Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pr.cim im mater sto se zgadija skupila kao da su na vasaru ... samo sto nisu potpalili rostilje oko trening terena.
Ovo okupljanje treba premjestiti u Medjugorje da ljudi u miru treniraju ...
Ovo okupljanje treba premjestiti u Medjugorje da ljudi u miru treniraju ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
treba im svima mater ****...koja je ovo bagra...
Faruk je imao svoju sansu, jedva izvuko bod protiv Farskih Otoka, gradio autoritet na Hasanu ni krivom ni duznom, ne znam jel u svom mandatu uspio dobiti 1 tekmu, mozda protiv Litvanije na Kosevu 1-0, Skoti ga razbili na Kosevu, Cesi 3-0 u Pragu.Medixon je napisao/la:Faruk je nedavno gostovo na nekoj domacoj televiziji , i reko' je da bi rado preuzeo repku..nick je napisao/la:
evo satrase se otimajuci za tu poziciju
Pape je za Faruka, Ferguson.
Inace svaka cast Papetu zbog jucerasnjeg poteza, jest malo u papanskom stilu bilo, udarajuci od ogradu, ali konacno se novinari moraju postaviti na svoje mjesto, njima je Mikado dao i previse slobode.
Cuva Bog Zelju svog!
Ma mislim da nije bilo udaranja u ogradu, nego je on otvarao kapiju, a iz havaza su tako namontirali da se vidi kako on lupa po ogradi i onda cut i prelazi se na drugi kadar gdje je kapija otvorena 

Bogami, morace igraci imati i zastitare prilikom treninga, bas smo seljaci..
Volim te Bosno!!!
Seljaci su novinari i dio navijaca - bagre (koja vjerovatno i ne zasluzuje da se naziva navijacima), tako da je normalno da zastitari obezbjedjuju nesmetano obavljanje treninga. Uostalom tako je kod svih profesionalno organizovanih reprezentacija.xavi26 je napisao/la:Bogami, morace igraci imati i zastitare prilikom treninga, bas smo seljaci..
Novinari i navijaci sebi uzimaju previse za pravo... pruzis im prst oni hoce cijelu ruku.. Nije normalno da novinari stoje pored aut linije na treningu ili da sa strucnim stabom sjede na klupi. Isto tako ne moraju igraci i strucni stab biti uvijek na raspolaganju novinarima. Dovoljno je 15 minuta prije ili poslije treninga i to je evropska praksa... nema zaustavljanja na ulici... ulaska u hotel... i zvanja na telefon... A nasi novinari kad im se jednom odbije izjava, mjesec dana pljuju po doticnom... S druge strane stalno kritikuju neprofesionalnost oko repke, a kad se malo uvede reda, kritikuju to jos zesce....
Ma naucili sa jednim pa kontaju mogu sa svakim tako,sa Cirom su hotelske sobe djelili,sastavljali ekipe,islo se na vecere sa selektorom bla bla,imali sva moguca prava pa kontaju kad smo mogli sa jednim sto nebi mogli i sa drugim al tu ide kontra udar i mjenjanje odnosa iz jaranskog i mahalskog u neki svugdje normalan stav i pokusaj organizacije,sto ce naravno naici na udar i prozivanje doticnih jel vole i oni i dzaba pojest i popit,i uvalit se malo sa ekipom i svasta nesto
Naravno ovo se ne odnosi na sve novinare,zna se koji su stalno tu i koji se trpaju gdje im nije mjesto
Mislim da bi bilo najbolje da se reprezentacije kad su ove pripreme odvuce sto dalje od grada,gdje ce kolko tolko biti manje opterecenje i problema oko ovakvih stvari
Naravno ovo se ne odnosi na sve novinare,zna se koji su stalno tu i koji se trpaju gdje im nije mjesto
Mislim da bi bilo najbolje da se reprezentacije kad su ove pripreme odvuce sto dalje od grada,gdje ce kolko tolko biti manje opterecenje i problema oko ovakvih stvari
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Pape je jedini trener koji u svakom pogledu ima profesionalan pristup radu.
Jedni kojeg znam da je obilazio nase fudbalere
Jedni koji je zovnuo sve fudbalere koji valjaju
Zelim mu svu srecu a i nama sa njim!
Jedni kojeg znam da je obilazio nase fudbalere
Jedni koji je zovnuo sve fudbalere koji valjaju
Zelim mu svu srecu a i nama sa njim!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da, medju navijacima ima bagre, slazem se. nisam mogao vjerovati kad sam cuo da su se neki u Portugalu okupljali pred hotelom gdje su igraci bili smjesteni, vrzmali se po hodnicima i pjevali navijacke, trazili da se slikaju sa igracima itd. Hajde sto su Ciro & co to dopustali ali zar bas niko od tih hajvana nije pomislio da igracima treba mir pred jednu tako vaznu utakmicu?amho je napisao/la:Seljaci su novinari i dio navijaca - bagre (koja vjerovatno i ne zasluzuje da se naziva navijacima), tako da je normalno da zastitari obezbjedjuju nesmetano obavljanje treninga. Uostalom tako je kod svih profesionalno organizovanih reprezentacija.xavi26 je napisao/la:Bogami, morace igraci imati i zastitare prilikom treninga, bas smo seljaci..
Novinari i navijaci sebi uzimaju previse za pravo... pruzis im prst oni hoce cijelu ruku.. Nije normalno da novinari stoje pored aut linije na treningu ili da sa strucnim stabom sjede na klupi. Isto tako ne moraju igraci i strucni stab biti uvijek na raspolaganju novinarima. Dovoljno je 15 minuta prije ili poslije treninga i to je evropska praksa... nema zaustavljanja na ulici... ulaska u hotel... i zvanja na telefon... A nasi novinari kad im se jednom odbije izjava, mjesec dana pljuju po doticnom... S druge strane stalno kritikuju neprofesionalnost oko repke, a kad se malo uvede reda, kritikuju to jos zesce....
Ma eto im Ciro ebo ih one,nek im puca ped.erske fazone,nek ig lozi nerealnim stvarima.
Mnogi ga nevole al' Pape radi profesionalno i neda da mu se svako mjesa u posao
Iako ga ne volite morate ga postovati!
Mnogi ga nevole al' Pape radi profesionalno i neda da mu se svako mjesa u posao
Iako ga ne volite morate ga postovati!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Da, tako je, neka nama Papeta. **** ti Ciru koji je Dinamo uveo u LP, koji je sa Hrvatskom bio treci na svijetu, koji se Marseilleom bio dvaput prvak Francuske i igrao cetvrtfinale LP. **** ti sto je on sa Grashoppersom osvojio tadasnji kup UEFA, a sigurno je i benzacajno vodjenje reprezentacija Irana i Svicarske po Svjetskim, Europskim/Azijskim prvenstvima, sa Iranom osvajanje Azijskog kupa. **** ti sve nabrojano, neka nama Papeta koji je vodio timove turske druge lige (eee, druge, to je odma ispod prve) pa nek remizira s Katarom, a mi se svi ajmo pravit da je sve uredu...
F U J !
F U J !
Potpis ! Sve si dobro rekao ...iggy_tm87 je napisao/la:Da, tako je, neka nama Papeta. **** ti Ciru koji je Dinamo uveo u LP, koji je sa Hrvatskom bio treci na svijetu, koji se Marseilleom bio dvaput prvak Francuske i igrao cetvrtfinale LP. **** ti sto je on sa Grashoppersom osvojio tadasnji kup UEFA, a sigurno je i benzacajno vodjenje reprezentacija Irana i Svicarske po Svjetskim, Europskim/Azijskim prvenstvima, sa Iranom osvajanje Azijskog kupa. **** ti sve nabrojano, neka nama Papeta koji je vodio timove turske druge lige (eee, druge, to je odma ispod prve) pa nek remizira s Katarom, a mi se svi ajmo pravit da je sve uredu...
F U J !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zbogo ovakvih nam se desavo to sto se desavaiggy_tm87 je napisao/la:Da, tako je, neka nama Papeta. **** ti Ciru koji je Dinamo uveo u LP, koji je sa Hrvatskom bio treci na svijetu, koji se Marseilleom bio dvaput prvak Francuske i igrao cetvrtfinale LP. **** ti sto je on sa Grashoppersom osvojio tadasnji kup UEFA, a sigurno je i benzacajno vodjenje reprezentacija Irana i Svicarske po Svjetskim, Europskim/Azijskim prvenstvima, sa Iranom osvajanje Azijskog kupa. **** ti sve nabrojano, neka nama Papeta koji je vodio timove turske druge lige (eee, druge, to je odma ispod prve) pa nek remizira s Katarom, a mi se svi ajmo pravit da je sve uredu...
F U J !
DABogda nikad ne uspjeli ako ce se ljidi ovako ponasati.
PS:Ebo te Ciro idi za njim u Kinu,jeli ti to dao Mikado da bi ga ovdje branio djete?

ma hajd da ga postavimo za dozivotnog predsjednika drzave zato sto je uveo Dinamo u LPiggy_tm87 je napisao/la:Da, tako je, neka nama Papeta. **** ti Ciru koji je Dinamo uveo u LP, koji je sa Hrvatskom bio treci na svijetu, koji se Marseilleom bio dvaput prvak Francuske i igrao cetvrtfinale LP. **** ti sto je on sa Grashoppersom osvojio tadasnji kup UEFA, a sigurno je i benzacajno vodjenje reprezentacija Irana i Svicarske po Svjetskim, Europskim/Azijskim prvenstvima, sa Iranom osvajanje Azijskog kupa. **** ti sve nabrojano, neka nama Papeta koji je vodio timove turske druge lige (eee, druge, to je odma ispod prve) pa nek remizira s Katarom, a mi se svi ajmo pravit da je sve uredu...
F U J !
sta MI imamo od sve ga ovog sto si nabrojao, **** se meni sta je on radio s Grasshopperom
O,gdje je ovo,kako si ovu uspio naci?forza je napisao/la:
eo ga Pape poludio pravo

Pratis li ti forum?

Iskreno zaboli me za Cirom i ovim takticarrem,meni je bitna repka kako ce proci,sa ovim takticarem ja nisam zadovoljan,ni igrom,a pogotov rezultatom.Smeta mi sto mnogi osporavaju Cirin uspjeh sa repkom,al eto svako ima pravo na svoje misljenje,njemu hvala za rezultate sa repkom sto je napravio,a sa ovim takticarem sta bude .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ciro nikad nije trenirao Marseille niti je osvojio kup UEFA sa Grasshopersima ili bilo kojim drugim timom. Ima tu jos neistina ali nemam zivaca.....iggy_tm87 je napisao/la:Da, tako je, neka nama Papeta. **** ti Ciru koji je Dinamo uveo u LP, koji je sa Hrvatskom bio treci na svijetu, koji se Marseilleom bio dvaput prvak Francuske i igrao cetvrtfinale LP. **** ti sto je on sa Grashoppersom osvojio tadasnji kup UEFA, a sigurno je i benzacajno vodjenje reprezentacija Irana i Svicarske po Svjetskim, Europskim/Azijskim prvenstvima, sa Iranom osvajanje Azijskog kupa. **** ti sve nabrojano, neka nama Papeta koji je vodio timove turske druge lige (eee, druge, to je odma ispod prve) pa nek remizira s Katarom, a mi se svi ajmo pravit da je sve uredu...
F U J !
Ne osporava niko Cirin uspijeh sa reprezentacijom, samo sto tom uspjehu fali i kruna komsija moj. Uspijeh bi bio da smo otisli na prvenstvo, s obzirom na postojeci kadar... Zasto da ga kujem u zvijezde za rezultat koji nam nije omogucio onaj komad radosti, koji je ustvari i sustina svih ovih kvalifikacija? Svaka mu cast za postignuto, i to je to.harry_90 je napisao/la:Iskreno zaboli me za Cirom i ovim takticarrem,meni je bitna repka kako ce proci,sa ovim takticarem ja nisam zadovoljan,ni igrom,a pogotov rezultatom.Smeta mi sto mnogi osporavaju Cirin uspjeh sa repkom,al eto svako ima pravo na svoje misljenje,njemu hvala za rezultate sa repkom sto je napravio,a sa ovim takticarem sta bude .
O Papetu ni ti ni ja nemamo jos pravo da sudimo, barem dok se ne odigraju 2-3 utakmice u kvalifikacionom ciklusu. Jasno mi je da imas debele predrasude prema covjeku, ali de strpi se koji dan jos. Prijateljske utakmice su vazne koliko i nokat na malom prstu tako da necemo vjesati nekoga prije nego se provali U kvalifikacijama...
pozdrav komsija i da te pitam, hoce li protiv Francuza biti kakvog organizovanog prenosa u gradu?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ciro bi ove godine postigao uspjeh vjerovatno da je ostao, ali posto nije, valja sada cekati da vidimo sta ce ovaj da uradi, hoce li iz prve to postici, a ako ne uspije nece ni imati druug priliku..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.