruku je bilo pranja love.
U najgorem slucaju ce se oduzeti neki bodovi, neka novcana kazna, mozete zaboraviti da ce se izbaciti Barca iz la lige, ali
ALI, UEFA bi itekako mogla napraviti neku sankciju neigranja europskih takmicenja par sezona ako dodje do najgore kazne s dokazima.
Nesto mislim da ce biti najgora kazna il nesto dramaticno iako je definitivno naivno misliti da su bezveze slati te novce, u najmanju ruku je bilo pranja love.
Gdje su te silne odluke u korist Barcelone u ligi? Da nije mozda sudija isao u korist Barceloni kad je lopta bila pola metra u golu a oni se pravili coravi pa Barcelona izgubila titulu.
Sve i da me je kontaktirao, ne bih se nikada javaio tom korumpiranom gadu.Rodju je napisao/la: ↑29 sep 2023, 08:38Ja vjerujem, da je tebe Čeferin već kontaktirao po tom pitanju i čeka tvoje mišljenje.
P.S. Kad prođe 28.10. opet će "Negreira" otići u zaborav.
Sjetimo se zadnjeg okršaja u LL i atmosfere prije tog duela. Kad su izgubili i zadnju mogućnost za titulu, moleri su
prestali pisati o "Negreiri".
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Samo čegaši i Sarma prizivaju nekakve zabrane i izbacivanje Barce iz takmičenja, što samo po sebi dovoljno govori.
Normalni ljudi znaju da od toga nema ništa.
Normalni ljudi znaju da od toga nema ništa.
Ma ja samo "normalnim" ljudima je "normalno" da jedan klub delegira sebi sudije 17 godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Haj ohani sa etiketiranjima na slijepo, bodove spominjem zbog Sarmine izjave na temi Serije A.Furymaker je napisao/la: ↑29 sep 2023, 11:47Neki ljudi su bas glupi, nit znaju citati nit znaju protumaciti sta citaju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pitao si i gdje su dokazi za Neymara pa kad su ih razvukli na sudu nešto si mi bio šutljiv.
Pa na osnovu čega su formirali slučaj da nisu možda bacali grah.
Nisu grah nego kaske.
Sta se bruka ovaj sud kad ljudi evo fino ovdje pišu da nema dokaza
Sta kažu "rekla kazala"
Sta kažu "rekla kazala"

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Još ih provalio mediji iz Katalonije a ovdje pišu gdje su dokazi.
Klub službeno optužen a stručnjaci sa foruma kažu ma to je rekla/kazala.

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Cucemo se za mjesec dana kad sve tuzbe padnu u vodu, a dotad se vas dvojica blamirajte ko i inace 

Popio dvije godine zatvora garant se nagodio jer je španski sud tražio 11 godina i 60 mil da plati kaznu.
Do kad ces siriti lazi i dezinformacije?
https://n1info.hr/svijet/a397276-bivsi- ... nje-novca/
Koliko je loša Barcelona. Sreća pa imaju laganu grupu u LP.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.