Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- ruudminator
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Al to opet ne bi bio United ako ne bi malo vise zabiberio prvenstvo,pa Chelsea dobije City ,a mi (ne do dragi bog)nerijeseno odigramo ....ipak prosle sezone smo titulu izgubili bas kad smo je svi slavili protiv Wigana i Evertona....
United is life the rest are mere details....Champ19ns
Cujes li ti sebe sta pricas kakav X nema od toga nista ocekujem peticu u mrezi protivnika jer se moraju iskupiti za poraz od kanarinaca i tu je kraj svake polemike.ruudminator je napisao/la:Al to opet ne bi bio United ako ne bi malo vise zabiberio prvenstvo,pa Chelsea dobije City ,a mi (ne do dragi bog)nerijeseno odigramo ....ipak prosle sezone smo titulu izgubili bas kad smo je svi slavili protiv Wigana i Evertona....

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Sutra svecano "otvaranje" Fergusonovog kipa ispred Old Trafforda. Dolaze Keane, Ruud, Solskjær i tako dalje. Ronaldo na zalost nije mogao.
Kako god, zasluzeno, i nadam se da ce to bit lijepo odradjeno. Sad stoje i Fergie i Busby ispred stadiona.
Kako god, zasluzeno, i nadam se da ce to bit lijepo odradjeno. Sad stoje i Fergie i Busby ispred stadiona.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Haha,koliko se sjecam Fergie i Keane nisu u najboljim odnosima? Ili su to izgladili?Cartman je napisao/la:Sutra svecano "otvaranje" Fergusonovog kipa ispred Old Trafforda. Dolaze Keane, Ruud, Solskjær i tako dalje. Ronaldo na zalost nije mogao.
Ali fino ce sve to biti..Steta sto Ronaldo nece doci,bilo bi super da dodju i ostali igraci koji su bili tu za vrijeme Fergusona,tipa Becks,Cole,Yorke i ostala kompanija.Predpostavljam da ce i Neville biti tu.
Ono o čemu se nagadjalo je sada i potvrdjeno.Nek mu je sa srecom.ZVANIČNO: Joshua King posuđen Blackburnu do kraja januara.
Samo me cudi sta se jos ceka sa Machedom..Bolje da ode na posudbu u neki tim iz druge lige,nego da igra za rezerve,isto mu ga dodje,samo sto je championship jaca liga nego ova liga za rezerve.
Odakle to Juventus u potpisu odjednom?DevilS je napisao/la:Cujes li ti sebe sta pricas kakav X nema od toga nista ocekujem peticu u mrezi protivnika jer se moraju iskupiti za poraz od kanarinaca i tu je kraj svake polemike.ruudminator je napisao/la:Al to opet ne bi bio United ako ne bi malo vise zabiberio prvenstvo,pa Chelsea dobije City ,a mi (ne do dragi bog)nerijeseno odigramo ....ipak prosle sezone smo titulu izgubili bas kad smo je svi slavili protiv Wigana i Evertona....![]()
, sve ostalo ne daj boze bi bilo bgm ravno katastrofi tj. ne uspjehu. GGMU!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Prema izveštaju američke Komisije za bezbednost, regulatornog tela na berzi, investicioni fond koji je u vlasništvu Sorosa kupio je akcije Mančester Junajteda za sumu od 3,1 milion dolara.
Time je Sorosov udeo u ukupnoj vrednosti Junajteda dostigao 1,9 odsto, odnosno 40,7 miliona dolara prema današnjoj vrednosti akcija na Njujorškoj berzi.
Akcije A klase nose sa sobom deset puta manje glasačkih prava od akcija klase B.
Vrednost akcija Mančester Junajteda u novembru dostigla je 14 dolara po akciji, odnosno ukupno 2,3 milijarde dolara. Mančester junajted je tako postao jedan od najvrednijih sportskih klubova u svetu, računajući sve sportove.
Većinski paket akcija ima porodica Glejzer, koji su poznati u Americi kao veliki investitori u sportu.
Time je Sorosov udeo u ukupnoj vrednosti Junajteda dostigao 1,9 odsto, odnosno 40,7 miliona dolara prema današnjoj vrednosti akcija na Njujorškoj berzi.
Akcije A klase nose sa sobom deset puta manje glasačkih prava od akcija klase B.
Vrednost akcija Mančester Junajteda u novembru dostigla je 14 dolara po akciji, odnosno ukupno 2,3 milijarde dolara. Mančester junajted je tako postao jedan od najvrednijih sportskih klubova u svetu, računajući sve sportove.
Većinski paket akcija ima porodica Glejzer, koji su poznati u Americi kao veliki investitori u sportu.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Samo ga simpatisem nista vise, man utd je svetinja sto?Cartman je napisao/la:Odakle to Juventus u potpisu odjednom?DevilS je napisao/la:Cujes li ti sebe sta pricas kakav X nema od toga nista ocekujem peticu u mrezi protivnika jer se moraju iskupiti za poraz od kanarinaca i tu je kraj svake polemike.ruudminator je napisao/la:Al to opet ne bi bio United ako ne bi malo vise zabiberio prvenstvo,pa Chelsea dobije City ,a mi (ne do dragi bog)nerijeseno odigramo ....ipak prosle sezone smo titulu izgubili bas kad smo je svi slavili protiv Wigana i Evertona....![]()
, sve ostalo ne daj boze bi bilo bgm ravno katastrofi tj. ne uspjehu. GGMU!!

"balavurdija dominira temom Manchester United" a uz to nisu ni pismeni 

Na koga se to odnosi?manutd89 je napisao/la:"balavurdija dominira temom Manchester United" a uz to nisu ni pismeni
posebno na tebeDevilS je napisao/la:Na koga se to odnosi?manutd89 je napisao/la:"balavurdija dominira temom Manchester United" a uz to nisu ni pismeni
Au jesili siguran da sam balavurdija ja mozda haj reci sto sad molim te posto ja vidim da su se nesto okomili odavno svi na mene????? , sta je sad pobjego jelde kako vas ba nije stid nesto pricate kako ja nikad nikoga ne uzimam u usta pa kako god da se ponasa, pise ili sta drugo. 

Nesto lijepo on topic:Rooney back for Reds
Wayne Rooney and Chris Smalling should be available for United's clash with Mark Hughes' QPR on Saturday.
Rooney has been absent for the past two games while Smalling missed the defeat against Galatasaray with a shoulder problem. Jonny Evans is still rated doubtful for the match against the struggling Londoners.
"Wayne Rooney is fit," said the boss. "He had tonsillitis but has been training all week, which is good. Jonny Evans will hopefully train today but I don't know if he will be available for tomorrow. Chris Smalling had a small shoulder injury on Tuesday night.
"I wanted to play Phil Jones anyway - at least the two of them are back because I thought Jones did very well in his first game back, which is really good news. Nani is not available yet, he's not fit yet. He's still got a little problem with his hamstring."
Sir Alex is focused on getting back to winning ways against the capital club, who are currently bottom of the table.
"Hopefully, we can get back on track tomorrow after the disappointment of last week," he stated.
"One of our old players is coming back tomorrow and I think Mark would be quite happy that the pair of us have plenty to talk about other than QPR. I know Mark - he's a battler, feisty and I think that's what we'll find tomorrow.
"If you analyse things a little bit more closely, it’s probably a lesson to everyone that changing a team and bringing 11 new players in to the [Barclays] Premier League is not easy. But I am surprised they’ve only got four points. I didn’t expect them to immediately set a blazing trail or be up at the top of the league or anything like that with 11 new players to bed in. But they’ve only four points and of course that creates its own headlines."
Wayne Rooney and Chris Smalling should be available for United's clash with Mark Hughes' QPR on Saturday.
Rooney has been absent for the past two games while Smalling missed the defeat against Galatasaray with a shoulder problem. Jonny Evans is still rated doubtful for the match against the struggling Londoners.
"Wayne Rooney is fit," said the boss. "He had tonsillitis but has been training all week, which is good. Jonny Evans will hopefully train today but I don't know if he will be available for tomorrow. Chris Smalling had a small shoulder injury on Tuesday night.
"I wanted to play Phil Jones anyway - at least the two of them are back because I thought Jones did very well in his first game back, which is really good news. Nani is not available yet, he's not fit yet. He's still got a little problem with his hamstring."
Sir Alex is focused on getting back to winning ways against the capital club, who are currently bottom of the table.
"Hopefully, we can get back on track tomorrow after the disappointment of last week," he stated.
"One of our old players is coming back tomorrow and I think Mark would be quite happy that the pair of us have plenty to talk about other than QPR. I know Mark - he's a battler, feisty and I think that's what we'll find tomorrow.
"If you analyse things a little bit more closely, it’s probably a lesson to everyone that changing a team and bringing 11 new players in to the [Barclays] Premier League is not easy. But I am surprised they’ve only got four points. I didn’t expect them to immediately set a blazing trail or be up at the top of the league or anything like that with 11 new players to bed in. But they’ve only four points and of course that creates its own headlines."

Bola pusti provokacije.Legenda si.A sto se balavurdije tice,znas moj odgovor :žrtvovo bi svoje godine i pismenost da se sa ovom pameti vratim ponovo u srednju skoluDevilS je napisao/la:Au jesili siguran da sam balavurdija ja mozda haj reci sto sad molim te posto ja vidim da su se nesto okomili odavno svi na mene????? , sta je sad pobjego jelde kako vas ba nije stid nesto pricate kako ja nikad nikoga ne uzimam u usta pa kako god da se ponasa, pise ili sta drugo.

@trxel brate evo navedi igdje od kako sam na ovom forumu jesam li se ja kome protivio kad nesto pise, komentarise i slicno pa mislim stvarno sta sam skrivio bogu da me svi nesto napadaju itd... 

Bola pa taki i jesu meta.Jes te briga,sta ko misli.Eo mene ne napadaju zasad,ali ja sam jedno vrijeme stvarno srao,svaki dan bi se prepirao s nekim.Cak sam i slao i dobivao prijetece poruke na ovo pp,al malo sam se povuko.DevilS je napisao/la:@trxel brate evo navedi igdje od kako sam na ovom forumu jesam li se ja kome protivio kad nesto pise, komentarise i slicno pa mislim stvarno sta sam skrivio bogu da me svi nesto napadaju itd...

Kod mene je problem sto ja ne serem nikom razumijes i onda doje neki balavac i nesto pocne pricati, ima opcija ignore i valjda ova administracija prati/radi nesto , jos bolje prijavi post. 
Ja ovdje nisam dosao na ovaj portal/forum da bi se svadjo sa nekim, vrijedjao itd nego da razmijenjujem misljenja i slicno ipak nije tako...

Ja ovdje nisam dosao na ovaj portal/forum da bi se svadjo sa nekim, vrijedjao itd nego da razmijenjujem misljenja i slicno ipak nije tako...

Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 23 nov 2012, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ovde se zna,bar ja znam cije postove citam i respektujem.A tvoji takodjer spadaju u tu grupu.Ovi sto nalete ko sezonska kisa,dobace dvi tri,vjeruj ne pratim ih.Eo da tvoj post nisam procitao,nebi ni znao da je ovaj gore bilo sta piso.
Okrenimo se voljenom klubu..GGMU

Hvala tebi na tome mislim da nevalja sto se to ovako radi ovdje ili bilo gdje drugo nego sto ti kazes tema je FCMUTD i nista drugo.GGMU!!trxel je napisao/la:Ovde se zna,bar ja znam cije postove citam i respektujem.A tvoji takodjer spadaju u tu grupu.Ovi sto nalete ko sezonska kisa,dobace dvi tri,vjeruj ne pratim ih.Eo da tvoj post nisam procitao,nebi ni znao da je ovaj gore bilo sta piso.Okrenimo se voljenom klubu..GGMU

Evo QPR šutno Hughesa.U ovo moramo iskoristit
Salu na stranu sutra ako nam ova ekipa imalo problema zadavala,onda smo bas u krizi..Samo podjeda od tri i vise razlike dolazi u obrzir.

Salu na stranu sutra ako nam ova ekipa imalo problema zadavala,onda smo bas u krizi..Samo podjeda od tri i vise razlike dolazi u obrzir.
Znam sad sam vidio nista idemo devili na pobjedu aBd
GGMU! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.