FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma zezam se,sad bih ja tebi trebo reci pa onda treba ici i gledat amara i igrace i tako u nedogled:) realnost je ovakva trenutno bolje nemamo navijaci nemaju aparat da ih natjeraju vise da rade,sve ove ove price ce otici u pogresnom pravcu jer vecina ljudi nema iq preko 80 i to ce se manifestovat psovanju amaru i igracima...sve ove price sto pocinju po forumu promjene 30 oblika do grbavice i na kraju ce ispast amar uzeo pare i platili mu da odigramo lose ove sezone...to je ukratko...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Hajmo, ko je kupio godisnju?
Ev ja jesam...
Jest da je puno al bi svi trebali..
Ev ja jesam...
pa ovaj malo Hodzic nije normalan, opet dva gola...ako od njega ne dobijemo pravog centarfora za koju godinu onda stvarno ne znam
ja je dobio i to za zapad...ne mogu nikako da je prodam da kupim sebi za jugDove87 je napisao/la:Hajmo, ko je kupio godisnju?
Ev ja jesam...

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Vidis Kadeti imaju dresove one sto su se poklanjali Coli i Dzumhuru
eo i ja sam...Dove87 je napisao/la:Hajmo, ko je kupio godisnju?
Ev ja jesam...
evo krenuli kadeti,juniori nositi bodove s pecare...jos i seniori poslije pauze da odnesu i aferim 

1921-2011
Dace BogEsii TM87 je napisao/la:evo krenuli kadeti,juniori nositi bodove s pecare...jos i seniori poslije pauze da odnesu i aferim

mozemo se zamjenit hehe19TM87 je napisao/la:ja je dobio i to za zapad...ne mogu nikako da je prodam da kupim sebi za jugDove87 je napisao/la:Hajmo, ko je kupio godisnju?
Ev ja jesam...
vidi nešto, ja sam Lojalna stoka ,kupio sam godišnju kartu i bicu uz Želju kako god završio kao što sam bio i dosad.nick je napisao/la:ma zezam se,sad bih ja tebi trebo reci pa onda treba ici i gledat amara i igrace i tako u nedogled:) realnost je ovakva trenutno bolje nemamo navijaci nemaju aparat da ih natjeraju vise da rade,sve ove ove price ce otici u pogresnom pravcu jer vecina ljudi nema iq preko 80 i to ce se manifestovat psovanju amaru i igracima...sve ove price sto pocinju po forumu promjene 30 oblika do grbavice i na kraju ce ispast amar uzeo pare i platili mu da odigramo lose ove sezone...to je ukratko...
Ali se povlaci prica i klasicna zamjena teza tipa "navijaci su krivci, a ne uprava koja ne mice qrcem evo vec pola godine vec cekaju Džekin ili Štilićev transfer da se rastale ko lešinari"...upire se u prstom u navijace koji se ni za šta ne pitaju, a ne u odgovorne.
Navijaci ce ,ko biva, biti jedini krivci ako Amar ode, a ne uprava koji ni dan danas sa njim nije napravila nikakav ugovor.
Pa šta je to sve, nego klasicna zamjena teza.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ja ne znam sto ste se ufatili prica da bi neko trebao ici,bezzze malerisete,sve maleri!! Uprava nam je malo zakazala,dovela jeste pojacanja i tu stala,gdje oni stanu mi nastavljamo
volimo tebe,volimo tebe a njih ko...

...nisu mogli da te ugase!!!
Bez obzira na ovih par losih rezultat mislim da imamo najbolju ekipu u drzavi.Ekipa je dosta izmijenjena i treba vremena da se uigraju Amar (šah,Kralj,faraon,Ban....)ce to sve posloziti.Bice ako Bog da kao i prosle godine furiozan drugi dio sezone.
Pa nabavi sebi Armani odijelo, Rolex čuku i ko monsieur na zapad...19TM87 je napisao/la:ja je dobio i to za zapad...ne mogu nikako da je prodam da kupim sebi za jugDove87 je napisao/la:Hajmo, ko je kupio godisnju?
Ev ja jesam...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
drop je napisao/la:vidi nešto, ja sam Lojalna stoka ,kupio sam godišnju kartu i bicu uz Želju kako god završio kao što sam bio i dosad.nick je napisao/la:ma zezam se,sad bih ja tebi trebo reci pa onda treba ici i gledat amara i igrace i tako u nedogled:) realnost je ovakva trenutno bolje nemamo navijaci nemaju aparat da ih natjeraju vise da rade,sve ove ove price ce otici u pogresnom pravcu jer vecina ljudi nema iq preko 80 i to ce se manifestovat psovanju amaru i igracima...sve ove price sto pocinju po forumu promjene 30 oblika do grbavice i na kraju ce ispast amar uzeo pare i platili mu da odigramo lose ove sezone...to je ukratko...
Ali se povlaci prica i klasicna zamjena teza tipa "navijaci su krivci, a ne uprava koja ne mice qrcem evo vec pola godine vec cekaju Džekin ili Štilićev transfer da se rastale ko lešinari"...upire se u prstom u navijace koji se ni za šta ne pitaju, a ne u odgovorne.
Navijaci ce ,ko biva, biti jedini krivci ako Amar ode, a ne uprava koji ni dan danas sa njim nije napravila nikakav ugovor.
Pa šta je to sve, nego klasicna zamjena teza.
iole pametnim osobama je to jasno ali vecina ceka kiks da pocne amaru psovat tog zuju ne vide i ne gledaju toliko daleko,i ja sam uzeo godisnju i ove i prosle godine ali gledaj "navijaci" kad pocnu psovat pocet ce psovat amaru i igracima jer njima mogu i njih vide a ostale ne vidjaju i ne znaju ko su i to je to,kako god okrenes ovi su na tapeti,treba se izvrsit pritisak na upravu ali kako?i na koga? 99% ljudi ne zna ni ko je u upravi sem zuje...zato ove price dobiju skroz drugi oblik cim izadju sa foruma
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kaze Amar da nismo slabiji od prosle godine nego da su svi jos napaljeniji na nas. Mi moramo dati jos 10-15% vise nego stto nam je trebalo da pobjedimo.
Jer primis jedan i normalno da ces primit iz kontre i drugi. Ne treba uopste dozvolit da primimo gol. Treba i u gostima krenuti ofanzivno i jako da damo gol, dva pa onda ako isgubimo, makar znamo da smo dali od sebe puno da zabijemo u pocetku gol, dva
Jer primis jedan i normalno da ces primit iz kontre i drugi. Ne treba uopste dozvolit da primimo gol. Treba i u gostima krenuti ofanzivno i jako da damo gol, dva pa onda ako isgubimo, makar znamo da smo dali od sebe puno da zabijemo u pocetku gol, dva
Jel' se zbog Uprave dolazi ili zbog Kluba i igrača?! Nama je u odnosu na posljednju utakmice prošle sezone posjeta pala za nekih 7-8 hiljada, a udnosu na prosjek prošle sezone pala za 2-3 hiljade, odmah u drugom kolu, odnosno prvoj domaćoj, NAKON što smo u prvom kolu dobili u gostima.drop je napisao/la:A šta je uprava poduzela da stvori sebi lojalnu stoku??elSaik je napisao/la:Problem je što smo nelojalna stoka. Od onih famoznih 14000 ni 10% nije kupilo godišnje. Toliko o navijačima, simpatizerima i prijateljima Kluba.
Nije makla nekom stvari po tom pitanju.

Ili, prošle sezone, još drastičniji primjer:
Željezničar 4:2 Borac
gledalaca: 14000
7 dana poslije:
Željezničar 3:0 Modriča
gledalaca: 4500
Poređenja radi to bi značilo isto što i sljedeće:
Bayern - Schalke 67.000, naredna subota Bayern - Hertha 21.535
ili
Barcelona - Real 90.000, naredna subota Barcelona - Xerex 28.928
Sve ti je jasno.

ma ako je ne uspijem prodat, ima da gori i zapad ove sezoneIsnar je napisao/la:Pa nabavi sebi Armani odijelo, Rolex čuku i ko monsieur na zapad...19TM87 je napisao/la:ja je dobio i to za zapad...ne mogu nikako da je prodam da kupim sebi za jugDove87 je napisao/la:Hajmo, ko je kupio godisnju?
Ev ja jesam...

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Adnel je napisao/la:Koliko se kod vas krece cijena godisnjih ??
Seyo_TM je napisao/la:Kreće prodaja godišnjih i polugodišnjih ulaznica
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/kr ... h-ulaznica
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!