Jesi vidio jbtHigh je napisao/la:Dodaš još haman toliko i vidiš koliko Sloboda nema trofej.NYKnicks Fan je napisao/la:Krenulo je, rezultati od prije 30, 40 i 50 godina.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nejse, koliko Velež ima duga? Oko 700.000 KM? U boljoj su situaciji nego ovi iz Zenice?! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Nije da su u boljoj, nego su u odličnoj u odnosu na našu ..
-
GradKamena
- Kontakt:
[/quote]Cocaine je napisao/la:Jesmo komsija a tukli smo i vas po 4:1 i 3:1 dok vi nama nikad niste dali vise od 2 gola. Evo ti jos malo nekih bitnijih rezultatarigotina je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Sta ce moraju za nekog navijat.Zamisli zijanit od Viteza 6-0.Boli.
tukli su borussiu 2:1 zato![]()
1986. Dinamo - Velež 4:4, uz dva gola iz slobodnjaka Adnana Međedovića
1981. Velež - Željezničar 3:2, finale kupa M.Tita
1966. Crvena Zvezda - Velež 2:6
1980. Velež - Dinamo 9:2
1975. Velež - Hajduk 5:0
1986. Velež - Dinamo 3:1, finale kupa M.Tita
1987. Velež - Borussia Dortmund 2:1
1975. Velež - Derby County 4:1
1965. Velež - Inter 0:3, inače je riječ o prijateljskoj tekmi
1955. Velež - Dinamo 6:1 (uz 5 golova Muhameda Mujića)
1970. Velež - Dinamo 6:0
1972. Velež - Čelik 7:2
1979. Crvena Zvezda - Velež 0:3
1973. Hajduk - Velež 0:3
1977. Velež - Sarajevo 5:0
1980. Željezničar - Velež 2:4, uz maestralnu igru Bake Sliškovića, čiju su ženu s tribina provocirali Manijaci, a Baka iz inata, kada mu god spomenu ženu, zabije gol Želji...![]()
...
Zaboravio si napisat sezonu 2002/2003 atomski rezultat iz Trebinja : Leotar-Velež 10:0
Sto je odron **** te , skandirali Sarajevu jer su pobjedili naseg gradskog rivala i kradljivce naseg stadionaSlevinKelevra je napisao/la:Koji odron, yebote...High je napisao/la:
http://sportsport.ba/tifo/u-vrapcicima- ... jvo/161581![]()
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- hskzmostar
- Kontakt:
Stadion zadnji put vidjen na izlazu iz BiH ,granicni prijelaz doljani....rodjeni ne pravdaj se vec se dobro nag... da ga Zeljo stavi...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Bola ti samo o Veležu komentarišeš. Šta je brato jeli ljubav ili mržnja?hskzmostar je napisao/la:Stadion zadnji put vidjen na izlazu iz BiH ,granicni prijelaz doljani....rodjeni ne pravdaj se vec se dobro nag... da ga Zeljo stavi...
Kad si gologuzan i 10 km je cifra-Convicts1988 je napisao/la:Nije da su u boljoj, nego su u odličnoj u odnosu na našu ..
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
njima je draze kad Velez izgubi od bilo koga, nego kad oni pobjede neki najjaci tim ,ili jos draze im je kad neko nesto lose kaze o Velezu nego da njih ljudi hvale heftu dana,to su i reci paceniciCocaine je napisao/la:Bola ti samo o Veležu komentarišeš. Šta je brato jeli ljubav ili mržnja?hskzmostar je napisao/la:Stadion zadnji put vidjen na izlazu iz BiH ,granicni prijelaz doljani....rodjeni ne pravdaj se vec se dobro nag... da ga Zeljo stavi...
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Tako je rodjak. U stilu gospodskog manira odgovor. Kompleks žešći. Bola ne znam oca mi da sam ikad replicirao kad su oni u pitanju. Cak i ne citam svega mi. Klasično me zaboli qurčina ali iz komšija izbija onaj seljački mentalitet i nisu oni krivi za to. To je jače od njih. " Ja uživam kada znam da smo im trn u oku u ovakvom stanju,zamisli onda u kojem če stadiju biti kad se vratimo jači. Pucat ce svojoj djeci tačeve kad Velež dobije
Samo gospodski manir,podrška svom klubu i smijanje iskompleksiranoj seljadiji. Forza
Znaš kako kod nas narod kaže "Hebo ti čoeka koji se više raduje tuđoj nesreći nego svojoj sreći"..iliti sretniji sam kada Velež izgubi od Žepča nego da se mi plasiramo u Ligu prvaka..

- amazon
- Kontakt:
Shvatite ovog hercegovca on se hrani na ovom forumu. Da nema ovog foruma ionako je dusevno ispuhan ubio bi se. Dajte covjeku sansu, ali nemojte ga napadat. Ipak je on iz kamenjara.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Nemoj da kakis. Sve ip adrese u Sarajevu si iskoristio. Mor'o si si u Tarčin ici da ovaj profil napravišamazon je napisao/la:Shvatite ovog hercegovca on se hrani na ovom forumu. Da nema ovog foruma ionako je dusevno ispuhan ubio bi se. Dajte covjeku sansu, ali nemojte ga napadat. Ipak je on iz kamenjara.
- amazon
- Kontakt:
Sve je kako ti kazes.Cocaine je napisao/la:Nemoj da kakis. Sve ip adrese u Sarajevu si iskoristio. Mor'o si si u Tarčin ici da ovaj profil napravišamazon je napisao/la:Shvatite ovog hercegovca on se hrani na ovom forumu. Da nema ovog foruma ionako je dusevno ispuhan ubio bi se. Dajte covjeku sansu, ali nemojte ga napadat. Ipak je on iz kamenjara.![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
nije losa emisija.
Mi stariji navijaci znamo za onaj stari Velez.Ja Sam bio na utakmici Zeljo-Velez 2-4 prejaka tekma igraci poput Bake tad igrali Baka Nas razvalio tad nije bili ni sjeverne tribune na Grbavici.E ti je Velez ovaj sad klima 20 godina.Halo vi u ovakvoj ligi miste nikad Evrope vidjeli.Stadion vam jest uzet Ali i Nas je bio izgorio pa smo se opet digli.Vi ste Sami sebi krivi jer van klub code nesposobni ljudi.Pa vi ste jedini klub u Hercegovini da nije Hrvatskog predznaka pa gdje su van navijaci.Pa Konjic ima vise Zeljinih navijaca nego vasih jel vas stid.Pitate li se zasto je to tako.E zato jer se kurcite da ste neko i nesto na osnovu uspjeha starog Veleza ovaj sad je u rangu Travnika.
Seres previse o Velezu a pojma nemas. Odakle ti podaci da u Konjicu ima vise navijaca Zeljeznicara nego Veleza. Halo,dodji sebi. Da se spoje navijaci Sarajeva i Zeljeznicara u cijeloj Hercegovini nebi imali vise navijaca od Veleza.Alipasino je napisao/la:Mi stariji navijaci znamo za onaj stari Velez.Ja Sam bio na utakmici Zeljo-Velez 2-4 prejaka tekma igraci poput Bake tad igrali Baka Nas razvalio tad nije bili ni sjeverne tribune na Grbavici.E ti je Velez ovaj sad klima 20 godina.Halo vi u ovakvoj ligi miste nikad Evrope vidjeli.Stadion vam jest uzet Ali i Nas je bio izgorio pa smo se opet digli.Vi ste Sami sebi krivi jer van klub code nesposobni ljudi.Pa vi ste jedini klub u Hercegovini da nije Hrvatskog predznaka pa gdje su van navijaci.Pa Konjic ima vise Zeljinih navijaca nego vasih jel vas stid.Pitate li se zasto je to tako.E zato jer se kurcite da ste neko i nesto na osnovu uspjeha starog Veleza ovaj sad je u rangu Travnika.
Dat cu ti banalan primjer, 80-neke su u Sarajevo na Pofalice dosle 4 porodice iz Mostara (vjerovatno nekog sela,al nebitno). Danas protiv Zelje u Vrapcice idu dvojica sinova,otac i deda. Mene pitaju kako u KS nema da se kupi Sky Cola sa grbom Veleza. Ti sinovi su momci sad vec od 24 i 26 godina. Navijacima ili ti ga simpatizerima je potrebno samo malo organizacije onih monaka iz Veleza,poziva iz Mostara na utakmicu da bi se aktivirali. To je ono na cemu moraju ljudi iz kluba poraditi. Ogromnu bazu ima Velez, samo takve ljude treba aktivirati ma natjerati da dodju i vidio bi posjetu. Zivio.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
[youtube][/youtube]
Jedna od jacih poslijeratnih utakmica u PL.
Ćiro bio ibretio se atmosferi, po pljusku ludilo u kopovima.
Kvalitet fudbala i golova
Nek se ponovi danas
Jedna od jacih poslijeratnih utakmica u PL.
Ćiro bio ibretio se atmosferi, po pljusku ludilo u kopovima.
Kvalitet fudbala i golova
Nek se ponovi danas
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- hskzmostar
- Kontakt:
Emisija za deset,sve je bolje od bht sporta!FaustinoAsprilla je napisao/la:
nije losa emisija.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.