AlfredNobel je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:19
zlo87 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:03
AlfredNobel je napisao/la: ↑15 feb 2020, 22:00
Ne moraš ti jarane vazda priskakati i braniti te iste, 90% je takvih i to je fact.
Nit ih branim, nit me zanima bilo sta sto je vezano za njih. Branim ime HZ koje se neprestano pljuje ovdje i prisivaju neke stvari koje nemaju veze s vezom. Ne znam odakle ti to uvjerenje da jw 90% isto, ali okej, ako ti sluzi.
Braniš i tako svaki put. Čim se spomenu, ti uletiš kao da ti je neko familiju spomenuo. Dovoljno mi je samo da vidim, one normalne na prste možeš nabrojiti. Staru gardu poštujem, ova nova balavurdija mi je smiješna, uostalom Zenica i Bate je dovoljan dokaz. Ali, već sam o tome pisao davno, ne bih se opet ponavljao.
Pa i jest familija, dosta toga se prozivjelo skupa.. dijelimo iste radosti, probleme..
Staru gardu bi jos vise postovali da su bolje prelaze generacija pravili a ta "balavurdija" su NASA djeca, oni od nas uce...
Nije red da ih gledamo sa visine, jer mi imamo iskustva i znamo dosta toga... Red je da nadjemo zajednicki jezik, da kompletna slika bude sto bolja...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...