Pa, da li je to moguuće ?DevilS je napisao/la:Ps. sad nas prenose u EPL na BHT-u u 16h MAN.UTD.-QPR.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Pa, da li je to moguuće ?DevilS je napisao/la:Ps. sad nas prenose u EPL na BHT-u u 16h MAN.UTD.-QPR.
Jeste drug i mene je iznenadilo uvijek neke levate prenose i asnl prenosili dva puta zaredom, haj dobro je makar necemo morati gledati preko nekog linka.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Pa, da li je to moguuće ?DevilS je napisao/la:Ps. sad nas prenose u EPL na BHT-u u 16h MAN.UTD.-QPR.
Drug ja cekam da me prime zastalno na poslu jer sam sad na odredjeno i da prikljucim Total tv i miran.MikiHJ je napisao/la:Kod mene uvjek prjenose imam maxtv sportski paket
Imam monitor plazmu..Solidnu konfiguraciju racunara,tako da nema problema sa stopanjem,a dozivljaj je priblizan.Tv koriste ukucani za serije,tu nema pristupaDevilS je napisao/la:Ma joj **** vise linkove drug ako vjerujes sta hocu da kazem, tv je ipak mnogo bolja solucija tacnije Sportklub..![]()
Haj laganice koje pivce i onda kuci lagano na snimak..trxel je napisao/la:Moras se snaci.Odo van gledat chelsea-juve,al cim se tivra odma snimak Uniteda,bez obzira koliko je bitna utkamica.Pozdrav..
I to stopera, i to u paru sa covjekom koji mjesecima nije igrao lopte.Thunderstruck je napisao/la:Carrick opet igra.
Opet dijamant taktika.rio_Ferdy88 je napisao/la:#MUFC XI: Lindegaard, Rafael, Jones, Carrick, Buttner, Fletcher, Cleverley, Anderson, Powell, Welbeck, Hernandez
#MUFC Bench: Johnstone, Wootton, Young, Cole, Vermijl, Macheda, King
Carrick štoper, opet
Sva sreća pa igramo sa Kju Pi AromNarin je napisao/la:
Carrick od pocetka,to mozda znaci da ce u subotu Giggs i Scholes igrati vezu.
Izgleda Fergie bez njih dvojice ne smije započeti tekmuCartman je napisao/la:Koji qurac igraju Rafa i Carrick?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.