FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harishp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harishp » 10 jan 2012, 23:24

Denizmare je napisao/la:Cini mi se da pojedinci ovdje najvise racuna vode o upravi,predsjedniku,direktoru,bivsem,sadasnjem,buducem.
Koliko se ja sjecam fudbal igraju fudbaleri i za njih se navija,a ne za upravu. Mene zanima samo Sarajevo kao klub i igraci koji nose njegov dres.Ali ovdje procitas vise gluposti i stvari koje nemaju veze sa fudbalom kao igrom od bilo cega sto je vezano za njega.
Vise od gluposti o kojima vi pisete mene zabrinjava,nogiranje igraca i najava prodaje vise igraca iz prvih 11,pa ponovno dovodjenje polovnih igraca koji su ako ne gori od ovih koji idu,a onda bar isti,ali uz sve to valja ih jos i uigrati.

Kao sto rekoh na pocetku sezone kada su ,,znalci ,,prilika u klubu najavljivali titulu,ako zakacimo Evropu treba se udarati nogom u guzicu,ali kakvo je trenutno stanje daj Boze....
Pa to i jeste zbog ne-rada uprave,predsjednika,direktora i foteljasa.
Da bi igrac ostao ili dosao,potrebno je vise poznavanja materije a ocito da ovi ne znaju ni odakle su suplji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 11 jan 2012, 00:00

U inat dušmanima
slika
Danas smo dobili jednog novog mladog člana.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 01:49

Koliko ste nisko pali, zbog Skore, Makumica, Pehlica, Hadzica i slicni vi ste popljuvali sve zivo, opet bi vi svi da se pitate a na utakmicama nas po 500 bude, a na forumu sve znate.

Hadzica sam ubrojao u ove gore jer i on muti, zna on vrlo dobro sta je pricao raji sve ovo vrijeme, i trebao je bar u onoj izjavi spomenuti da mu je klub PONUDIO POSAO, za koji ni dan danas u isti nije dosao njegov odgovor da ili ne.

Samo znate citati ove mahalske i pljuvati sve zive od Dine pa nadalje a to sto je isti taj obezbjedio plate igracima nema veze, ne shvatam kako se neko moze nervirati zbog tih igraca ma kakvi god da su nisu kod nas i ko i ebe.

Sta mislite da smjenite Jovica ipak je tu par dana i nije doveo 5 extra pojacanja, zalosno je to sto radite ali bas svi znate pricati KLUB IZNAD POJEDINACA, ali se svaki put suprotno izjasnite mislim na vecinu, i dajete priliku ovim da vam se smiju i slicno.

Dok je vama fksinfo foruma koji je najvece zlo i mahala kluba, najveca ljaga koja od ljudi postoji tamo je i konstantno vas truju, prestanete citati njihove gluposti bit ce vam lakse.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 11 jan 2012, 02:26

Dirk je napisao/la:Dok je vama fksinfo foruma koji je najvece zlo i mahala kluba, najveca ljaga koja od ljudi postoji tamo je i konstantno vas truju, prestanete citati njihove gluposti bit ce vam lakse.
FKSinfo je zlatan za ovo ovdje.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 jan 2012, 10:09

Alifakovac je napisao/la: Teška srca priznajem potpuno si upravu. Na šta klub spade Tito dragi. Tala, Irfan, neki turci sumnjivih namjera koji mjesecima isporučuju djeci opremu koju su roditelji platili još prije 2 mjeseca, mlađahni direktor koji je došao ni kriv ni dužan tu gdje jeste i kome je ovo prvo ozbiljno radno mjesto..... e moje Sarajevo uništavaju te 20 godina.
Pa vas su vasi navijaci u talu sa pijandurom iz LS doveli do toga da se nekoliko sezona grcevito borite za opstanak. Mi smo ipak preveliki da bi se to nama dogodilo, ne sekiraj se 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 12:36

Dakle potvrdjeno da je Hadziji nudjen posao od kluba, a isti to nije naveo u onom svom pljuvanju prema upravi na ovom portalu koji u dobroj namjeri samo gleda kako ocrniti Irfana i slicne po cijoj uputi kad tad ce biti jasno.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 jan 2012, 12:41

Dirk je napisao/la:Dakle potvrdjeno da je Hadziji nudjen posao od kluba, a isti to nije naveo u onom svom pljuvanju prema upravi na ovom portalu koji u dobroj namjeri samo gleda kako ocrniti Irfana i slicne po cijoj uputi kad tad ce biti jasno.
Naveo je on to sigurno,ali sa tom recenicom gg.ba ne bi mogao pljuvati po nasem klubu ;) .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 12:42

FK Sarajevo je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Dakle potvrdjeno da je Hadziji nudjen posao od kluba, a isti to nije naveo u onom svom pljuvanju prema upravi na ovom portalu koji u dobroj namjeri samo gleda kako ocrniti Irfana i slicne po cijoj uputi kad tad ce biti jasno.
Naveo je on to sigurno,ali sa tom recenicom gg.ba ne bi mogao pljuvati po nasem klubu ;) .
Razumijemo se, samo to treba doci iz guzice u glavu ovim pojedincima ovdje sto su zbog Hadzica popljuvali sve zivo, a klub je prema njemu ispao vise nego korektan ;)

Mnogi mahalci nikada nisu sagledali situaciju sta je nudjeno Pehlicu vec su samo osuli paljubi pitarluka prema svemu zivom.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 11 jan 2012, 12:47

Dirk je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
Razumijemo se, samo to treba doci iz guzice u glavu ovim pojedincima ovdje sto su zbog Hadzica popljuvali sve zivo, a klub je prema njemu ispao vise nego korektan ;)

Mnogi mahalci nikada nisu sagledali situaciju sta je nudjeno Pehlicu vec su samo osuli paljubi pitarluka prema svemu zivom.
Kako ce i sagledati kad im mediji serviraju potpuno drugacije price,drago mi je da se napokon saznala istina,a sad idemo graditi bolje FK Sarajevo :) .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 11 jan 2012, 13:07

Samo vi pustite da vam udruženja građana ispiraju mozak, svoga svakako i nemate. Pitajte Jovića i Irfana za koliki su se procenat dogovorili za svakog igrača kojeg ovaj drugi proda. Pojma vi omladino nemate šta se dešava.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 13:10

Alifakovac je napisao/la:Samo vi pustite da vam udruženja građana ispiraju mozak, svoga svakako i nemate. Pitajte Jovića i Irfana za koliki su se procenat dogovorili za svakog igrača kojeg ovaj drugi proda. Pojma vi djeco nemate šta se dešava.
Ja ne slusam udruzenje gradjana vec citam exspres , san i fksinfo forum i jako sam informisan. Sreca sto vi kojima se zbog takvih mahalski prica i slicnih stvari i ne dozvoljava da se pitaju ne vode glavnu polemiku jer bi se nakon svakog poraza mjenjao trener i uprava. Zato tebi ostaje mahala i preko nje ispoljavas svoje nedostatke jer su ti zbog mahalanja zatvorena vrata prilaska klubu.

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 11 jan 2012, 13:19

aleksandar_veliki je napisao/la:Ako moze ko od ovih sto doisdta prate odgovoriti mi koliko je Hadzic igrao godina u Sarajevu, ili jos bolje koliko je odigrao utakmica u bordo dresu.
Hadžija je odigrao preko 200 utakmica u dresu Sarajeva i ovi ga istjeraju na ulicu ko zadnju džukelu.

"Zatečen sam. Nisam ovo očekivao. Čudan je osjećaj, jer sam tu dugo vremena. Krivo mi je što mi nisu odmah rekli. Ljudi na ulici su mi govorili da će mi se ovo desiti, ali ja nisam vjerovao. To je naša realnost. Volio bih da se ovakve stvari više ne događaju. Sarajevo je veliki klub i treba da bude primjer drugima", kaže razočarani Hadžić.

"Kada sam se povrijedio obećali su mi ugovor kao znak podrške. Međutim, taj ugovor nikada nisam dobio. Igrao sam godinu dana bez ugovora. Držali su me tu samo zbog navijača. Želio bih se zahvaliti navijačima, jer su uvijek bili uz mene, kao i svim prijateljima. Želio bih se izviniti svojoj porodici, jer sam im godinu dana obećavao da ću dobiti ugovor i da smo ovdje sigurni", dodaje iskusni veznjak.

Damir Hadžić je za Baljka, Hadžialagu, Talu, Irfana i mnoge druge SARAJEVO!
Zadnja izmjena: Alifakovac, dana/u 11 jan 2012, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 13:26

Alifakovac je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ako moze ko od ovih sto doisdta prate odgovoriti mi koliko je Hadzic igrao godina u Sarajevu, ili jos bolje koliko je odigrao utakmica u bordo dresu.
Hadžija je odigrao preko 200 utakmica u dresu Sarajeva i ovi ga istjeraju na ulicu ko zadnju džukelu.

"Zatečen sam. Nisam ovo očekivao. Čudan je osjećaj, jer sam tu dugo vremena. Krivo mi je što mi nisu odmah rekli. Ljudi na ulici su mi govorili da će mi se ovo desiti, ali ja nisam vjerovao. To je naša realnost. Volio bih da se ovakve stvari više ne događaju. Sarajevo je veliki klub i treba da bude primjer drugima", kaže razočarani Hadžić.

"Kada sam se povrijedio obećali su mi ugovor kao znak podrške. Međutim, taj ugovor nikada nisam dobio. Igrao sam godinu dana bez ugovora. Držali su me tu samo zbog navijača. Želio bih se zahvaliti navijačima, jer su uvijek bili uz mene, kao i svim prijateljima. Želio bih se izviniti svojoj porodici, jer sam im godinu dana obećavao da ću dobiti ugovor i da smo ovdje sigurni", dodaje iskusni veznjak.

Hadzija je odbio posao od FKS :!:

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 11 jan 2012, 13:46

aleksandar_veliki je napisao/la:

Mislio sam da ce ovidrugi odgovoriti, no oni sute, mozda ni ne znaju. E sad, Hadzic je odigrao vise od 200 utakmica, bio u klubu deset godina (karikiram), Selimovic je u klubu pola godine. Kome vjerovati?
Jedno je sigurno. Tebi ne treba vjerovati.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 11 jan 2012, 13:47

aleksandar_veliki je napisao/la:

Mislio sam da ce ovidrugi odgovoriti, no oni sute, mozda ni ne znaju. E sad, Hadzic je odigrao vise od 200 utakmica, bio u klubu deset godina (karikiram), Selimovic je u klubu pola godine. Kome vjerovati?
Ovaj dečko Dino Selimović je došao na mjesto direktora ni kriv ni dužan, postavljen je od onog udruženja građana a ranije je bio portparol Sudi Muzuroviću. Njega konkretno ne mogu kriviti ni za šta jer se preko noći našao u neobranom grožđu. Stvarni krupni igrači u Sarajevu su danas neki drugi, Irfan, Talović, Hadžialagić koji je potpomognut predsjednikom, tu je još i Kusturica takođe iz Vakufske banke kao i Rizvanović. Predsjednik je oko sebe okupio sebi podobne i naknadno u UO ubacio Irfana. tako da i danas u Sarajevu vlada nepotizam samo što je poprimio drugačiju formu, suština je ostala ista. Dino Selimović je nebitan ovdje vjeruj mi, on je obična figurina u izlogu. Irfan vedri i oblači. Hadžiji i ako su ponudili radno mjesto, ponuđeno mu je mjesto koje u klubu ne postoji. Toliko o tome.
Neka pitaju Irfana i Jovića koliki je dogovoren procenat Joviću od svakog igrača kojeg ovaj prvi proda.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 11 jan 2012, 13:57

O FK Sarajevu raspravljaju strumf - alexandar i vjerovatno strumf - alifakovac. :lol: Pa vidi i ptica na grani da vam je cilj sve razjebat. :oops: Vi nesta raspravljate o Hadzicu, covjeku koji vise ne moze potrcat a trazio je neki dvogodisnji ugovor. Pa nismo Milan pa da za gluposti pare bacamo. Dobice posao u klubu kad zavrsi s karijerom, a ako mu se igra nek trazi klub.

Bravo uprava.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 11 jan 2012, 15:14

Aco, dobro je pa tebe nisu optužili da si ti taj Kerić :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 11 jan 2012, 15:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Aco, dobro je pa tebe nisu optužili da si ti taj Kerić :mrgreen:
Uhvati se Juventusa, il' za kog već navijaš.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 11 jan 2012, 15:39

aleksandar_veliki je napisao/la: Mislio sam da ce ovidrugi odgovoriti, no oni sute, mozda ni ne znaju. E sad, Hadzic je odigrao vise od 200 utakmica, bio u klubu deset godina (karikiram), Selimovic je u klubu pola godine. Kome vjerovati?
Hadzija je tu dugo,Hadziju svi volimo i to je svima jasno..ponudjen mu je posao ,cak se nije javno ni odredio prema toj ponudi tako da je sve jos moguce vezano za to.
Selimovic je uz Sarajevo cijeli svoj zivot,kao i svi iz BP i UNFKS..kada se vec kao pitas koliko je on u Sarajevu.

I prestani se napokon ti "sekirati" za nas. Za Sarajevo se ima ko i sekirati i brinuti i izvesti ga na pravi put.
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 11 jan 2012, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 jan 2012, 16:02

Ne znam zašto bi mene zanimalo(kao navijača Sarajeva) šta radi ili na koji način obavlja svoj posao,član Uprave.
Treba da pratimo svaki njihov korak? Ma dajte...koga uopšte boli uvo za to!
Hajde da gledamo pozitvne korake.Nije sve tako sivo,bar za mene.
Ja sam uvijek optimista kada je u pitanju Evropsko Sarajevo,znam da može.Samo rad,red i disciplina.
Ako momci misle da mogu,imaju viziju,način...što da ne.
Koliko ja mogu kao navijač(pojedinac) da učestvujem u tome? Tu sam!
Jedan od ciljeva je,vratiti publiku na stadion.Kao pojedinac,mogu da pomognem i hoću,od srca.
Treba da dišemo kao jedna porodica,da bi ostvarili cilj.Šta je cilj?

FK SARAJEVO
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bavaracmujo, Beli98, fks74, HariTz, JackW, Konzerva, mnon46, MokraKifla i 71 gost.