otkrijte mu identitetFrancescoTotti je napisao/la:Dodje mi da bombu bacim na monitorRokoko87 je napisao/la:MajklKLIS je napisao/la:
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
staragarda je napisao/la: Onda se ti nista ne sikiraj... Vidiš da se odnosi na sarajlije...kad bude rekao da će polomit sve čobane koji nalete u tz e onda ti je vrijeme da se zabrines
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Amazon pravi navijac zelje na forumu, svi ostali su placenici ili rade u upravi kluba.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
sigurno nema vise od 5 navijaca.. svi ostali su clanovi uprave koji brane sami sebe.. isto je i na onom tamo forumu, svako ko napise rijec protiv uprave(ne protiv zelje, jer njih boli qurac za zelju) automatski ga proglase neprijateljem, i naravno slijedi bansamirr je napisao/la:Amazon pravi navijac zelje na forumu, svi ostali su placenici ili rade u upravi kluba.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Yebem te ustaadmirr je napisao/la:sigurno nema vise od 5 navijaca.. svi ostali su clanovi uprave koji brane sami sebe.. isto je i na onom tamo forumu, svako ko napise rijec protiv uprave(ne protiv zelje, jer njih boli qurac za zelju) automatski ga proglase neprijateljem, i naravno slijedi bansamirr je napisao/la:Amazon pravi navijac zelje na forumu, svi ostali su placenici ili rade u upravi kluba.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
jesi li vidio preksinoc onaj vas hudnjak napise kao ja mislim da bi nasi trebali ponuditi to, to i to navijacima.. onda juce ode na posao uradi tacno ono sto je napisao na forumu, pa opet pise na forumu ''hvala nasoj upravi sto mi cita misli, najbolja uprava ikada'' onda sam sebe podrzava sa ostalih 14 accountaRokoko87 je napisao/la:Yebem te ustaadmirr je napisao/la:sigurno nema vise od 5 navijaca.. svi ostali su clanovi uprave koji brane sami sebe.. isto je i na onom tamo forumu, svako ko napise rijec protiv uprave(ne protiv zelje, jer njih boli qurac za zelju) automatski ga proglase neprijateljem, i naravno slijedi bansamirr je napisao/la:Amazon pravi navijac zelje na forumu, svi ostali su placenici ili rade u upravi kluba.
nije zajebancija jarane. stvarno je to uradio, i nije im to prvi putsamirr je napisao/la:Rinuka, to nisu istine
E kakve onda oni koristi imaju od Zelje osim kamate bas me zanima. Kad moraju i na forumu pisati tj. sami sebe hvaliti.admirr je napisao/la:nije zajebancija jarane. stvarno je to uradio, i nije im to prvi putsamirr je napisao/la:Rinuka, to nisu istine
-
narodniheroj
- Kontakt:
Rinuka ti baš nanijetio da nam strušiš upravu
golem je Željo bolan teško će to ići. Inače ako nas dobijete na derbiju znači gasite nas
s obzirom da dominirate evo par godina 
Isto ko i ti s Frantom.samirr je napisao/la:Amazon pravi navijac zelje na forumu, svi ostali su placenici ili rade u upravi kluba.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Onu noc sam dokazao da si ti Franto !Heller je napisao/la:Isto ko i ti s Frantom.samirr je napisao/la:Amazon pravi navijac zelje na forumu, svi ostali su placenici ili rade u upravi kluba.
Vrlo vjerovatno ti ide ban, pa samo nastavi.
pa miske uzima kamatu; dao im je 150k, placaju mu na ime kamate 11k mjesecno a dug narastao na preko 180k. osim toga doveo je kostica i 3 igraca kojima je ugradjen u ugovor. siljak ima svoje igrace sa kojima je u talu. obojica zajedno koriste navijace da bi prisvojili zeljkanovo zemljiste na kojem ce izgraditi (sa zeljkanovim parama) stambene i poslovne objekte i koji ce naravno biti u njihovom vlasnistvu. svi ostali su tu jer su ih njih dvojica zaposlili i podrzavaju ono sto im oni narede (uz pomoc osima koji je siljkov tetak). to ti je ta filozofija i nacin zivotasamirr je napisao/la: E kakve onda oni koristi imaju od Zelje osim kamate bas me zanima. Kad moraju i na forumu pisati tj. sami sebe hvaliti.
nisam ba, pa ja radim sa misketom i normalno da ga podrzavamnarodniheroj je napisao/la:Rinuka ti baš nanijetio da nam strušiš upravu![]()
golem je Željo bolan teško će to ići. Inače ako nas dobijete na derbiju znači gasite nas
![]()
s obzirom da dominirate evo par godina
Kad tebe ne banuju za veličanje ratnih zločinaca, neće ni mene za cumshot u tvom pravcu.samirr je napisao/la:Vrlo vjerovatno ti ide ban, pa samo nastavi.
Nullius in verba
Kojeg ratnog zlocninca Bogati?Heller je napisao/la:Kad tebe ne banuju za veličanje ratnih zločinaca, neće ni mene za cumshot u tvom pravcu.samirr je napisao/la:Vrlo vjerovatno ti ide ban, pa samo nastavi.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ja sam ovdje iz sportski razloga dok ti to nisi. Ti ovdje pljuješ po svemu Bošnjackom i to pravdaš netrpeljivosti izmedju Tuzlaka i Sarajlija. Vrijedjas bule za 27. noc postavljaš pivo ovdje.Namjerno provociras za 11.juli. Otvorio si ne znam ni ja koliko akaunta na ovom forumu. Otišao si i rekao si da se neces vracati a opet si se vratio. Nešto s rigolletom ovdje pišeš, a on dan-noc pljuvao po Tuzli i Tuzlacima. Mozda ti opet bude trebao pomoc akaunta JovanGece jer ce ti ovaj profil opet završiti na mojoj ignore listi.Heller je napisao/la:Kad tebe ne banuju za veličanje ratnih zločinaca, neće ni mene za cumshot u tvom pravcu.samirr je napisao/la:Vrlo vjerovatno ti ide ban, pa samo nastavi.
Zar ti ja nisam na ignore listi? Boli me **** za:
a) Bulama
b) 27oj noći, nit znam kad je nit sam bio tu zadnjih 15-ak dana do neki dan
c) debilu nabrojo si pola slobodine teme da su moji klonovi
d) Rigotina zna za zajebanciju i ne fura se na ratne zločince, ti si dobar argument za njegove tvrdnje o Tuzlacima, s tim da ti 95% nisi tuzlak nego si šljego iz neke vukojebine iz Podrinja.
a) Bulama
b) 27oj noći, nit znam kad je nit sam bio tu zadnjih 15-ak dana do neki dan
c) debilu nabrojo si pola slobodine teme da su moji klonovi
d) Rigotina zna za zajebanciju i ne fura se na ratne zločince, ti si dobar argument za njegove tvrdnje o Tuzlacima, s tim da ti 95% nisi tuzlak nego si šljego iz neke vukojebine iz Podrinja.
Nullius in verba
Sto je Jeti danas nervozan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.