Inace mrzim kad neko komentarise nesto sto mu nije smijesno ali stvarno ne mogu da shvatim sta je vama ovdje smijesno.I to brutalno...admin je napisao/la:i ja sam morao. sorry i zbogom.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:sve to stoji,divljaka svugdje ima,ali nije prije 20 godina vojska krenula da ruši beograd,nega na zagreb ili sarajevo,i nisu porušeni gradovi u srbiji,nego u hrvatskoj i bih
p.s. morao sam,sorry
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Meni je smiješno to kako je taj admin htio ispasti smiješan... Krkan nekimalta071 je napisao/la:Inace mrzim kad neko komentarise nesto sto mu nije smijesno ali stvarno ne mogu da shvatim sta je vama ovdje smijesno.I to brutalno...admin je napisao/la:i ja sam morao. sorry i zbogom.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:sve to stoji,divljaka svugdje ima,ali nije prije 20 godina vojska krenula da ruši beograd,nega na zagreb ili sarajevo,i nisu porušeni gradovi u srbiji,nego u hrvatskoj i bih
p.s. morao sam,sorry
Da vi niste možda rodbina?
Old Milwaukee je napisao/la:I ti veze nemas sta pises.Gdje su dimije a gdje su usimandraX je napisao/la:Moj Spaha, trebaju ti dimije, kroz uši ti je provuče Rondon

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
bambina je napisao/la:Pitanje za forum tko briše postove po kojem kriteriju se brišu?
Primjetila sam da ima tu nebuloznih klanova bilo šta se komentira politički,sportski,klubovima ,ligama!
Želim da mi se odgovori da li to moderatori imaju pravo pa ono po svom izboru ili kakvog su raspoloženja ili ono mrzima ga pa idemo!!!!
Unaprijed zahvalan na odgovoru.
Ali ljudi niste Bogom dani silu i represiju provodit na drugi način jer u razgovoru s rajom odbijate da uopće se nešeto piše , stavrate konflikte ne potrebne.Iako je ovdje mlada populacija nešto kvalitetnije s argumantima i pametno ne možeš pročitat ako i postoji to se obriše s kojim povodom?
Malo promjenit moderatore monotonija živa !
To je sve! Pozdrav .

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bambina jeste žensko, a ovo zahvalan/na je jednostavno zbog brzine (upućeno onima koji misle da se radi o nekome sa krizom identiteta). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja znam, ali eto smijesno mi je bilo, "lapsus calami"...Monolog je napisao/la:Bambina jeste žensko, a ovo zahvalan/na je jednostavno zbog brzine (upućeno onima koji misle da se radi o nekome sa krizom identiteta).
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Goalgetter
- Kontakt:
Jes da je pogrijesila, al mislim da nije bilo potrebno to postaviti ovdje. Meni barem nije smjesno, sad svako ima razlicit humor

- spielführer_21
- Kontakt:
Kako znaš?Monolog je napisao/la:Bambina jeste žensko, a ovo zahvalan/na je jednostavno zbog brzine (upućeno onima koji misle da se radi o nekome sa krizom identiteta).
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- legenda reala
- Kontakt:
I ti našo pitati,najvećeg zavodnika na forumu kako znaspielführer_21 je napisao/la:Kako znaš?Monolog je napisao/la:Bambina jeste žensko, a ovo zahvalan/na je jednostavno zbog brzine (upućeno onima koji misle da se radi o nekome sa krizom identiteta).

Osjećaj

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Postovi imaju opojan miris, a nisu poput tvojih u kojima se može pronaći velika količina testosterona.spielführer_21 je napisao/la:Kako znaš?Monolog je napisao/la:Bambina jeste žensko, a ovo zahvalan/na je jednostavno zbog brzine (upućeno onima koji misle da se radi o nekome sa krizom identiteta).

@Legenda,
Zar nije @Šaban (ovaj naš Talijan) najveći zavodnik?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma kakav onlegenda reala je napisao/la:I ti našo pitati,najvećeg zavodnika na forumu kako znaspielführer_21 je napisao/la:Kako znaš?Monolog je napisao/la:Bambina jeste žensko, a ovo zahvalan/na je jednostavno zbog brzine (upućeno onima koji misle da se radi o nekome sa krizom identiteta).![]()
Osjećaj

@zaHodnik
ne znam, kad je @drinik vuk mogao biti 40 ljudi u jednom, može se i on(a) praviti da je ona.. Ili moderatori imaju neku opciju da to provjere, a da nije naživo?

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Jeste greška i lapsus al sve ok, baš sam se nešto 'Nabrijala ' i to je rezultat - pogreška.Žensko sam !
Drago mi je da sam te slatko nasmijala .
Pozdrav!
Baš sam smiješna cool
Drago mi je da sam te slatko nasmijala .

Baš sam smiješna cool

- legenda reala
- Kontakt:
Ma Šabi je van konkurencije,on voli maloljetnice ,ovaj poso ga slomi pa se skroz slabo javlja, da ga pitamo kako ga slušaju ženeMonolog je napisao/la: @Legenda,
Zar nije @Šaban (ovaj naš Talijan) najveći zavodnik?

Porezo bi se ti od Monolognog,zavodnik ja šta nego zavodnikspielführer_21 je napisao/la: Ma kakav onMožda najvećeg zaHodnika
@zaHodnik
ne znam, kad je @drinik vuk mogao biti 40 ljudi u jednom, može se i on(a) praviti da je ona.. Ili moderatori imaju neku opciju da to provjere, a da nije naživo?

Ma laže Vuk ,za pola nikova ,moram se regati na onaj Banjalučki forum,da ga narezilim,što je zaboravio staru raju,sa federacijskih portala (kako on to voli reći

A ja mislio da je bambina drugi nik od kakavdanakneiskustva koji je fasovo ban,imaju istu priču

Evo ona kaže da je žensko,pitajte je kolko ima godina ili i to zna Monolog

I šta ima u Zagrebu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@ovo je chat sad u Zagrebu je sve ok gleda se tenis Indoors - Ljubičić, inače hvala na komplimentu i tvojoj intuiciji da sam taj nick , ali nisam fulo ti totalno.Ista priča ,možda smo malo starija raja
nismo srednjoškolci sorry. Pozdrav
Presmiješna raja Bogami!
Svašta ja ću tu pročitat bolje bježim!

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
sta je bilo hodza ? Slaba sergijahodža je napisao/la:dosta vas je više![]()
![]()
razlaz !

- Bianconeri1988
- Kontakt:

Joj jeste je provalili....

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
brisi postBianconeri1988 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj jeste je provalili....![]()
![]()
![]()
![]()
@bianco , nisam mislio na tvoj vec na moj post da se brise , bio sam nesto napisao u vezi slova..
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 31 jan 2012, 18:19, ukupno mijenjano 3 puta.