Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- predsjednik
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ovaj drugi je Sandzaklija a zna li se odakle je ovaj prvi ...
ima posla ko hoce da radi
a trebamo jovića pokusati, ne sjecam se da je upisao zvanicne minute sada na sp, ne racunaju na njeg?? nasa sansa
Zarathustra
Kakav JovicMoggi je napisao/la:a trebamo jovića pokusati, ne sjecam se da je upisao zvanicne minute sada na sp, ne racunaju na njeg?? nasa sansa
ma cititam jednog gvinejca ovdeVucevich je napisao/la:Kakav JovicMoggi je napisao/la:a trebamo jovića pokusati, ne sjecam se da je upisao zvanicne minute sada na sp, ne racunaju na njeg?? nasa sansa, inace jeste usao protiv Brazila pa zaboravi.
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 15 jul 2018, 12:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Zarathustra
Mislim iz Beograda ali svejedno su obojica ogromne Srbende, mozes komotno zaboraviti na to.predsjednik je napisao/la:Ovaj drugi je Sandzaklija a zna li se odakle je ovaj prvi ...
- predsjednik
- Kontakt:
A zasto imas takvo misljenje ??? Poznajes li ih...
ima posla ko hoce da radi
Ma obojica su "državni projekat" i već sa 17 godina se forsiraju u Partizanu, pogotovo tu mislim na ovog Šehovića, od kojeg vjerovatno planiraju napraviti budućeg lijevog beka za A tim Srbije kad se Kolarov povuče kroz par godina.predsjednik je napisao/la:A zasto imas takvo misljenje ??? Poznajes li ih...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ču kakav Jović? A dečko sa 20 godina daje 8 golova u Bundesligi. Uh kakvih sve stručnjaka ima ovdjeVucevich je napisao/la:Kakav JovicMoggi je napisao/la:a trebamo jovića pokusati, ne sjecam se da je upisao zvanicne minute sada na sp, ne racunaju na njeg?? nasa sansa, inace jeste usao protiv Brazila pa zaboravi.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sta se palis, pise u smislu da nema sanse da igra za nas na moju zajbanciju ovu, ne vrijedjamo srpski rod, smiriLAZARUS2000 je napisao/la:Ču kakav Jović? A dečko sa 20 godina daje 8 golova u Bundesligi. Uh kakvih sve stručnjaka ima ovdjeVucevich je napisao/la:Kakav JovicMoggi je napisao/la:a trebamo jovića pokusati, ne sjecam se da je upisao zvanicne minute sada na sp, ne racunaju na njeg?? nasa sansa, inace jeste usao protiv Brazila pa zaboravi.
Zarathustra
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Znamo seMoggi je napisao/la: sta se palis, pise u smislu da nema sanse da igra za nas na moju zajbanciju ovu, ne vrijedjamo srpski rod, smiri
Kapije moćne na putu nek stoje,
ovaj moggi je jedan od najvecih zayebanata na ovom forumu...lik u forumskoj karijeri nije napisao ozbiljan post, respect 
jesam, kad komentarisem nastupe reprezentacije srbijebabino je napisao/la:ovaj moggi je jedan od najvecih zayebanata na ovom forumu...lik u forumskoj karijeri nije napisao ozbiljan post, respect
Zarathustra
Popij tabletu za smirenje, kakav Jovic u smislu da nema sanse da igra za BiH, ne pali se odmah. Inace si fulio temu, ovo je podforum za navijace BiH reprezentacije.LAZARUS2000 je napisao/la:Znamo seMoggi je napisao/la: sta se palis, pise u smislu da nema sanse da igra za nas na moju zajbanciju ovu, ne vrijedjamo srpski rod, smiri
Sto se onda svako malo pominju reprezentativci Srbije?Vucevich je napisao/la: Inace si fulio temu, ovo je podforum za navijace BiH reprezentacije.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
procitaj naziv teme prije nego sto je otvorismarconato je napisao/la:Sto se onda svako malo pominju reprezentativci Srbije?Vucevich je napisao/la: Inace si fulio temu, ovo je podforum za navijace BiH reprezentacije.
Zarathustra
- alan_kardec
- Kontakt:
ono kad ti @moggi, forumas koji je na ssba forumu u top5 trolova, kaže pročitaj naziv teme

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam, a i ti si fulio temu. Ne mislim da si u historiji ovog foruma napisao ijedan post o reprezentaciji BiH iako na ovom podforumu imas preko 200 postovamarconato je napisao/la:Sto se onda svako malo pominju reprezentativci Srbije?Vucevich je napisao/la: Inace si fulio temu, ovo je podforum za navijace BiH reprezentacije.
A sad dalje
Nikakav Jovic, to je mala sala izmedju Moggija i jos jednog forumasaa. Boli nam neka stvar za tog jovica.
zbog vas 3-4 mi trajni ban radi o glavi, odmora malo bice dana za megdana (SIPA ako citas ne prijetim nicim leba mi)
Zarathustra
Pogresno mislis! Ponekad uletim i pohvalim/cestitam dobru partiju nekog reprezentativca BiH, prokomentarisem neku vaznu utakmicu...Vucevich je napisao/la:Ne znam, a i ti si fulio temu. Ne mislim da si u historiji ovog foruma napisao ijedan post o reprezentaciji BiH iako na ovom podforumu imas preko 200 postovamarconato je napisao/la:Sto se onda svako malo pominju reprezentativci Srbije?Vucevich je napisao/la: Inace si fulio temu, ovo je podforum za navijace BiH reprezentacije.![]()
A sad dalje![]()
Nikakav Jovic, to je mala sala izmedju Moggija i jos jednog forumasaa. Boli nam neka stvar za tog jovica.
Na temi Srbije nikad neces procitati bilo sta o reprezentativcima BiH, dok ovde nerijetko se pise o Jovićima, Đerlecima, Gaćinovićima, Gudeljima Ristićima...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
O Gudelju se pisalo prije 5 godina kad se pricalo da ce ga pozvati Safet Susic u repku.marconato je napisao/la:
Pogresno mislis! Ponekad uletim i pohvalim/cestitam dobru partiju nekog reprezentativca BiH, prokomentarisem neku vaznu utakmicu...
Na temi Srbije nikad neces procitati bilo sta o reprezentativcima BiH, dok ovde nerijetko se pise o Jovićima, Đerlecima, Gaćinovićima, Gudeljima Ristićima...
Derlek je Bosnjak, tako i vi na tamo vasim forumima o svakom mogucem srpskom igracu iz Hrvatske, BiH, Crne Gore i sta vec.
Gacinovic je bio reprezentativac BiH, zato se 'nekad' pisalo o njemu.
Ristic ili ko jos je iz BiH pa zato se nekad spomenuo ovdje, nije to toliko cesto kao sto mislis uopste, a vjerovatno nisi ni procitao naziv teme. O Jovicu je samo pisao jedan korisnik i to je to, osim toga nam je svejedno. A opet si nekako uspio da pretvoris jednu temu o BiH reprezentaciji u diskusiju o srpskim reprezentativcima.