Cijela odbrana Spanije je bolja od odbrane Engleza, ukljucujuci i golmana.Invincibles14 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 23:35Trent i ostatak "zvijezda" je nedodirljiv.JayCatwright je napisao/la: ↑20 jun 2024, 23:25jedino bi Yamal umjesto Sake i Rodri umjesto Ricea imali mjesta kod engleza![]()
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Obično takve ekipe i ne osvoje jedna loša tekma i kuciMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 23:30Španija najviše pokazala do sada,uz to 2 izuzetno jake utakmice u grupnoj fazi.Nico Williams je igračina,vjerovatno će biti najveće otkrovljenje ovog Eura.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- JayCatwright
- Kontakt:
Španci bi Engleze sa 2 do 3 razlike dobili u slučaju susreta. Engleska liga jeste možda najbolja na svijetu, ali objektivno solidno je precijenjena u odnosu na Španiju npr.
Govedo zvano geret faking sautgejt me syeba za 200, grebo li ga otac ruzna, pu mp3 mu.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- wadethegreat
- Kontakt:
Spanjolska uz pomoc sudija i srece do pobjede. Ubit ce ih neko nogama u knock out fazi. Za Italiju druga pozicija, Hrvatska nema sansi vise. 

-
- Kontakt:
Joselu popizdio nakon utakmice sa Hrvatskom jer nije ulazio u igru, ovaj ga hladno opet drzao klupiranog i ovu utakmicu 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
JeKo Joselu?19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 00:42Joselu popizdio nakon utakmice sa Hrvatskom jer nije ulazio u igru, ovaj ga hladno opet drzao klupiranog i ovu utakmicu![]()

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kad budu gubili nek ga ubaci 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja sam stava da je mnogo realnije da ćemo od idućeg Eura gledati 32 ekipe nego 24. TV prava će učiniti svoje, kao što su i 2016. godine. Nažalost će kvalifikacije izgubiti gotovo svaku smisao, doduše nama će biti veselo uvijek. 

Kakve srce buraz? Pa likovi igrali koliko im je bilo potrebno. Sad kad prevrtim film unazad nesjecam se, ama bas niti jedne prilike za Italijane.
Kakve srece buraz? Pa likovi igrali koliko im je bilo potrebno. Sad kad prevrtim film unazad nesjecam se, ama bas niti jedne prilike za Italijane.
Kane i da zaboravio sam Bellingham bi imali mjesta - saka rice i ostali koji se smatraju WC igracima samo zbog tog sto pored svog imena imaju zastavu engleske. Ja kad sam napisao da Rice ne donisi nista vise od onog sto je Arsenal imao u Dzaki i da kupovina jednog a prodaja drugog nista ne donosi, svi su me ismijavali - igrac nivoa dzak jako dobar ali ne wc. Pa ono krilo iz spanije nico da je englez sad bi citao kako kosta 250 mil € i kako je najbolji na svijetu. Odbrana spanije je bolja, golman je bolji. Jednostavno englezi nisu talentovani toliko koliko se predstavljaju. Pa prodjes kroz engleske klubove od njih 20 mozda u 3-4 je najbolji igrac englez - u svim ostalim to su stranci.let3 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 23:21Nemaju.Sport90 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 23:13Imaju spanci mozda boljeg trenera, ali imaju i puno bolje i talentovanije igrace. U ovu postavu spanaca od engleza jedino bi napadac uletio u prvih 11.let3 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 23:06Hajmo onako posteno, je li iko cuo za covjeka koji se zove Luis DeLafuente, da prije mjesec dvaa covjek sa Spanijom ima sasvim dobru igru i taktiku...za raziku od izvikanog Southgatea, koji vec 8 godina smara Englesku svojim neznanjem, ekipu vrijednu 1,5 milijardu. Za tih 8 god. pod njegovim vodstvom nisu napredovali milimetra.
Budimo realni - Kane, Bellingham, Saka, Foden, Rice, Arnold, Palmer itd.
Svi redom odlicni igraci, top klasa, spanci nemaju takvu klasu ni blizu, ako cemo realno...ali jesu li obukli dres Engleski kao da zaborave igrati lopte.
Npr. Fodena ili Walkera nakon Pepa i njegovih treninga doceka govedo Southgate, ljudi se sjebu kad dodju na okupljanje![]()
A ne možeš reći da Saka nije WC igrač, nikako. CR nije imao ovakvu statistiku u njegovim godinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Rajs je jucer pokazao kakva je klocina, saka pogubljen, galager luzer tezi, arnold nista nije pokazao, pikford je svakako ludjak koji ce syebat angle u nokaut fazi. Kejn nista posebno nije uradio, belingem se utopio u sivilo.
Voker odigro kako treba i samo njemi da zahvale sto su i dali gol.
Jedna danska skoluje "ic komin hom" ekipu a znamo da su luzeri teski.
S druge strane delafuente hladno izjavi da su najbolji i fakat nema argumenta protiv toga niko na svijetu, a djecacici im medju glavnim igracima.
Voker odigro kako treba i samo njemi da zahvale sto su i dali gol.
Jedna danska skoluje "ic komin hom" ekipu a znamo da su luzeri teski.
S druge strane delafuente hladno izjavi da su najbolji i fakat nema argumenta protiv toga niko na svijetu, a djecacici im medju glavnim igracima.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Saka je jako dobar igrac, to sto ima bolju statistiku nego C Ronaldo dok je mislio da je cool biti klaun na terenu, dok se vrtio oko lopte ko kakav cirkusant (prije nego mu je Alex objasnio sta je bit fudbala), apsolutno nema nikakvu tezinu - pojavilo se na desetine takvih u zadnjih 10tak godina - wc igrac mora biti 90% sezone na tom nivou. U ovom momentu Saka Foden i slicni talenti odigraju jedno 5-6 utskmica WC nivou ostalo bude dobro, vrlo dobro i nerijetko prosjecno - mozda ce za godinu dvije dostici taj WC nivo, ali s druge strane mozda je jos jedan Teo W. Saka u ovom momentu apsolutno nije bolji igrac od ongo djeteta iz Barcelone ili onog drugog krila iz Bilba.
Nista slagao nisiSport90 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 07:10Kane i da zaboravio sam Bellingham bi imali mjesta - saka rice i ostali koji se smatraju WC igracima samo zbog tog sto pored svog imena imaju zastavu engleske. Ja kad sam napisao da Rice ne donisi nista vise od onog sto je Arsenal imao u Dzaki i da kupovina jednog a prodaja drugog nista ne donosi, svi su me ismijavali - igrac nivoa dzak jako dobar ali ne wc. Pa ono krilo iz spanije nico da je englez sad bi citao kako kosta 250 mil € i kako je najbolji na svijetu. Odbrana spanije je bolja, golman je bolji. Jednostavno englezi nisu talentovani toliko koliko se predstavljaju. Pa prodjes kroz engleske klubove od njih 20 mozda u 3-4 je najbolji igrac englez - u svim ostalim to su stranci.

Engleski igraci su najvece prevare na svijetu i dokaz koliko je njihova medijska masinerija isprala mozak navijacima. Vidjeli smo "WC igrace" Saku i Ricea protiv nikad goreg Bayerna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.