Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Young je limitiran igrac..Nesto kao Downing,samo sto je Young zabio poneki gol i nije proglasen velikim flopom kao Stewart.Ali i dalje sam siguran da nije klasa za United.Dobar je da udje zadnjih 15,20 minuta,ali da igra prvu postavu,jednostavno ne moze.Nani bez jedne noge bi sigurno bolje odigrao,mada sam ga dosta kritikovao zadnjih par utakmica.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, zabio je on nekoliko važnih golova i upis'o nekoliko važnih asistencija prošle godine. Mada, ni sam ne znam kako. Znači, zabio je šest ligaških golova + sedam asistencija, a u Evropi dva gola. To je sasvim pristojna statistika. Istina, imao je on prošle sezone jedan dobar period, kad je bio u prilično dobroj formi. Ali, u globalu, on je prosjek i taman za rotacije, ne za prvih jedanaest. Mislim da se oko toga svi slažemo.Narin je napisao/la:Young je limitiran igrac..Nesto kao Downing,samo sto je Young zabio poneki gol i nije proglasen velikim flopom kao Stewart.Ali i dalje sam siguran da nije klasa za United.Dobar je da udje zadnjih 15,20 minuta,ali da igra prvu postavu,jednostavno ne moze.Nani bez jedne noge bi sigurno bolje odigrao,mada sam ga dosta kritikovao zadnjih par utakmica.

Edit : Jones !

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Vidim malo rasprave o kladionici, ja sam svoj bukvalno prvi listić odigrao na onaj dan kada je United igrao protiv Ville u gostima, to je bio zadnji par i zaludio sam od sreće kada ga je Macheda uvalio, ipak su prve pare bile u pitanju 

A ne mogu da vjerujem..Kažu ipak da ce se vratiti najranije za 4 sedmice,ali opet je to dug period.David McDonnell: Fergie says Kagawa out for 6 to 7 weeks, not four as originally expected. Fergie: "His progress has been slow."
Od sitne povrede,pa do 2 mjeseca izostanka.
- ruudminator
- Kontakt:
Iskreno Kagawa na mene i nije ostavio neki prevelik utisak,sjetim ga se jedino kad ga neko spomene i dalje mislim da smo promasili sa njim,jer i prije povrede nije nesto posebno pokazao,jer evo sad ga nece bit 2 mjeseca pa onda kad se i vrati bice ona prica mora dostignut onu staru formu i mozda opet neka povreda ...sve u svemu precjenjen igrac kao sto je i onaj Nuri Sahin koji kako sam ga gledo u liverpoolu nije isto nista pokazo...Narin je napisao/la:A ne mogu da vjerujem..Kažu ipak da ce se vratiti najranije za 4 sedmice,ali opet je to dug period.David McDonnell: Fergie says Kagawa out for 6 to 7 weeks, not four as originally expected. Fergie: "His progress has been slow."
Od sitne povrede,pa do 2 mjeseca izostanka.
United is life the rest are mere details....Champ19ns
Premalo je odigrao utakmica da bi se donosili takvi zakljuci, a osim toga i kad je igrao lutalo se i sa sastavom i formacijom tj trazila se najbolja kombinacija. Mnogi se nisu snasli u tome i rezultat toga je tek 2 dobre utakmice ove sezone i za to se ne moze krivit kagawa. Mlad je i ima vremena i da se adaptira i da pokaze ono najbolje.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Sa Jonesom cemo dobiti na snazi u odbrani,nebitno koju poziciju igrao.Lik je nevjerovatan borac,sto je glavno oruzje..Mislim da ce ipak biti malo rezervisan nekoliko utakmica,jer nije dugo bio na terenu.Nadam se da Clev nece odigrat citavu utakmicu,i da ce biti u prvom sastavu protiv QPRa.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
http://www.guardian.co.uk/football/gall ... ue-gallery" onclick="window.open(this.href);return false;
da se malo nasmijemo

da se malo nasmijemo

http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
[youtube][/youtube]
kakav docek igraca Man Utd od strane navijaca Galate
Paklena atmosfera pravo
kakav docek igraca Man Utd od strane navijaca Galate

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Prije bih ovo nazvao seljaklukom i nekulturom. Jesu napredovali ekonomski, al' kulture nikad neće imati. Ovo je jedan od razloga zašto Galatu treba spusti na koljena i ostaviti je bez šansi za prolaz. Stoki nije mjesto u drugom krugu.fukara87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
kakav docek igraca Man Utd od strane navijaca GalatePaklena atmosfera pravo
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekujemo odgovor od kolege i ultraSlana @dvn-a 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja seljaka majko mila. Mene bilo stid kako je Portugal docekan u BiH, a vidi ovo.
A bilo bi dobro pobjedit ih sa B-ekipom.

A bilo bi dobro pobjedit ih sa B-ekipom.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi, prema Suncu i Guardianu, za večerašnji meč na Ali Sami Yenu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nadam se da nece igrat Rafa. Zasto umarat covjeka? Neka igra Vermijl.
A mislim da cu samo jednim okom gledat tekmu, ipak igraju Juventus-Chelsea veceras.
A mislim da cu samo jednim okom gledat tekmu, ipak igraju Juventus-Chelsea veceras.

Eno,kažu da su navijaci Galate porucili Unitedu "Dobrodosli u pakao"..Ja tu ne vidim nista cudno,to je nas domaci teren.
Jones,Powell,Buttner,Cleverley,Anderson,Chicharito moraju igrati.Za ostale me boli briga iskreno.
Volio bih jos da zaigra Joshua King i da ne igra Rafael,jer ga ne treba dodatno umarati.

Jones,Powell,Buttner,Cleverley,Anderson,Chicharito moraju igrati.Za ostale me boli briga iskreno.

Volio bih jos da zaigra Joshua King i da ne igra Rafael,jer ga ne treba dodatno umarati.
Da Becksa vratimo? Evo odlazi iz Galaxya: http://www.mlssoccer.com/news/article/2 ... tch-galaxy" onclick="window.open(this.href);return false;
Vezni red Beckham, Scholes i Giggs. Jos samo fali Keane za pravi old school.
Vezni red Beckham, Scholes i Giggs. Jos samo fali Keane za pravi old school.

Bez obzira u kojem sastavu Manchester igrao veceras, misljenja sam da ce pobijedit i sa drugom postavom. 16/11/2012 Superliga Galatasaraj vs. Karabuk 1:3, posle ove utakmice im ne vjerujem nimalo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Taj Keane je ono što nama danas nedostajeCartman je napisao/la: Vezni red Beckham, Scholes i Giggs. Jos samo fali Keane za pravi old school.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sigurno da igrac tipa Keanea nedostaje,ali ne samo jedan.Treba nam citav sastav boraca..Ono sto zadnje vrijeme gledam na terenu lici na hladnokrvnost prema igri.Neki igraci su puno toga prosli i osvojili da sada obavljaju samo "zadani posao" i nista vise.A cesto je u fudbalu potrebno preko 100 % da se nesto postigne,pa cak kad se igra i protiv losijeg protivnika.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Pobjeda i nista drugo.....GGMU!!! 
Ps. sad nas prenose u EPL na BHT-u u 16h MAN.UTD.-QPR.

Ps. sad nas prenose u EPL na BHT-u u 16h MAN.UTD.-QPR.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.