aj ti odyebi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
aj ti odyebi
Dala, ne dala, ne mijenja činjenicu da je najbolja predsjednica, naša beba, istrebiteljica svih uhljeba i kvazi mendžarčića i duša ovog foruma.
Zato sto je pokazao 3x vise od njega da je talenat, zato sto igra poziciju na kojoj se tesko igraci dobri nalaze a posebno ovako mladi .RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:07A kako ti znaš da ce pidro otici za vec pare od Andrej ?
znaci ti si vidovit![]()
Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:04Kako ti znas hoce li Pidro biti isti ili nece jesi ti neki doktor ili ,pricali smo o Radovcu kada je bio u istim godinama kao Andrej i moje je misljenje da je Samir 3 puta bolji i vise timu doprinjeo, poslije sta je od karijere napravio i na koji nacin to je njegov problem.
I kako ti znas ko koga prati i to je kao neki argument za talenat sto neko suplju baci ,zivi bili pa vidjeli za koliko cemo prodati tog supertalenta.
Za Selmira cemo uzeti pristojne pare ostalo ce otici kao i svi ostali supertalenti neki dzabe neki za sicu a neke ce ubiti nargila.
RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:22aj ti odyebi![]()
![]()
Kako ste pisali ovima da i ja tebi ,osnujte Sabrinajevo simin han pa se divite toj vasoj bebi ,ocekujem kakav trans na istoku u duginim bojama od tebe.AlfredNobel je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:23Dala, ne dala, ne mijenja činjenicu da je najbolja predsjednica, naša beba, istrebiteljica svih uhljeba i kvazi mendžarčića i duša ovog foruma.
Možda te pogađa ova treća stavka..![]()
Jel ti imaš nešto protiv andrejHordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:24Zato sto je pokazao 3x vise od njega da je talenat, zato sto igra poziciju na kojoj se tesko igraci dobri nalaze a posebno ovako mladi .RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:07A kako ti znaš da ce pidro otici za vec pare od Andrej ?
znaci ti si vidovit![]()
Bez Andreja Sarajevo ce isto biti bez Pidre smo vidjeli sta se desi kada ga nema .
vala neka si mu rekaoskoroalen je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:27Šta smo vidjeli, bez Pidre smo redom satrali Želju, Lišticu u kupu, uzeli duplu krunu, u ovoj polusezoni ostali prvi. Šta treba još?
Obojica su veliki talenti i odlični igrači, najgore je jedno naše dijete ponizit da bi drugo uzdigao. I Pidro i Andrej su naši i želim im obojici da dobace do Bayerna.
RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:30vala neka si mu rekaoskoroalen je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:27Šta smo vidjeli, bez Pidre smo redom satrali Želju, Lišticu u kupu, uzeli duplu krunu, u ovoj polusezoni ostali prvi. Šta treba još?
Obojica su veliki talenti i odlični igrači, najgore je jedno naše dijete ponizit da bi drugo uzdigao. I Pidro i Andrej su naši i želim im obojici da dobace do Bayerna.![]()
![]()
Jeste dok je tu bio zdravi Milos Stanojevic, a zamisli sta bi sve uzeli da nije bilo taldzije od trenera kako vi ovde kazete dogurali bi do lige sampiona.RajaBa1983 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:30vala neka si mu rekaoskoroalen je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:27Šta smo vidjeli, bez Pidre smo redom satrali Želju, Lišticu u kupu, uzeli duplu krunu, u ovoj polusezoni ostali prvi. Šta treba još?
Obojica su veliki talenti i odlični igrači, najgore je jedno naše dijete ponizit da bi drugo uzdigao. I Pidro i Andrej su naši i želim im obojici da dobace do Bayerna.![]()
![]()
Mene i dan danas zajrbavaju sto branim sabana i njegov centarsut...Samozdravlje je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:25Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:04Kako ti znas hoce li Pidro biti isti ili nece jesi ti neki doktor ili ,pricali smo o Radovcu kada je bio u istim godinama kao Andrej i moje je misljenje da je Samir 3 puta bolji i vise timu doprinjeo, poslije sta je od karijere napravio i na koji nacin to je njegov problem.
I kako ti znas ko koga prati i to je kao neki argument za talenat sto neko suplju baci ,zivi bili pa vidjeli za koliko cemo prodati tog supertalenta.
Za Selmira cemo uzeti pristojne pare ostalo ce otici kao i svi ostali supertalenti neki dzabe neki za sicu a neke ce ubiti nargila.
Kad sam ovdje pisao o Pidrinom , pa i Sabanovom centarsutu (iskolovano) , mnogi su mi se smijali . Od njihove pojave i pisem ovdje . Pidri od srca zelim da uspije , ali ove oranice nisu za takvog bisera . Da se pitam , postupio bih isto kao sa Catakovicem . Meni ne bi igrao dok su ovako mekani tereni , pa da i Titula dodje u pitanje (a nece aBd). Nadam se , ma uvjeren sam da se Djokanovic nece voditi Samirovim greskama (na nasu veliku zalost).
Nisam vidovit , ali iskreno vjerujem u Djokanovica , Kovacevica , Pidru i Sabana , a nadolazeci Salcin,Islamovic ,Imamovic , Besic ce biti isto ok.
Znamo nekako lansirati igrace do zadnjeg veznog , a preko centra slabo majkumu .
Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:34
Jeste dok je tu bio zdravi Milos Stanojevic, a zamisli sta bi sve uzeli da nije bilo taldzije od trenera kako vi ovde kazete dogurali bi do lige sampiona.
Sta fali niku ne pise mi u podnaslovu da su Horde zla gej kako pisu tvoji suborci ako je problem to stavicu i ja da ne ispadnem papak ovde je in prozivati navijace , postacu i ja navijac qurave iz simibog hana .ElCartel11 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 17:44Ovo je neki zeljovac, tukne na njih i ovaj nick njegov kako je napisan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.