mada, kad vidiš šta ove godine radi .....
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
on nije nikad živio u new englandu, samo je tamo boravio za vrijeme sezone 

fina utakmica u detroitu ...
Kakva je ovo četvrtina Fullera? Ne moram ni pratiti fantasy ove sedmice, već sam izgubio 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Imam dilemu za fantasy, da li da umjesto Henry-ja ubacim Hines-a? U duelu Ten-Ind odbrana Ind je dobro zatvorila Henry-ja, dok s druge strane Hines je izdominirao. Al opet Henry je Henry 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Fuller masina!
Samo da ne bude dzabe, da ga isprate ostali na FF.
Al pocetak meca i one tri zaredom izgubljene lopte detroita
Al pocetak meca i one tri zaredom izgubljene lopte detroita
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Što Hopkins brzo izbrisa tweet. 
41.21.1.
Vidi jeste, nece prvi pick ide na drugu pobjedu sezone u stilu sa 140 boba 
A dobro ne mozes bit gori od Blah Blah i da hoces, lik nije napravio playoff kako igramo fantasy
A dobro ne mozes bit gori od Blah Blah i da hoces, lik nije napravio playoff kako igramo fantasy
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
dobar Zeke, vrijedi svakog miliona
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne psujem inace, ali za ovo nocas mu nabijem sestru na onu stvar (mogu i obje ako je i dr punoljetna). 
Kakva komedija od trenera, sta je ono? Pa svi su za otkaza i to jos jucer..horor.
A povreda ko u prici - OL ne postoji na terenu jer su ljudi u bolnici. A nekad su imali najjacu liniju koja je dominirala.
Sramota me od koga se drugi put gubi u sezoni..mrs u pm!
Kakva komedija od trenera, sta je ono? Pa svi su za otkaza i to jos jucer..horor.
A povreda ko u prici - OL ne postoji na terenu jer su ljudi u bolnici. A nekad su imali najjacu liniju koja je dominirala.
Sramota me od koga se drugi put gubi u sezoni..mrs u pm!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Onaj 4 za 10 ni pocetnik koji se tek upoznao sa pravilima ne bi pozvao. Stvarno ne znam sta su ocekivali, da ce odbrana Wsh stajati i gledati?
I Lamar pozitivan kao i veliki dio Ravensa. Vjerovatno se neće ni igrati utakmica. Biti će zanimljivo vidjeti šta će liga uraditi po ovom pitanju pogotovo što po rasporedu trebaju igrati i u četvrtak.
41.21.1.
da, teško je vjetovati da će se to moći odigrati
a apropo mccarthy-ja, sami su krivi. čovjek je koštao rodžu najmanje dva superbowla, nije realno očekivati da će u dalasu biti išta bolje
a apropo mccarthy-ja, sami su krivi. čovjek je koštao rodžu najmanje dva superbowla, nije realno očekivati da će u dalasu biti išta bolje
Ma kakav mccarthy. Pa covjek je tu kao figura, valjda je to svima poznato. Zna se ko upravlja svime pa i trenerskim stafom.

Max Allegri
Prijenosi na SK 
NE-AZ - SK5
Ind-Ten - SK8
Pit-Bal - SK3
LAR - SF - SK4
TB-KC - SK3
SNF, MNF - SK1
NE-AZ - SK5
Ind-Ten - SK8
Pit-Bal - SK3
LAR - SF - SK4
TB-KC - SK3
SNF, MNF - SK1
brady-mahomes radi romo, to se mora u originalu gledat
večeras u drugom terminu iron bowl, to se u normalnim vremenima obavezno gleda, ovako nemam pojma na šta će to ličit ... vjerovatno ninašta

večeras u drugom terminu iron bowl, to se u normalnim vremenima obavezno gleda, ovako nemam pojma na šta će to ličit ... vjerovatno ninašta
Opet cemo se nacekati za Pit-Bal
nova satnica u utorak/srijeda u 02.00
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
počelo je ... broncosima svi QB-ovi na covid listi, a ninersi imaju zabranu svega od ponedjeljka
https://www.espn.com/nfl/story/_/id/304 ... eams-limbo
ovo ne znači samo da nema utakmica, nego nema ni treninga u oblasti santa klara!
cifre u americi su se popele na nivo od preko milion slučajeva sedmično ... biće jako teško završiti sezonu. vidimo na primjeru evrope da se bez kakvog takvog lockdowna epidemija ne može usporiti .... vidjećemo šta će ameri uraditi
https://www.espn.com/nfl/story/_/id/304 ... eams-limbo
ovo ne znači samo da nema utakmica, nego nema ni treninga u oblasti santa klara!
cifre u americi su se popele na nivo od preko milion slučajeva sedmično ... biće jako teško završiti sezonu. vidimo na primjeru evrope da se bez kakvog takvog lockdowna epidemija ne može usporiti .... vidjećemo šta će ameri uraditi
Šta gledati u ovom prvom terminu, svaka me zanima
(dobro, osim Bengalsa i Brownsa)
Biće da je Redzone najbolja opcija.
(dobro, osim Bengalsa i Brownsa)
Biće da je Redzone najbolja opcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.