FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921 » 26 avg 2010, 18:04

Esii TM87 je napisao/la:
1921 je napisao/la:
postavljeno vec ;)
U moru glupih postova, ja nisam vidio da je iko postavio.

Feljton: Željezničar kroz godine (dio II)

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... ine-dio-ii
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 avg 2010, 18:04

Sta se vise serete po upravi ljudi sjetite se pretprosle sezone,a sad i ovi vam smetaju sto se trude.Doso Zujo,doveo Amara pa donio titulu.Da nije zuje i kompanije nebi bil ni amara ni titule

EDIT: Zasto mi ne koristimo ove trece dresove kao rezervne jer su premocni
svoj ti pos'o !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 avg 2010, 18:07

@1921 i to postavljeno ;) :lol:
1921-2011

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 26 avg 2010, 19:26

Do kad traje prelazni rok ima li sanse da se desi cudo pa da ovi nasi dovedu napadaca

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2010, 19:30

http://www.sa-c.info/readNews/4087-poci ... avici.html

Eto koga zanima kakvu dvoranu prave kod stadiona..
Nadam se da nije suplja.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2010, 20:07

Grupa B: Lyon, Benfica, Schalke, Hapoel Tel Aviv
Vratilo im se dobili su prilicno zeznutu grupu i bice zanimljivo kako ce se nositi sa ovim uslovno receno velikim ekipama.Sad je i nekima puno jasnije kako smo s lakocom izgubili o kakvom se timu radi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 avg 2010, 20:11

pile87 je napisao/la:Grupa B: Lyon, Benfica, Schalke, Hapoel Tel Aviv
Vratilo im se dobili su prilicno zeznutu grupu i bice zanimljivo kako ce se nositi sa ovim uslovno receno velikim ekipama.Sad je i nekima puno jasnije kako smo s lakocom izgubili o kakvom se timu radi.
STa kukate pa i Cluj je i CL,nije provokacija
Cluj ako nije jaci nije onda ni slabiji od Hapoela :!:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 avg 2010, 20:13

Hairlija je napisao/la:
Nije to onaj Cluj sto je igro protiv vas i nije mi jasno odkad rumuni idu direktno u CL znam da spamam
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 26 avg 2010, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 20:14

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
Cluj ako nije jaci nije onda ni slabiji od Hapoela :!:[/quotNije to onaj Cluj od prosle sezone i nije mi jasno odkad rumuni idu direktno u CL znam da spamam
to je isti taj klub pogledaj igrace :) ekipa koja je igrala protiv nas je i osvojila titulu :)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 avg 2010, 20:16

johnnyHZ je napisao/la: to je isti taj klub pogledaj igrace :) ekipa koja je igrala protiv nas je i osvojila titulu :)
Pa dobro ali opet mi nije jasno kako se direktno plasiraju meni se cini da nisu igrali nikakve kvalifikacije :o
svoj ti pos'o !

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 20:17

johnnyHZ je napisao/la: to je isti taj klub pogledaj igrace :) ekipa koja je igrala protiv nas je i osvojila titulu :)
Pa dobro ali opet mi nije jasno kako se direktno plasiraju meni se cini da nisu igrali nikakve kvalifikacije :o
rezultati u Ligi prvaka ako se sjecas prosle sezone je cluj igrao grupnu fazu dobio romu u gostima i sa celzijem remizirao,a cini mi se da je jos jedan klub bio iz rumunije u grupnoj fazi nedavno ,kao i doobri rez u UL .... tako da te to nista necudi
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 avg 2010, 20:19

johnnyHZ je napisao/la:
rezultati u Ligi prvaka ako se sjecas prosle sezone je cluj igrao grupnu fazu dobio romu u gostima i sa celzijem remizirao,a cini mi se da je jos jedan klub bio iz rumunije u grupnoj fazi nedavno ,kao i doobri rez u UL .... tako da te to nista necudi
Haj dobro

Hvala ;)
svoj ti pos'o !

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 20:22

zato je bitno da nasi klubovi svake godine prodju bar jedno kolo u LP (bez uvrede,baksuzni ste bili u zdrijebu) a itso tako i u UL tako da iz sezoone u sezonu olaksavamo sebi put do grupne faze...ev primjer kada se lose igra u evropi su hrvati... koji sada su u rangu sa nama skoro,al ove pobjede hajduka i dinama ce im donijeti dosta bodova i vec od duce sezone ce sigurno imat ulogu nosioca ili ce preskociti jedno kolo

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 avg 2010, 20:25

johnnyHZ je napisao/la:zato je bitno da nasi klubovi svake godine prodju bar jedno kolo u LP (bez uvrede,baksuzni ste bili u zdrijebu) a itso tako i u UL tako da iz sezoone u sezonu olaksavamo sebi put do grupne faze...ev primjer kada se lose igra u evropi su hrvati... koji sada su u rangu sa nama skoro,al ove pobjede hajduka i dinama ce im donijeti dosta bodova i vec od duce sezone ce sigurno imat ulogu nosioca ili ce preskociti jedno kolo
zar cluj nije igro u uefa kupu? i ispo odmah a godinu prije toga su imali dosta uspijeha,hajde ti to malo proguglaj...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2010, 20:26

johnnyHZ je napisao/la:zato je bitno da nasi klubovi svake godine prodju bar jedno kolo u LP (bez uvrede,baksuzni ste bili u zdrijebu) a itso tako i u UL tako da iz sezoone u sezonu olaksavamo sebi put do grupne faze...ev primjer kada se lose igra u evropi su hrvati... koji sada su u rangu sa nama skoro,al ove pobjede hajduka i dinama ce im donijeti dosta bodova i vec od duce sezone ce sigurno imat ulogu nosioca ili ce preskociti jedno kolo
Pa nemoj kukati, vi osvajate titulu, i iduce godine u LP pravite dar-mar, i time postizete ogromno veci rejting za BH klubove, i onda mi kao pobjednici sezone 2011/2012 idemo direktno u cetvrtfinale LP.. :D :D

Nemamo mi jos taj kapacitet pompe koja se dize kad igraju Hajduk ili Dinamo.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 20:36

ama znas koliko me zaboli nesto za dinamo i hajduk,nego dajem primjer koliko znaci jedna ili dvije sezone uzastopno sa dobrim rez.
a sto se tice cluja,oni su proslu sezonu igrali grupnu fazu EL i osvojili titulu prvaka a sezonu prije su usjesno igrali ligu prvaka,a prosle sewezone neznam ali cini mi se da je takodjer jedan rumunski klub igrao u LP ....

a to za LP dogovorit cemo se :D

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 avg 2010, 21:09

Danas bio lagani trening pred utakmicu, dosta su radili sa loptom, kako sam vidio E. Colic ne nosi vise zavoj na ruci, pa ce valjda biti spreman. Trenirao je zajedno sa ostalim. Vidio sam da je Osim sa gledaocem časkao u vezi južne tribine i šta se treba promijeniti. Možda su napredovali u ugovoru sa švabama. Sve u svemu, protiv Leotara ce se pokazati na cemu smo ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 26 avg 2010, 21:38

Hairlija je napisao/la:
:roll: :lol: :lol: :lol:

Vaši (odron) protivnici(Kijev, Cluj) su u 12 utakmica grupnih faza uzeli čak 3 BODA(Cluj) :lol: i naravno završili ubjedljivo zadnji u svojim grupama.
Taj isti Hapoel, koji "ako nije jači nije onda ni slabiji od Cluja" završio PRVI u svojoj grupi :lol:

Hapoel je bio u grupi sa HSV-om, Seltikom i Eapidom iz Beča te je osvojio 12 bodova.
Strašni Cluj je bio u grupi sa PSV-om(koji nije bio među dvije najbolje holandske ekipe prošle godine i sezona im je okarakterisana kao KATASTROFALNA, Spartom i Kopenhagenom) te je osvojio ČAK 3 boda :lol: :lol:

Hapoel je dobio zajebanu grupu. Ipak tvrdim da će sigurno uzeti više bodova(znači, minimalno četiri(4) boda) nego što su Kijev i Cluj uzeli u svojih 12 utakmica :lol:

Jel može opklada, u doživotno izgnanstvo sa foruma tvog ili mog nicka :mrgreen: :lol:

Jel pošteno :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 avg 2010, 22:17

Hapoelu svaka cast imali su najbolji koeficijent od svih,gore nismo mogli proc,kad skontam da smo mogli i Bohemians dobiti zaplace mi se.Slijedece godine u Europi bice vise srece.

Leotar nam je bio zadnjih par godina musterija na Grbavici,redovno su primali 3 komada cak im je i ledirani zabio 3 komada.S tim da Visce nece biti ocekujem Zebu na krilu a Besliju centralno,desno Stana ili Colic (ako je zdrav).Mene pak najvise brine desni bek,mjenjaju se igraci tu ali skripi opasno,nismo jos vidjeli Markovica mozda je on rjesenje na toj poziciji,lani je u Zrinjskom bio.Nakon Leotara slijedi pauza do 12.9 kada igramo u ŠB,nasi ce eto ici u Krajinu i u Karlovac, a vjerovatno i u Međugorje,pa se nadam nekom napretku kada je realizacija u pitanju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 avg 2010, 10:05

Ja ocekujem da bez problema mlatnemo Leotar i da smirimo tenzije u kuci pred pauzu..a onda poslije svim oruzijem napasti bodove na Pecari.Hocemo bodove,bodove sa Pecare :mrgreen:

@bistrikboy neznam jeli Zeba moze odgovoriti da i igra na mjestu Visce,nekako mi je on spor za to mjesto u timu,i nece moci dati 100% svojih mogucnosti...
Sto se tice desnog bocnog meni se dopao Gancev...ono sto je odigrao u Tel Avivu i na Kosevu je sasvim korektno odradio i bolji mi je defanzivno od malog Cole..

P.S lijepi Seyo Bucan (vodja navijaca u svlacionici :lol: )
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Cwirek, Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 40 gostiju.