Losa prasetina bila veceras. Nesto kontam, kad on jede prasetinu, to je kanibalizam jbt!admirr je napisao/la:Sto je Jeti danas nervozan?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne postoji loša prasetinajoker90 je napisao/la:Losa prasetina bila veceras. Nesto kontam, kad on jede prasetinu, to je kanibalizam jbt!admirr je napisao/la:Sto je Jeti danas nervozan?
Jel još uvijek imaš prerađevina od prasetine, il da punim sljedeću kantu od jupola, i to tečnije kako ti voliš?
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 15 jul 2016, 22:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Muhoni ga prvi provalioadmirr je napisao/la:Sto je Jeti danas nervozan?
Postoji i losa krmetina, ti si dokaz prasko nas!Heller je napisao/la: Ne postoji loša prasetina
Jel još uvijek imaš prerađevina od prasetine, il da punim sljedeću kantu od jupola, i to tečnije kako ti voliš?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bacicu ga jednom u kantu da imas i proteina.
Nullius in verba
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
To sto si ti navikao da jedes iz kante ko volina i da ti ga bacaju u nju, to je tvoja privatna stvar, nemoj samo o tim gadostima na forumu zivota ti!Heller je napisao/la:Bacicu ga jednom u kantu da imas i proteina.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa sta si onda ti? Losa krmetina, ili se to neko posro?Heller je napisao/la:Ne postoji loša prasetinajoker90 je napisao/la:Losa prasetina bila veceras. Nesto kontam, kad on jede prasetinu, to je kanibalizam jbt!admirr je napisao/la:Sto je Jeti danas nervozan?![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Dino izdrzi, pitari su spremni motke da unose na stadion.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Zvala te 1996 oće foru nazad.admirr je napisao/la: Pa sta si onda ti? Losa krmetina, ili se to neko posro?
@joker, nisam ti ni reko da jedeš iz kante, neg da ću ti ja spakovat u kantu, pa ti jedi kako ti odgovara.
Al dobra ste vi ekipa, inteligentna, originalna, načitana.
Nullius in verba
otac ti je neko drugi. Ja ne pravim kreteneHeller je napisao/la:Zvala te 1996 oće foru nazad.admirr je napisao/la: Pa sta si onda ti? Losa krmetina, ili se to neko posro?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Meni crnjak kolko ti je pokušaj glup. Da si iz Zenice il Kaknja i razumio bih.admirr je napisao/la:otac ti je neko drugi. Ja ne pravim kreteneHeller je napisao/la:Zvala te 1996 oće foru nazad.admirr je napisao/la: Pa sta si onda ti? Losa krmetina, ili se to neko posro?
Otac->oče. Kakav je osjećaj kad ispadneš glup pokušavajući da ispadneš baja?
Nullius in verba
Ne zovi me takoHeller je napisao/la:admirr je napisao/la:Meni crnjak kolko ti je pokušaj glup. Da si iz Zenice il Kaknja i razumio bih oče.Heller je napisao/la: otac ti je neko drugi. Ja ne pravim kretene
Nemoj tako jako, pomrijeće forumaši od smijeha, pa ćeš admina raspizdit na egzistenciju mu udaraš.admirr je napisao/la:Ne zovi me takoHeller je napisao/la:admirr je napisao/la: Meni crnjak kolko ti je pokušaj glup. Da si iz Zenice il Kaknja i razumio bih oče.
Nullius in verba
Hajde sad razguli nazad u jazbinu. Dosadan si ko muha govvnara
Go.vn.aro jesi to ogladnio, napravi pauzu uzmi shit-shit.admirr je napisao/la:Hajde sad razguli nazad u jazbinu. Dosadan si ko muha govvnara
Nullius in verba
-
narodniheroj
- Kontakt:
Pa šta je ono na sjeveru Tušnja ?
kakva je ono deponija, dobro ste iko normalan i zdrav , onde bi se i krmad zarazila

Kakve se to akcije hordi spremaju? Jel idu bosi il u patikama? 
U Tuzlu stiže ogromna sergija u vidu kamiona kojim upravlja Špicasta dojčina zvani Hazmir ili Utaknica.amazing je napisao/la:Kakve se to akcije hordi spremaju? Jel idu bosi il u patikama?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dino izdrzi akcije!
Halalimo premije. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.