Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Narin » 20 nov 2012, 21:12

Anderson8 je napisao/la:Kako prodje prvih 25 minuta?
Dosadno,vodi se bitka na sredini terena,Galata imala par poluprilika,mi jednu isto polupriliku.
Nista zanimljivo se ne desava.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 20 nov 2012, 21:33

Galata bez skoro ikakvih šansi, očajni su, ekipa koja ne zaslužuje da prođe dalje. Mi igramo solidno, igra u vezi mi se sviđa, daleko bolje od igara koje smo pokazali na strani u veznom redu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 nov 2012, 21:35

Izjednačeno prvo poluvrijeme.Galatasaray imao par poluprilika i jednu situaciju gdje su mozda mogli dobiti penal,nisam fino vidio,ali i United je imao 2,3 poluprilike i jednu precku,koju je pogodio Nick Powell iz kornera.
Welbeck najbolji,najvise se bori,trci i zasluzuje najvecu ocjenu za ovo poluvrijeme.Jones solidan,ali je imao 2 velike greske,na pocetku dao pogresan pas i kasnije je pokusao iznijeti loptu,ali su mu je uzeli.
Fletcher me malo razocarao..Previse je statican,imao je 2,3 pogresna dodavanja.
Cleverley i Anderson solidni.United je najbolje igrao pred kraj prvog poluvremena.
Rafael je dobar,ali ima žuti karton i mislim da bi mogao izaci.
Buttner na svaku loptu ide oštro,kao da mu život od toga zavisi..Sve u svemu solidan,nije imao previše posla.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 20 nov 2012, 21:37

Volim ovako iscpan izvjestaj poluvremena. Gledam ovaj derbi kola u Torinu i opet da ponovim sramota ko je sampion Europe. Pa onakvu postavku ni Zeljeznicar ne bi izveo u Torinu.
Glory Glory Man United!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 nov 2012, 21:37

Bolji momci od prvog tima. :mrgreen:

Fanatizam Turaka opet ostavlja bez teksta, nije mi jasno recimo kako Melo do sada nije vec dobio karton, pardon ako jeste a ja nisam vidio - jedino. Dva grublja starta + konstantne rasprave sa sudijama. :?

Powell, Cleverley, Buttner, Rafa, Jones, Carrick, Fleki. Momci su bili itekako dobri, posebno Jones koji dugo nije odigrao a prvo je odradio na zavidnom nivou. Hernandez, Welbeck i Anderson mi nikako nisu ispunili ocekivanja, oni bi u ovakvom timu trebali vise da se isticu, za sada 0 bodova od ovog trojca. Welbeck je dosta trcao ali dosta i grijesio, naljutio me itekako kod one kontre u 41 minuti kada nije htio jednostavno dici glavu i vidjeti slobodnu drugu stranu.

Neka odigraju ovako do kraja pa se i poraz moze oprostiti, itekako pristojna partija.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 nov 2012, 21:41

Rooney88 je napisao/la:Bolji momci od prvog tima. :mrgreen:

Fanatizam Turaka opet ostavlja bez teksta, nije mi jasno recimo kako Melo do sada nije vec dobio karton, pardon ako jeste a ja nisam vidio - jedino. Dva grublja starta + konstantne rasprave sa sudijama. :?

Powell, Cleverley, Buttner, Rafa, Jones, Carrick, Fleki. Momci su bili itekako dobri, posebno Jones koji dugo nije odigrao a prvo je odradio na zavidnom nivou. Hernandez, Welbeck i Anderson mi nikako nisu ispunili ocekivanja, oni bi u ovakvom timu trebali vise da se isticu, za sada 0 bodova od ovog trojca. Welbeck je dosta trcao ali dosta i grijesio, naljutio me itekako kod one kontre u 41 minuti kada nije htio jednostavno dici glavu i vidjeti slobodnu drugu stranu.

Neka odigraju ovako do kraja pa se i poraz moze oprostiti, itekako pristojna partija.
Ne slažem se za Welbecka.Istina je da je mogao ranije se rijesiti lopte,ali isto tako je on sve uradio u tom napadu,prosao 2,3 igraca i na kraju dodao tacan pas,mada je tad vec bilo kasno..Ali sve u svemu on je jedan od igraca koji najvise pokusava,najvise trci,bori se,vraca u odbranu,uzeo je par lopti na sredini terena..Ne može frajer sam. :D
Sto se tice Powella,bio je solidan,ali nekako mi djeluje opasniji kao napadac,nego kao ofanzivni vezni,jer nekako su mu oni pasovi uvijek prejaki.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 nov 2012, 21:41

Bravo za izvjestaje momci, samo napola gledam tekmu. Vidio sam akciju Welbecka. To je tipicno za njega, sve odlicno dok ne dodje blizu gola i onda se spetlja. Strasno me to iritira.

Galata je ocajna ekipa inace. A vidim i slavni navijaci su im gadjali Andersona. Sramota.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 20 nov 2012, 21:43

Rooney88 je napisao/la:Bolji momci od prvog tima. :mrgreen:

Daleko bolji, fali nam ova agresivnost i smirenost kad nam igra prvi tim :D. Momci dosta rutinski, lopta se dobro pelja, ide dosta tečnije. Eh sad da Welbeck ne pelja onako i da podigne glavu da vidi ponekog igrača, već bi sigurno vodili.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 nov 2012, 21:54

Joj Andersona i carlama njegovih. :D
Nego,jedna od mojih glavnih želja,uz Jamesa Rodrigueza,je veceras postigla vec 2 gola za Shaktar,a to je Willian. 8-)
Oj odbrane Lindegaarda,svaka cast majstore...
Galata vodi,gol iz kornera..Fletcheru pobjegao Yilmaz..

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 20 nov 2012, 21:56

Daj ba,koji je ovo go glavom da primamo ove sezone :@ ljut sam strasno i iznerviran,Carrick nije smio dopustiti da Melo skoci i da Galata dobije korner,covjek je nogom isao umjesto glavom,mrzim kad ga SAF stavlja u odbranu,jos Jonesu treba utakmica da se uigra on stavlja ovog...Skok igra najveci minus ekipe zadnje 2 sezone !

EDIT: Mogao bi ovaj Aramb(r)at bit solidno pojacanje,svasta radi Rafaelu u 2.poluvremenu
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 nov 2012, 22:16

2 igraca koje sam najmanje ocekivao da udju su u igri,a to su Young i Macheda..
Anderson i Powell su izasli.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 nov 2012, 22:17

Cudan pristup ovoj utakmici, mora se rec. Trebalo je tu bit vise mladih igraca i Rafael i Carrick ni pod razno nisu trebali igrat. Jos uvodi Younga...What's the point?

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 nov 2012, 22:26

Cartman je napisao/la:Cudan pristup ovoj utakmici, mora se rec. Trebalo je tu bit vise mladih igraca i Rafael i Carrick ni pod razno nisu trebali igrat. Jos uvodi Younga...What's the point?
Pa da.
Fletcher jako los u drugom poluvremenu,pokusava neke duge lopte,a ni jedna mu nije prosla.
Young nastavlja sa svojim sjajnim pasovima prema nazad,cim je usao,odmah je par puta loptu nazad vratio i to je sve.
King umjesto Dannya.Ipak je 5 minuta malo vremena za njega.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 nov 2012, 22:38

Meni nije zao poraza sekunde jedne, beznacajno. Mala gorcina zbog dva u nizu istim rezultatom ali neka, veceras su momci pokazali nesto sto se protiv Norwicha recimo nije vidjelo na terenu, zainteresovanost da se zabije taj prokleti gol ali nije se dalo, nedostajalo je malo i sportske srece u odsutnim momentima, iskustva mozda kod par igraca ali nema vezze, idemo dalje.

Young nema sta traziti u prvoj postavi tima kakav je Manchester United, nema sanse. Prodje Ebouea cini mi se fino, loptu kroz noge i pade k`o pokosen, za historije koji je to flop i antitalenat. Welbeck me iznervirao u par navrata kao i Fleki u drugom poluvremenu, par dugih lopti apsolutno napamet koje nisu isle ni 10 metara od nasih igraca a kamoli da govorimo o nekoj preciznosti ali dobro - njemu fali utakmica, vidi se iz aviona.

Jones me obradovao, prva partija nakon povratka i odigrao je itekako pristojno. Neki momci su morali bolje, ja jednostavno ne mogu da se otmem dojmu da je Hernandez dosta bolji kao zamjena a ne kao starter... :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 nov 2012, 23:44

slika

Jašta, bitno je da ovog ne fali. :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 nov 2012, 23:53

mandraX je napisao/la:
Jašta, bitno je da ovog ne fali. :mrgreen:
Sve Turci slimamu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 20 nov 2012, 23:53

fotošop, vidi vremena iza

salim se hejteri tita mi....
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 nov 2012, 00:00

neo je napisao/la:fotošop, vidi vremena iza

Ne mora znacit, druga je vremenska zona u Turskoj...

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 21 nov 2012, 00:02

Cartman je napisao/la:

:lol:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 nov 2012, 00:03

Cartman je napisao/la:

+2
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.