U moru glupih postova, ja nisam vidio da je iko postavio.Esii TM87 je napisao/la:postavljeno vec1921 je napisao/la:
Feljton: Željezničar kroz godine (dio II)
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... ine-dio-ii
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U moru glupih postova, ja nisam vidio da je iko postavio.Esii TM87 je napisao/la:postavljeno vec1921 je napisao/la:
STa kukate pa i Cluj je i CL,nije provokacijapile87 je napisao/la:Grupa B: Lyon, Benfica, Schalke, Hapoel Tel Aviv
Vratilo im se dobili su prilicno zeznutu grupu i bice zanimljivo kako ce se nositi sa ovim uslovno receno velikim ekipama.Sad je i nekima puno jasnije kako smo s lakocom izgubili o kakvom se timu radi.
Nije to onaj Cluj sto je igro protiv vas i nije mi jasno odkad rumuni idu direktno u CL znam da spamamHairlija je napisao/la:STa kukate pa i Cluj je i CL,nije provokacijapile87 je napisao/la:Grupa B: Lyon, Benfica, Schalke, Hapoel Tel Aviv
Vratilo im se dobili su prilicno zeznutu grupu i bice zanimljivo kako ce se nositi sa ovim uslovno receno velikim ekipama.Sad je i nekima puno jasnije kako smo s lakocom izgubili o kakvom se timu radi.
Cluj ako nije jaci nije onda ni slabiji od Hapoela
to je isti taj klub pogledaj igraceGrbavica moj zivot je napisao/la:STa kukate pa i Cluj je i CL,nije provokacijaHairlija je napisao/la:pile87 je napisao/la:Grupa B: Lyon, Benfica, Schalke, Hapoel Tel Aviv
Cluj ako nije jaci nije onda ni slabiji od Hapoela[/quotNije to onaj Cluj od prosle sezone i nije mi jasno odkad rumuni idu direktno u CL znam da spamam
Pa dobro ali opet mi nije jasno kako se direktno plasiraju meni se cini da nisu igrali nikakve kvalifikacijejohnnyHZ je napisao/la: to je isti taj klub pogledaj igraceekipa koja je igrala protiv nas je i osvojila titulu
rezultati u Ligi prvaka ako se sjecas prosle sezone je cluj igrao grupnu fazu dobio romu u gostima i sa celzijem remizirao,a cini mi se da je jos jedan klub bio iz rumunije u grupnoj fazi nedavno ,kao i doobri rez u UL .... tako da te to nista necudiGrbavica moj zivot je napisao/la:Pa dobro ali opet mi nije jasno kako se direktno plasiraju meni se cini da nisu igrali nikakve kvalifikacijejohnnyHZ je napisao/la: to je isti taj klub pogledaj igraceekipa koja je igrala protiv nas je i osvojila titulu
Haj dobrojohnnyHZ je napisao/la:rezultati u Ligi prvaka ako se sjecas prosle sezone je cluj igrao grupnu fazu dobio romu u gostima i sa celzijem remizirao,a cini mi se da je jos jedan klub bio iz rumunije u grupnoj fazi nedavno ,kao i doobri rez u UL .... tako da te to nista necudiGrbavica moj zivot je napisao/la:Pa dobro ali opet mi nije jasno kako se direktno plasiraju meni se cini da nisu igrali nikakve kvalifikacijejohnnyHZ je napisao/la: to je isti taj klub pogledaj igraceekipa koja je igrala protiv nas je i osvojila titulu
zar cluj nije igro u uefa kupu? i ispo odmah a godinu prije toga su imali dosta uspijeha,hajde ti to malo proguglaj...johnnyHZ je napisao/la:zato je bitno da nasi klubovi svake godine prodju bar jedno kolo u LP (bez uvrede,baksuzni ste bili u zdrijebu) a itso tako i u UL tako da iz sezoone u sezonu olaksavamo sebi put do grupne faze...ev primjer kada se lose igra u evropi su hrvati... koji sada su u rangu sa nama skoro,al ove pobjede hajduka i dinama ce im donijeti dosta bodova i vec od duce sezone ce sigurno imat ulogu nosioca ili ce preskociti jedno kolo
Pa nemoj kukati, vi osvajate titulu, i iduce godine u LP pravite dar-mar, i time postizete ogromno veci rejting za BH klubove, i onda mi kao pobjednici sezone 2011/2012 idemo direktno u cetvrtfinale LP..johnnyHZ je napisao/la:zato je bitno da nasi klubovi svake godine prodju bar jedno kolo u LP (bez uvrede,baksuzni ste bili u zdrijebu) a itso tako i u UL tako da iz sezoone u sezonu olaksavamo sebi put do grupne faze...ev primjer kada se lose igra u evropi su hrvati... koji sada su u rangu sa nama skoro,al ove pobjede hajduka i dinama ce im donijeti dosta bodova i vec od duce sezone ce sigurno imat ulogu nosioca ili ce preskociti jedno kolo
Hairlija je napisao/la:STa kukate pa i Cluj je i CL,nije provokacijapile87 je napisao/la:Grupa B: Lyon, Benfica, Schalke, Hapoel Tel Aviv
Cluj ako nije jaci nije onda ni slabiji od Hapoela
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Cwirek, Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 40 gostiju.