Dosadno,vodi se bitka na sredini terena,Galata imala par poluprilika,mi jednu isto polupriliku.Anderson8 je napisao/la:Kako prodje prvih 25 minuta?
Nista zanimljivo se ne desava.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Dosadno,vodi se bitka na sredini terena,Galata imala par poluprilika,mi jednu isto polupriliku.Anderson8 je napisao/la:Kako prodje prvih 25 minuta?
Ne slažem se za Welbecka.Istina je da je mogao ranije se rijesiti lopte,ali isto tako je on sve uradio u tom napadu,prosao 2,3 igraca i na kraju dodao tacan pas,mada je tad vec bilo kasno..Ali sve u svemu on je jedan od igraca koji najvise pokusava,najvise trci,bori se,vraca u odbranu,uzeo je par lopti na sredini terena..Ne može frajer sam.Rooney88 je napisao/la:Bolji momci od prvog tima.![]()
Fanatizam Turaka opet ostavlja bez teksta, nije mi jasno recimo kako Melo do sada nije vec dobio karton, pardon ako jeste a ja nisam vidio - jedino. Dva grublja starta + konstantne rasprave sa sudijama.![]()
Powell, Cleverley, Buttner, Rafa, Jones, Carrick, Fleki. Momci su bili itekako dobri, posebno Jones koji dugo nije odigrao a prvo je odradio na zavidnom nivou. Hernandez, Welbeck i Anderson mi nikako nisu ispunili ocekivanja, oni bi u ovakvom timu trebali vise da se isticu, za sada 0 bodova od ovog trojca. Welbeck je dosta trcao ali dosta i grijesio, naljutio me itekako kod one kontre u 41 minuti kada nije htio jednostavno dici glavu i vidjeti slobodnu drugu stranu.
Neka odigraju ovako do kraja pa se i poraz moze oprostiti, itekako pristojna partija.
Daleko bolji, fali nam ova agresivnost i smirenost kad nam igra prvi timRooney88 je napisao/la:Bolji momci od prvog tima.![]()
Fanatizam Turaka opet ostavlja bez teksta, nije mi jasno recimo kako Melo do sada nije vec dobio karton, pardon ako jeste a ja nisam vidio - jedino. Dva grublja starta + konstantne rasprave sa sudijama.![]()
Powell, Cleverley, Buttner, Rafa, Jones, Carrick, Fleki. Momci su bili itekako dobri, posebno Jones koji dugo nije odigrao a prvo je odradio na zavidnom nivou. Hernandez, Welbeck i Anderson mi nikako nisu ispunili ocekivanja, oni bi u ovakvom timu trebali vise da se isticu, za sada 0 bodova od ovog trojca. Welbeck je dosta trcao ali dosta i grijesio, naljutio me itekako kod one kontre u 41 minuti kada nije htio jednostavno dici glavu i vidjeti slobodnu drugu stranu.
Neka odigraju ovako do kraja pa se i poraz moze oprostiti, itekako pristojna partija.
Pa da.Cartman je napisao/la:Cudan pristup ovoj utakmici, mora se rec. Trebalo je tu bit vise mladih igraca i Rafael i Carrick ni pod razno nisu trebali igrat. Jos uvodi Younga...What's the point?
Sve Turci slimamumandraX je napisao/la:
Jašta, bitno je da ovog ne fali.
Ne mora znacit, druga je vremenska zona u Turskoj...neo je napisao/la:fotošop, vidi vremena iza
salim se hejteri tita mi....
Cartman je napisao/la:Ne mora znacit, druga je vremenska zona u Turskoj...neo je napisao/la:fotošop, vidi vremena iza
+2Cartman je napisao/la:Ne mora znacit, druga je vremenska zona u Turskoj...neo je napisao/la:fotošop, vidi vremena iza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.