Gdje se ja to miješam u struku??? Il' si polupismen ili imaš disleksiju, pa ne znaš razumjeti ono što pročitaš. Veliš nek' vide da smo zainteresovani za njega.pinoglavi je napisao/la:
Vidim ti si velemajstor,strucnjak nad strucnjacima,Murinjo si za Jagodica.Nek ga je pozvao,i nek mu Mamic kaze ne smijes se odazvati,nema veze.Nek vidi da smo zainteresovani za njega.Nije bitan odgovor,nego poziv.Zbog poziva ce znat da uvijek ima mjesto kod nas i da ga nismo predali Hrvatskoj.Do sada je bio samo mladi Hrvatski reprezentativac koji ima bosanske korjene,sada ce biti mladi igrac koji ima poziv iz dvije reprezentacije.Ogromna je razlika.Razmisli malo izvan 'kutije'.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ma sigurno su iz Saveza pričali sa Alenom i njegovim ocem, pa to je rekao i Alenov otac, kao i Denijal Pirić. Evo sada je to potvrdio i Jagodić. Sigurno je bilo nekih pozitivnih nagovještaja, čim mu šalje poziv. Da je mali rekao da ne želi igrat' za nas, ne bi mu slali poziv sigurno. Čak i da mali još uvijek nije odlučio, bolje mu je poslat' poziv, nego čekat' da to napravi Hrvatska.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja mislim da je ogromna greska, jer ako se ne pojavi (a moze imat milion razloga za to), vec smo nayebali i mogao bi ga nas savez otpisat. Umjesto da se priceka konacna odluka momka. I sam Halilovic je rekao da ce cekat godinu dana da odluci, a mi ga forsiramo.pinoglavi je napisao/la:Ne mozes biti siguran da nisu.Mozes predpostaviti da nisu.I ja smatram da se nece odazvati,ali poziv je odlicna stvar.Cartman je napisao/la:Pa mogu bit siguran da nisu, kad Jagodic sam kaze da ne zna hoce li se odazvat. Ne treba zvat igrace sto nismo 100% sigurni da ce se odazvat. A to treba osigurat prije tog poziva.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Preforsirana odluka! Poziv treba da bude formalnost! Rekao je da nije jos odlučio dakle iz ovog il onog razloga jos uvijek nije u situaciji da može reci, igraću za BiH!
On želi igrati za BiH to je 100%, pa zamislite da neki igrač iz naše mlađe selekcije, a Hrvat po nacionalnosti ovako izjavi, naravno da bi to bilo iz razloga sto želi igrati za Hrvatsku!
On želi igrati za BiH to je 100%, pa zamislite da neki igrač iz naše mlađe selekcije, a Hrvat po nacionalnosti ovako izjavi, naravno da bi to bilo iz razloga sto želi igrati za Hrvatsku!
Preforsirana je ovo odluka u vezi Alena,a za Kolosinca cemo konacno vidjeti na cemu smo.Sto se ove izjave o Hajrovicima tice ne kontam kako su blizu "A" reprezentacije.Mozda Izet,ali Sead je jos daleko.Momak ne igra ni za prvi tim Arsenala,a da dobije poziv u reprezentaciju.
Znamo izjave Izeta koji bi navodno volio igrati za BiH,sad me zanima k'o tu "stopa" ili laze.On,Pape ili politika.
Znamo izjave Izeta koji bi navodno volio igrati za BiH,sad me zanima k'o tu "stopa" ili laze.On,Pape ili politika.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
Kao sto sam pisao na drugoj temi: Ovi iz saveza su bili u direktnom kontaktu sa Halilovicem, mi nemamo uopste pojma sta je tu receno ili dogovoreno, ne vjerujem da bi nasi isli sad na to da nesto preforsiraju.Cartman je napisao/la: Ja mislim da je ogromna greska, jer ako se ne pojavi (a moze imat milion razloga za to), vec smo nayebali i mogao bi ga nas savez otpisat. Umjesto da se priceka konacna odluka momka. I sam Halilovic je rekao da ce cekat godinu dana da odluci, a mi ga forsiramo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hajrović:" Još me niko nije zvao iz NSBIH-a, to što pričaju su laži!"
Izet Hajrović, potencijalni bh. reprezentativac, igrač Švicarskog Grasshoppera, nakon što je u nedjelju postigao dva gola Young Boysu (3:2). Njegova ekipa sada je ubjedljivo prva na tabeli švicarske Superlige, sa četiri boda prednosti u odnosu na St. Gallen. Osim što je prvi asistent lige, Izet je postigao i četiri gola u ovoj sezoni.
"Do sad me još niko nije kontaktirao iz NSBIH, imam BH pasoš i čekam poziv" kazao je Hajrović
Izet trenutno igra za mladu reprezentaciju Švicarske i član je Grasshoppera. Kako smo saznali švicarci puno očekuju od Hajrovića, ali on želi dres voljene Bosne i Hercegovine.
"Bila bi velika "frka" u koliko bi obukao dres Bosne i Hercegovine, oni puno očekuju od mene i žele me u A timu. Bilo je par poziva, ali odbio sam sve".
Osim u timu Švicarske Hajrović je jedan od važniji igrača i u klubu. "Atmosvera u klubu je odlična, suigrači me podržavaju imamo odličnog trenera zato smo i prvi u Švicarskoj" kazao je Hajrović
Za Hajrovićem je pokazalo interesovanje i par većih Evropskih klubova. " Da bilo je par ponuda iz Italije i Njemačke, ali još ništa ozbiljno". kazao je Hajrović.
Izet Hajrović, potencijalni bh. reprezentativac, igrač Švicarskog Grasshoppera, nakon što je u nedjelju postigao dva gola Young Boysu (3:2). Njegova ekipa sada je ubjedljivo prva na tabeli švicarske Superlige, sa četiri boda prednosti u odnosu na St. Gallen. Osim što je prvi asistent lige, Izet je postigao i četiri gola u ovoj sezoni.
"Do sad me još niko nije kontaktirao iz NSBIH, imam BH pasoš i čekam poziv" kazao je Hajrović
Izet trenutno igra za mladu reprezentaciju Švicarske i član je Grasshoppera. Kako smo saznali švicarci puno očekuju od Hajrovića, ali on želi dres voljene Bosne i Hercegovine.
"Bila bi velika "frka" u koliko bi obukao dres Bosne i Hercegovine, oni puno očekuju od mene i žele me u A timu. Bilo je par poziva, ali odbio sam sve".
Osim u timu Švicarske Hajrović je jedan od važniji igrača i u klubu. "Atmosvera u klubu je odlična, suigrači me podržavaju imamo odličnog trenera zato smo i prvi u Švicarskoj" kazao je Hajrović
Za Hajrovićem je pokazalo interesovanje i par većih Evropskih klubova. " Da bilo je par ponuda iz Italije i Njemačke, ali još ništa ozbiljno". kazao je Hajrović.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mi smo u petak održali jedan sastanak i donijeli odluku da ga pozovemo u U-21 reprezentaciju BiH. Nema nikakvog razloga da mu ja ne uputim poziv, a do njega je dalje", dodao je Jagodić.Principatus je napisao/la:Kao sto sam pisao na drugoj temi: Ovi iz saveza su bili u direktnom kontaktu sa Halilovicem, mi nemamo uopste pojma sta je tu receno ili dogovoreno, ne vjerujem da bi nasi isli sad na to da nesto preforsiraju.Cartman je napisao/la: Ja mislim da je ogromna greska, jer ako se ne pojavi (a moze imat milion razloga za to), vec smo nayebali i mogao bi ga nas savez otpisat. Umjesto da se priceka konacna odluka momka. I sam Halilovic je rekao da ce cekat godinu dana da odluci, a mi ga forsiramo.
Znaci Jagodic ovo nije uradio na svoju ruku.ovdje kaze da su imali sastanak i da su odlucili da mu upute poziv.Samo se nadam da je Ivica Osim bio na ovom sastanku.I ako je on dao zeleno svijetlo da se malom vec sad uputi poziv,onda podrzajem ovo 100%
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
kad mlada repka igra uopste svoju sljedecu utakmicu? jer ako je tek nekad na proljece onda cemo se dobro nacekati i napisati vjerovatno knjigu o Halilovicu i Kolosincu.
ovo vezano za Hajrovica mi takodje smrdi, vise se ne zna kome covjek da vjeruje... prije nekog vremena je bio objavljen intervju sa njim, gdje kaze da je razgovarao sa selektorom, a sada opet neke druge informacije. kako god, smatram da nas savez jos uvjek radi amaterski. djaba komitet, djaba sve kad je mentalitet amaterski...
ovo vezano za Hajrovica mi takodje smrdi, vise se ne zna kome covjek da vjeruje... prije nekog vremena je bio objavljen intervju sa njim, gdje kaze da je razgovarao sa selektorom, a sada opet neke druge informacije. kako god, smatram da nas savez jos uvjek radi amaterski. djaba komitet, djaba sve kad je mentalitet amaterski...
Link sa BH igračima koji igraju i inozemstvu
http://www.transfermarkt.de/de/default/ ... asics.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno ovdje nisu ubrojani oni koji igraju za druge reprezentacije (uključujući i mlade).
http://www.transfermarkt.de/de/default/ ... asics.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno ovdje nisu ubrojani oni koji igraju za druge reprezentacije (uključujući i mlade).
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Odakle je ovaj intervju? Pazi sada, ima pasos??????Adi_Zepce je napisao/la:Hajrović:" Još me niko nije zvao iz NSBIH-a, to što pričaju su laži!"
"Do sad me još niko nije kontaktirao iz NSBIH, imam BH pasoš i čekam poziv" kazao je Hajrović![]()
Problem je sto lazu i treneri i igraci i novinari. Tako da se apsolutno nista ne zna.Adi_Zepce je napisao/la:Hajrović:" Još me niko nije zvao iz NSBIH-a, to što pričaju su laži!"
"Do sad me još niko nije kontaktirao iz NSBIH, imam BH pasoš i čekam poziv" kazao je Hajrović![]()
- Principatus
- Kontakt:
Jeste, ja jedino jos vjerujem Bernd Stange.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Naravno.Principatus je napisao/la:Jeste, ja jedino jos vjerujem Bernd Stange.
znaju li oni uopšte kome treba poslati poziv ?Selektor mlade selekcije spremio je poziv i za Jasmina Kolašinca,
DRUG NEBI TI PUNCA
Bh Super Sport.Ma ja donekle vjerujem samo ss.ba,ali eto od njih nikad nikakvog glasa o Hajrovicu.Dajte ljudi uradite vi taj intervju s njim,da vidimo dokle je to sve dosloBatko je napisao/la:Odakle je ovaj intervju? Pazi sada, ima pasos??????Adi_Zepce je napisao/la:Hajrović:" Još me niko nije zvao iz NSBIH-a, to što pričaju su laži!"
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ako je Susic rekao da nema pasos, onda naravno da nema. Nije Pape lud. Vidim da sve vise portala jednostavna izmislja intervjue. Strasno na sta je spalo novinarstvo u BiH.
Pa ovdje stalno kmečite što nije pozvan ovaj, što nije pozvan onaj, debil selektor, debil savez. I šta bude i kad se pozove neko od tih silno dozivanih. Pa naravno, ni to ne godi stručnjacima.
Pojam pojedinca ovcama problem.
- Principatus
- Kontakt:
Meni godi. Moramo znati na cemu smo, necemo cekati 100 godina dok nekog pozovemo.
- velez_mostar
- Kontakt:
Podrska Jagodicu vezano za najavu poziva malom Halilovicu, da se odmah zna da racunamo na njega, i da se poduzimaju konkretni koraci.
Da ga ne pozove on, ispalo bi da se nas savez "boji" pozvati malog, jer se brine za reakciju, ili odbijanje.
Cinjenica je da ce mali Halilovic biti dugorocna zamjena za Misimovica u reprezentaciji, i to mu vjerovatno laska, i naravno da treba prihvatiti poziv..prvo mlada repka par tekmi, i onda laganica u avioncic za Brazilcic
.
Da ga ne pozove on, ispalo bi da se nas savez "boji" pozvati malog, jer se brine za reakciju, ili odbijanje.
Cinjenica je da ce mali Halilovic biti dugorocna zamjena za Misimovica u reprezentaciji, i to mu vjerovatno laska, i naravno da treba prihvatiti poziv..prvo mlada repka par tekmi, i onda laganica u avioncic za Brazilcic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.