Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Pa ne možeš izmisliti znači ovo 

- LlullSergio
- Kontakt:
Nije ista situacija ali eto. Shapovalov je torpedirao lopticu sa 150 km/h.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:33Shapovalov napucao sudiju nenamjerno iz frustracije - izbacen.
Djokovic uradi isto, a ovdje se nadje neko da ga brani jer je eto sa Balkana i sve sile svijeta su protiv njega?
Sto ne znaci da branim Novaka, samo nemoj to dvoje porediti. Ni blizu iste situacije.
Ono što je Shapo uradio je puno ozbiljnije. Doduše, stičem dojam da je neeešto jače poslao loptu...bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:33Shapovalov napucao sudiju nenamjerno iz frustracije - izbacen.
Djokovic uradi isto, a ovdje se nadje neko da ga brani jer je eto sa Balkana i sve sile svijeta su protiv njega?
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Obojica su nenamjerno pogodili sudiju. Imas primjer na challengeru kada teniser baci reker i odbi se od zid i spade na ledja pomocnog sudije. Zena pade kao da je umrla i lika izbacise sa turnira, a bezazlenija stvar od ove 15x bila. Pravila vaze za svakoga, ako ce se praviti budala, neka i odgovara za svoje postupke.LlullSergio je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:34Nije ista situacija ali eto. Shapovalov je torpedirao lopticu sa 150 km/h.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:33Shapovalov napucao sudiju nenamjerno iz frustracije - izbacen.
Sto ne znaci da branim Novaka, samo nemoj to dvoje porediti. Ni blizu iste situacije.
Mozete se sad raspravljati koliko hocete on je izbacen,bice zanimljivo pratiti kojeg GS sampiona cemo ovdje dobiti
Realno sam sebi kriv
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Zamisli kakav baksuz da milimetarski pogodiš u grlo.
Otvara se jedinom legitimnom GOATu. Felixe do titule sine.

Otvara se jedinom legitimnom GOATu. Felixe do titule sine.

"We need to suffer. And we need to fight."
- LlullSergio
- Kontakt:
Nevjerovatno, nemam problem s diskvalifikacijom i odmah sam mislio da ce se ista desiti cim sam vidio sta se desilo.
Vise sam frapiran sa citavom situacijom, jel realno da je lik uspio pogoditi sudiju, da nije spustio je.benu lopticu (sto bi napravilo razliku) i to ovako da je pogodi da je nokautira.
Tacno da sam na njegovom mjestu muda bi si odsjek'o. Ne mozes biti ku.ratije srece.
Vise sam frapiran sa citavom situacijom, jel realno da je lik uspio pogoditi sudiju, da nije spustio je.benu lopticu (sto bi napravilo razliku) i to ovako da je pogodi da je nokautira.
Tacno da sam na njegovom mjestu muda bi si odsjek'o. Ne mozes biti ku.ratije srece.
Steta ono bas steta za tenis I za Djokovica a i najbolji grijese.
Thiem ili Zverev, sad ili nikad.
Zaista je najveci. Kakva no look preciznost 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Hahahahaha ne da ATP Federerove rekorde morace se Nolo malo vise namuciti, cuj diskvalifikovali ga hahaha
- LlullSergio
- Kontakt:
Kako ide sad, jel' se broji ovo ko poraz ili ostaje 25-0 

Da li su ozbiljni ovi ljudi koji misle da ovo nije diskvalifikacija? Da li ste vi normalni?
Djokovic ce vjerovatno u jednom trenutku i po GS-ovima bit najveci, vjerovatno po svim parametrima. Veliki je sampion, mentalna gromada, ali yebe ga ovaj balkanski mentalitet koji dolazi do izrazaja u ovakvim trenucima. Nije toliko davno bilo finale protiv Thiema, znamo kako se ponasao kad je poceo gubit i sjecamo se onog dodirivanja suca po nogama u prolazu, pa podsjeca na Dzumhura svojim ponasanjem u nekim trenucima.
Gdje god sam naletio u prethodnih 15-20 minuta, svi pisu da je cista diskvalifikacija, jer ovo nista ne moze opravdat. Nabij je van terena, nabij je u tribine, ispusti je samo na zemlju, al kojeg vraga moras u pravcu linijskih sudija po zavrsenom poenu ovako opaliti lopticu?
Potpuno zasluzena diskvalifikacija, saam je sebe izbacio.
Nadam se da je ovo Thiemov turnir. Za njega sam do kraja turnira, mada tu je i Zverev.
Djokovic ce vjerovatno u jednom trenutku i po GS-ovima bit najveci, vjerovatno po svim parametrima. Veliki je sampion, mentalna gromada, ali yebe ga ovaj balkanski mentalitet koji dolazi do izrazaja u ovakvim trenucima. Nije toliko davno bilo finale protiv Thiema, znamo kako se ponasao kad je poceo gubit i sjecamo se onog dodirivanja suca po nogama u prolazu, pa podsjeca na Dzumhura svojim ponasanjem u nekim trenucima.
Gdje god sam naletio u prethodnih 15-20 minuta, svi pisu da je cista diskvalifikacija, jer ovo nista ne moze opravdat. Nabij je van terena, nabij je u tribine, ispusti je samo na zemlju, al kojeg vraga moras u pravcu linijskih sudija po zavrsenom poenu ovako opaliti lopticu?
Potpuno zasluzena diskvalifikacija, saam je sebe izbacio.
Nadam se da je ovo Thiemov turnir. Za njega sam do kraja turnira, mada tu je i Zverev.
You'll never walk alone.
Ja msm da.on sad jede zid negdje 
Jos je prekrsio pravila,pruzio ruku Busti,pruzao sutkinji ona odbila i izasao bez maske,sad ce ga i tu kazniti

Jos je prekrsio pravila,pruzio ruku Busti,pruzao sutkinji ona odbila i izasao bez maske,sad ce ga i tu kazniti

eto koliko je dobar next gen kad im treba sve ovo da dodju do Slama 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Joj ovih napaćenih Srbijanaca ahahahaahahahahaaha
"We need to suffer. And we need to fight."
Daniilov je ovo turnir. Vraća mu se prošla godina.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
**** je ,kada igrac ne voli da gubi....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.