PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
igrac ne dobar, nego odlican..ideali kao kod 80% navijaca slobode sa ovog foruma, tako da mislim da ce biti dobro i njemu i vama sa njim
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Kaze nece u Šeher da ga neko izbode kad pita prodavačicu imal´ špekaadmirr je napisao/la:igrac ne dobar, nego odlican..ideali kao kod 80% navijaca slobode sa ovog foruma, tako da mislim da ce biti dobro i njemu i vama sa njim
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
rado bi ga izboli i bez tog pitanjaHeller je napisao/la:Kaze nece u Šeher da ga neko izbode kad pita prodavačicu imal´ špekaadmirr je napisao/la:igrac ne dobar, nego odlican..ideali kao kod 80% navijaca slobode sa ovog foruma, tako da mislim da ce biti dobro i njemu i vama sa njim
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
problem su svjetonazori tuzlaka, al što se neki furaju na Orića, evo sad bi i Srbe klali to nije...admirr je napisao/la:rado bi ga izboli i bez tog pitanjaHeller je napisao/la:Kaze nece u Šeher da ga neko izbode kad pita prodavačicu imal´ špekaadmirr je napisao/la:igrac ne dobar, nego odlican..ideali kao kod 80% navijaca slobode sa ovog foruma, tako da mislim da ce biti dobro i njemu i vama sa njim
Nullius in verba
Bas!admirr je napisao/la:igrac ne dobar, nego odlican..ideali kao kod 80% navijaca slobode sa ovog foruma, tako da mislim da ce biti dobro i njemu i vama sa njim
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Taman da povede boze pravde sa Indirom. 
- elamalakia
- Kontakt:
Ti decko nisi normalanHeller je napisao/la:
problem su svjetonazori tuzlaka, al što se neki furaju na Orića, evo sad bi i Srbe klali to nije...
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Sam je napiso da bi ga rado izboli.elamalakia je napisao/la:Ti decko nisi normalanHeller je napisao/la:
problem su svjetonazori tuzlaka, al što se neki furaju na Orića, evo sad bi i Srbe klali to nije...
Nullius in verba
- lijevokrilo
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neko trenira Obilic pa dodje u Sarajevo, neko se slika sa Arkanom i Cecom, neko igra za Bele Orlove, Bilbija psuje igracima balijsku mater ..joker90 je napisao/la:Tuzla ceka te, Alexe Subicu!!9. januar, dan...
A neko dodje u Tuzlu jer imamo dobar spek
- jurisicduska
- Kontakt:
Svoj na svom.
- lijevokrilo
- Kontakt:
a što vi kontate da nekoga provocirate sa tim špekom, krmetinom i ostalim? fakat vas ne kontam 
sve je laž
vice versalijevokrilo je napisao/la:a što vi kontate da nekoga provocirate sa tim špekom, krmetinom i ostalim? fakat vas ne kontam
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Posten momak u postenom klubu, voli svoj rod ne mrzi tudjijurisicduska je napisao/la:Svoj na svom.
- jurisicduska
- Kontakt:
Normalno. I plus dobar igrač.tuzlak1987 je napisao/la:Posten momak u postenom klubu, voli svoj rod ne mrzi tudjijurisicduska je napisao/la:Svoj na svom.
tuzlak1987 je napisao/la:Posten momak u postenom klubu, voli svoj rod ne mrzi tudjijurisicduska je napisao/la:Svoj na svom.
Našla krpa zakrpu.
ČFK Sloboda.
ČFK Sloboda.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Oni i braca im iz Cernobila furaju to, ofiraju se samo ocm!lijevokrilo je napisao/la:a što vi kontate da nekoga provocirate sa tim špekom, krmetinom i ostalim? fakat vas ne kontam
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Drago mi je da smo doveli Šubića, da čitam izrevoltirane reakcije Sarajlija koje ubacuju i Četništvo u cijelu priču
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.