Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Zelio bih svima da budu mirni veceras ako,ne daj Boze dozivimo katastrofu,iako sam uvjeren da necemo.
Jos jednom:
NAPRIJED ZMAJEVI!
Poz iz Bihaca!
Jos jednom:
NAPRIJED ZMAJEVI!
Poz iz Bihaca!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
raja mani te toga sad kakva mi je slika xD
jel prejebena?

jel prejebena?
- BlueSharks
- Kontakt:
prvo da vam kažem da se ne nadate da hrvati navijaju za nas......pogledajte malo komentare hrvata za te članke koje objavljuje index, a drugo i index zna kako zaraditi lovu, nemojte misliti da je to ljubav prema bih, već interes isto ko u ratu, prvo smo se zajedno branili od srba, a onda su nas i jedni i drugi napali, 90% hrvata večeras navija ko što oni kažu za katoličku braću portugalce, a to što index izmišlja proccente radi zarade
PS ovako će večeras džeko i vedo derati portugalskog golmana

Strauss Junior
jesu kraljei ova 2 komentatora na euro sportu
kazu za silvu zubati
za supica -suknjica 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- srbin.prijedor
- Kontakt:
uuu...preveika euforija,to vam ne valja...treba biti optimista ali ovo što mnogi kod vas pišu nema veze s mozgom..Ljudi ovo je Portugal,ne Estonija i Jermenija,ne zaboravite,a imajte u vidu da će i sudije biti na njihovoj strani jer FiFI više odgovara Portugal na SP nego BiH,zbog marketinga,sponzora..Ronalda ponajviše...ali midlim da možete ako ništa remizirati,bez golova..pa čekati revanš..mada su male šanse..Po meni šanse za prolaz su procentualno Portugal 70% BiH 30%,ali ne mora to ništa značiti..uz dobar rezultat iz Lisabona,možete se nadati nečemu u revanšu...Što se mene tiče meni je svejedno ko će proći ovde,jer je moja reprezentaciija već na SP,nek pobjedi bolji,mada bi mi ipak bilo drago da BiH uradi nešto ovde..koliko-toliko...želje su jedno,realnost drugo 

? $...? $....? ? &!
jel ovo zadnja linija portugala,poslije baraža?!!!
..ovaj gornji desni..mi lici na Carvalha 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Eto dodje i taj dan. Nadam se najboljem veceras, pa da malo slavimo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
upravu si drug...mislim i vi neki padate na tu jihovu ljubav prema nama...to oni odjednom za nas navijaju,uopste me libo ckura ko ce navijat kko nece...ja znam da cu navijat za BiH,Tursku cu uvijek pratit i volit...BlueSharks je napisao/la:prvo da vam kažem da se ne nadate da hrvati navijaju za nas......pogledajte malo komentare hrvata za te članke koje objavljuje index, a drugo i index zna kako zaraditi lovu, nemojte misliti da je to ljubav prema bih, već interes isto ko u ratu, prvo smo se zajedno branili od srba, a onda su nas i jedni i drugi napali, 90% hrvata večeras navija ko što oni kažu za katoličku braću portugalce, a to što index izmišlja proccente radi zarade![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sve ti valja samo ovo da ti je svejedno macku o repsrbin.prijedor je napisao/la:uuu...preveika euforija,to vam ne valja...treba biti optimista ali ovo što mnogi kod vas pišu nema veze s mozgom..Ljudi ovo je Portugal,ne Estonija i Jermenija,ne zaboravite,a imajte u vidu da će i sudije biti na njihovoj strani jer FiFI više odgovara Portugal na SP nego BiH,zbog marketinga,sponzora..Ronalda ponajviše...ali midlim da možete ako ništa remizirati,bez golova..pa čekati revanš..mada su male šanse..Po meni šanse za prolaz su procentualno Portugal 70% BiH 30%,ali ne mora to ništa značiti..uz dobar rezultat iz Lisabona,možete se nadati nečemu u revanšu...Što se mene tiče meni je svejedno ko će proći ovde,jer je moja reprezentaciija već na SP,nek pobjedi bolji,mada bi mi ipak bilo drago da BiH uradi nešto ovde..koliko-toliko...želje su jedno,realnost drugo

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
tvoja Reprezentacija je prosla ...pihhh seta prjedor nije u Srbijisrbin.prijedor je napisao/la:uuu...preveika euforija,to vam ne valja...treba biti optimista ali ovo što mnogi kod vas pišu nema veze s mozgom..Ljudi ovo je Portugal,ne Estonija i Jermenija,ne zaboravite,a imajte u vidu da će i sudije biti na njihovoj strani jer FiFI više odgovara Portugal na SP nego BiH,zbog marketinga,sponzora..Ronalda ponajviše...ali midlim da možete ako ništa remizirati,bez golova..pa čekati revanš..mada su male šanse..Po meni šanse za prolaz su procentualno Portugal 70% BiH 30%,ali ne mora to ništa značiti..uz dobar rezultat iz Lisabona,možete se nadati nečemu u revanšu...Što se mene tiče meni je svejedno ko će proći ovde,jer je moja reprezentaciija već na SP,nek pobjedi bolji,mada bi mi ipak bilo drago da BiH uradi nešto ovde..koliko-toliko...želje su jedno,realnost drugo

- miralem444
- Kontakt:
nevidena euforija vlada u cutavoj bih ......jebte sta ce tek bit kad sladace godine budemo finale igrali...aBd.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
i tako mi uvijek mješamo..nacionalnost i religiju..kruske i jabuke..samo Miske mješa portugalce 

joooj ljudi, nemogu da vjerujem kako vrijeme sporo prolazi!!imam osjecaj da veceras uzimamo a u zenici ih razvaljujemo!tako da ljudi pocnite vec slaviti!!

evo cekao sam da neko napise ono sto sami ja mislio izuzev ovo moja reprezentacija to me se ne tice nek navija za koga hoces previse euforije de se smirite , sta se furate nismo brazil to ce nas i kostat to mi ovo mi ono , mi jesmo dobri ali ne i tolikosrbin.prijedor je napisao/la:uuu...preveika euforija,to vam ne valja...treba biti optimista ali ovo što mnogi kod vas pišu nema veze s mozgom..Ljudi ovo je Portugal,ne Estonija i Jermenija,ne zaboravite,a imajte u vidu da će i sudije biti na njihovoj strani jer FiFI više odgovara Portugal na SP nego BiH,zbog marketinga,sponzora..Ronalda ponajviše...ali midlim da možete ako ništa remizirati,bez golova..pa čekati revanš..mada su male šanse..Po meni šanse za prolaz su procentualno Portugal 70% BiH 30%,ali ne mora to ništa značiti..uz dobar rezultat iz Lisabona,možete se nadati nečemu u revanšu...Što se mene tiče meni je svejedno ko će proći ovde,jer je moja reprezentaciija već na SP,nek pobjedi bolji,mada bi mi ipak bilo drago da BiH uradi nešto ovde..koliko-toliko...želje su jedno,realnost drugo
iskreno se nadam prolazu , al treba sve gledati sa realne strane... ABD

>>No body likes us but we dont care<<
najbolji post dosadaedoox je napisao/la:i tako mi uvijek mješamo..nacionalnost i religiju..kruske i jabuke..samo Miske mješa portugalce
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Lokomotiv Jaroslavl je napisao/la:tvoja Reprezentacija je prosla ...pihhh seta prjedor nije u Srbijisrbin.prijedor je napisao/la:uuu...preveika euforija,to vam ne valja...treba biti optimista ali ovo što mnogi kod vas pišu nema veze s mozgom..Ljudi ovo je Portugal,ne Estonija i Jermenija,ne zaboravite,a imajte u vidu da će i sudije biti na njihovoj strani jer FiFI više odgovara Portugal na SP nego BiH,zbog marketinga,sponzora..Ronalda ponajviše...ali midlim da možete ako ništa remizirati,bez golova..pa čekati revanš..mada su male šanse..Po meni šanse za prolaz su procentualno Portugal 70% BiH 30%,ali ne mora to ništa značiti..uz dobar rezultat iz Lisabona,možete se nadati nečemu u revanšu...Što se mene tiče meni je svejedno ko će proći ovde,jer je moja reprezentaciija već na SP,nek pobjedi bolji,mada bi mi ipak bilo drago da BiH uradi nešto ovde..koliko-toliko...želje su jedno,realnost drugotvoja ce reprezentacija veceras da prodje

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
mogu li vas nesto zamolit...veceras akobogda ako ostvarimo povoljan rezultat ako neko bude snimo atmosferu u svom gradu nek baci lik ovdje na stranicu da vidimo kakva je atmosfera vladala u gradovima
ae cuss i cujemo se sutra 

neki vole sto im je tako nametnuto..a neki samo srcem!!!
- smijesni_ste
- Kontakt:
svejedno ti je reko si i sad razguli pusti da se i mi nadamo da ce nasa reprezentacija proci daljesrbin.prijedor je napisao/la:Vjerovao ili ne..svejednoCRNI_SA je napisao/la:sve ti valja samo ovo da ti je svejedno macku o repsrbin.prijedor je napisao/la:uuu...preveika euforija,to vam ne valja...treba biti optimista ali ovo što mnogi kod vas pišu nema veze s mozgom..Ljudi ovo je Portugal,ne Estonija i Jermenija,ne zaboravite,a imajte u vidu da će i sudije biti na njihovoj strani jer FiFI više odgovara Portugal na SP nego BiH,zbog marketinga,sponzora..Ronalda ponajviše...ali midlim da možete ako ništa remizirati,bez golova..pa čekati revanš..mada su male šanse..Po meni šanse za prolaz su procentualno Portugal 70% BiH 30%,ali ne mora to ništa značiti..uz dobar rezultat iz Lisabona,možete se nadati nečemu u revanšu...Što se mene tiče meni je svejedno ko će proći ovde,jer je moja reprezentaciija već na SP,nek pobjedi bolji,mada bi mi ipak bilo drago da BiH uradi nešto ovde..koliko-toliko...želje su jedno,realnost drugo
JeL ovo piletina po đakuzi receptu?Lokomotiv Jaroslavl je napisao/la:raja mani te toga sad kakva mi je slika xD
![]()
jel prejebena?

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.