FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Saurman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Saurman » 10 jan 2012, 21:38

Kako se može očekivati da klub krene naprijed dok ga vodi nesposobni Selimović.

Jović : Svidjela mi se vizija rukovodstva kluba i čvrsto vjerujem u projekt evropskog Sarajeva. Volio bih da budem dio tog uspješnog tima.

Je li ovo neki vic ili šta. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 10 jan 2012, 21:43

aleksandar_veliki je napisao/la:Ima li iko snage koju progovoriti o ovome ili pak svi vjesto izbjegavaju.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/asa-prev ... jevo/34904" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta ti treba odgovoriti pitaj konkretno???

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 10 jan 2012, 21:47

Blekić zajebao stvar, šta treba reći više ? Skupština je ubrzo, ne brini se ti ništa za nas.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 10 jan 2012, 21:47

Saurman je napisao/la:Kako se može očekivati da klub krene naprijed dok ga vodi nesposobni Selimović.

Jović : Svidjela mi se vizija rukovodstva kluba i čvrsto vjerujem u projekt evropskog Sarajeva. Volio bih da budem dio tog uspješnog tima.

ima 15 posto moze pricati
Bosna <3

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 jan 2012, 21:49

Saurman je napisao/la:Kako se može očekivati da klub krene naprijed dok ga vodi nesposobni Selimović.

Ni ja više ovdje ništa ne kontam....... :? :? :? :? :?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2012, 21:52

E cuj Dino Selimovic sarlatan hahahahahaha najpozitivniji covjek u klubu sarlatan e **** majku ako ima normalan iko ovdje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 jan 2012, 21:55

Samo opušteno. Šta vam je je ba :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jan 2012, 21:57

Sarajlijc@ je napisao/la:E cuj Dino Selimovic sarlatan hahahahahaha najpozitivniji covjek u klubu sarlatan e **** majku ako ima normalan iko ovdje.
Pozitivan je i klaun u cirkusu ali to ne znači da ga treba postaviti na čelo nekog kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 10 jan 2012, 21:57

Mora da ti je pokupio trebu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2012, 21:58

Ma **** ovo sve vise ba ko nam god dodje nevalja svi su lopovi uvijek se satro raspadamo uvijek neke struje vladaju stalno neke zavjere svi glume legende ma nek se jebu svi.Covjek sto manje zna bolje za njega jer ispade sta god da se uradi negativno je i samo se sekiramo.

Sarajvo ce biti sve drugo ce proci!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

user_name
Kontakt:

Post Postao/la user_name » 10 jan 2012, 22:04

Nikako da se konsolidujete..cccc..a mislili ste da ce se sa ulazkom sandžačkog lobija u vas sinonim za velikograđanstvo i finu gradsku raju ,otvoriti vrata za velike uspjehe kolektiva zvanog F.K SARAJEVO...e pa mozete ocekivati samo jos vece padove i blamaze takvih razmjera kakvih se ni najstariji navijaci tima sa koseva ne sjecaju...!!

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 10 jan 2012, 22:11

user_name je napisao/la:Nikako da se konsolidujete..cccc..a mislili ste da ce se sa ulazkom sandžačkog lobija
Pravi se javljaju.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 10 jan 2012, 22:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
videoton1 je napisao/la:Blekić zajebao stvar, šta treba reći više ? Skupština je ubrzo, ne brini se ti ništa za nas.
Cuj Blekic, dobro pa nije Suman. Ljudi, povjerovali ste u gomilu lazi i jos uvijek vam hipnotiziraju. Budimo realni, bar je to lako. E dobra ovo za Blekica, sad je i on pakas.
Kakve gluposti ti pises dragi moj Aleksandre..da se najezis.... :roll:

Pa meni je degutantno da ti sada nabrajam na koji nacin se borilo za klub,kako se pokusalo na sve moguce nacine dovuci sto bolji ljudi u klub koji je imao dug od 6 miliona KM. Da ti pisem o previranjima na skupstinama i sastancima ..da ti pricam o jednom jedinom racunu i pecato preko kojeg se moglo poslovati a bio je u rukama covjeka koji j sve opstruirao..da ti pricam o sastancima koji su trajali do zore ,o ganjanju vecine u skuptini itd. itd.

Svaki navijac Sarajeva koji je bio zainteresovan zna do detalja sta se sve desavalo tih dana. I to sto Hastor nije usao u klub,mozemo zahvaliti samo cinjnici sto je klub bio u dubiozi velikih razmjera i sto je fakticki jedino sto je posjedovao bilo ono igraca na terenu sto smo tada imali i poneki trener na platnom spisku...a i losa epizoda koju je imao preko Imamovica i KK Bosna itd itd.

Od necega se krenulo,ludi su koji zele da rade i rade 24h na dan ,za Sarajevo ipak usli u klub..i apsolutno se ti nemoj sekirati za nas. Mi se borimo za nasu ljubav i nikada prestati necemo.

Rad je nikada transparentniji,to sto neki ili mentalno limitirani ili zlonamjerni to ne zele priznati ..opet ne mijenje na cinjenici da je tako. Od fan shopa do odnosa prema navijacima,redovnijih isplata tekucih izdataka igracima,prodaje na stadionima....itd itd pa sve do transparentnosti i stalne komunikacije izmedju Direktora (cak i na nasem forumu redovno njegovo javljanje) pa i ona muzika na stadionu pa i nju smo mi navijaci izabrali..znaci do najbanalnijeh stvari se izlazi u susret i igracima i nama navijacima. Projekat Sarajevo akademija je kompletiran,a vezano ej za mladje aktegorije..sada se ceka skupstina kluba da se odobri pokretanje i te price itd itd.

Siroko je pitanje necu a ni ne zelim da ti pravim neke izvjestaje i slicno.

Uprava radi odlican posao ,niko ne kaze de nama gresaka,ali je svakako trenutna garnitura jedna od najagilnijih uprava i napokon sve to lici,barem priblizno,na neki ozbiljan klub.

Molim te jos jednom,tu svoju misiju koju si sam sebi dodijelio,da nekome otvaras oci i da se pravis najpametniji a vezano za Sarajevo,ostavi za klub koji navijas i bavi se njim. Narocito bih te zamolio da ne prise o nasem klubu sa ponizavanjem ili nekim hinjskim podbadanjm,jer moras shvatiti da za F.K Sarajevo ima ko da brine,pa ako treba i ove trenutne da smjenjuje (a ne treba)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 jan 2012, 22:26

Nije mi jasno cemu toliki negativizam. Sarajevo se nalazi na mijestu koje vodi u Evropu tj. dijeli ga sa Banjaluckim Borcem. Ne vidim razlog cemu tolika frka. Dosao je solidan trener. Osipa se igracki kadar ali nece Jovic dozvoliti da bez pojacanja udje u polusezonu. Jer to je samoubistvo.

Nisu stvari toliko ni crne u FKS. Nego dodje raja koja navija za Zelju pa vas nasikira. I Zeljo je titulu uzeo sa budzetom od 1.8 miliona KM a Siroki je imao preko 3. Znaci moze se do rezultata i bez ogromnih ulaganja. Ali ako klub izbori Evropu i osvoji koji trofej 3-4 godine uzastopno normalno je da ce stasati financijski

Meni se samo ne svidjaju pojedinci koji su tu radi licnog interesa. A znate bolje od mene ko su i koliko ih ima. I znate da Jovicu platu nije obezbjedio klub nego jedna osoba i znate ko je. Nije Selimovic, nije Redzepagic a onda nije lako ni za pogoditi.

Nije sve tako ni crno. Ruku na srece Sarajevo nije imalo ozbiljnoga trenera ili da se bolje izrazi strucnjaka od Musemica a on je davno otjera. Mirzi nije dozvoljeno da radi. A Mirza je veoma dobar trener mada je to tesko priznati. Eh sada Sarajevo ima strucnjaka i ako misli da napreduje ovome covjeku mora dati 2-3 godine. Ako mu dadnu nogu poslije ove sezone eh to je za mene katastrofa.

P.S. Ova psovanja na fb su smijesna i tako nekulturna ali to samo govori da je rijec o mladim osobama sa malo respekta prema bilo kome. Nece njih odstanjivanje sa foruma odgojiti udjite u autobus i tran. pa ce te vidjeti koliko ce ih ustati da ustupe starijem mijesto. Sarajevo kao grad treba pod hitno da angazuje pedagoge i psihologe.

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 10 jan 2012, 22:26

user_name je napisao/la:Nikako da se konsolidujete..cccc..a mislili ste da ce se sa ulazkom sandžačkog lobija u vas sinonim za velikograđanstvo i finu gradsku raju ,otvoriti vrata za velike uspjehe kolektiva zvanog F.K SARAJEVO...e pa mozete ocekivati samo jos vece padove i blamaze takvih razmjera kakvih se ni najstariji navijaci tima sa koseva ne sjecaju...!!
Teška srca priznajem potpuno si upravu. Na šta klub spade Tito dragi. Tala, Irfan, neki turci sumnjivih namjera koji mjesecima isporučuju djeci opremu koju su roditelji platili još prije 2 mjeseca, mlađahni direktor koji je došao ni kriv ni dužan tu gdje jeste i kome je ovo prvo ozbiljno radno mjesto..... e moje Sarajevo uništavaju te 20 godina.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 10 jan 2012, 22:28

Alifakovac je napisao/la:
user_name je napisao/la:Nikako da se konsolidujete..cccc..a mislili ste da ce se sa ulazkom sandžačkog lobija u vas sinonim za velikograđanstvo i finu gradsku raju ,otvoriti vrata za velike uspjehe kolektiva zvanog F.K SARAJEVO...e pa mozete ocekivati samo jos vece padove i blamaze takvih razmjera kakvih se ni najstariji navijaci tima sa koseva ne sjecaju...!!
Teška srca priznajem potpuno si upravu. Na šta klub spade Tito dragi. Tala, Irfan, neki turci sumnjivih namjera koji mjesecima isporučuju djeci opremu koju su roditelji platili još prije 2 mjeseca, mlađahni direktor koji je došao ni kriv ni dužan tu gdje jeste i kome je ovo prvo ozbiljno radno mjesto..... e moje Sarajevo uništavaju te 20 godina.
Bolji Baljak bio je l' da? Bolji bio i Fazlagic,mesar ,Muco..Mirza .... :lol: :lol:

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 10 jan 2012, 22:30

-A- je napisao/la:
Alifakovac je napisao/la:
Bolji Baljak bio je l' da? Bolji bio i Fazlagic,mesar ,Muco..Mirza .... :lol: :lol:
Pa Baljak je još uvijek u klubu i njega je direktor pohvalio da svoj posao obavlja transparentno i profesionalno :( Da bog mili sačuva.
20 godina sjaši kurta da uzjaše murta.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 10 jan 2012, 22:31

Ovaj lik je obični trol. Ne bi me čudilo da navija za one anamo.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 jan 2012, 22:34

aleksandar_veliki je napisao/la:
Da li ovaj post oslikava navijaca Sarajeva? Dajte ljudi, otjerajte ovo s tribina. Trajno banovan, naravno.
Vjerujem da u puno manjoj mjeri nego navijača Željezničara.

Btw. Navijačima Sarajeva:

Ne zaboravite da je jedino bordo boja sveta. ;)

A što je sveto, to je po pravilu i čudotvorno. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 10 jan 2012, 23:11

Cini mi se da pojedinci ovdje najvise racuna vode o upravi,predsjedniku,direktoru,bivsem,sadasnjem,buducem.
Koliko se ja sjecam fudbal igraju fudbaleri i za njih se navija,a ne za upravu. Mene zanima samo Sarajevo kao klub i igraci koji nose njegov dres.Ali ovdje procitas vise gluposti i stvari koje nemaju veze sa fudbalom kao igrom od bilo cega sto je vezano za njega.
Vise od gluposti o kojima vi pisete mene zabrinjava,nogiranje igraca i najava prodaje vise igraca iz prvih 11,pa ponovno dovodjenje polovnih igraca koji su ako ne gori od ovih koji idu,a onda bar isti,ali uz sve to valja ih jos i uigrati.

Kao sto rekoh na pocetku sezone kada su ,,znalci ,,prilika u klubu najavljivali titulu,ako zakacimo Evropu treba se udarati nogom u guzicu,ali kakvo je trenutno stanje daj Boze....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 26 gostiju.