Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ljubav...
Ti što prave antiviruse prave i viruse...
Ti što prave antiviruse prave i viruse...
Ma znam jarane, ja sam to bezze stavio, vidis smajlijeljubav je napisao/la:Moja moralna obaveza je da mu ne savjetujem krast.
Necete ni vi svom djetetu govoriti nesto u fazonu
-Udi, sine, tu i ukradi sebi cokoladu. Ko ce kupovat?!
@Johnyx95
Kako kad.
@The Game
Ne, ali mislim da je svacija duznost dane savjetuje nekog da krade.
Ipak je neko pisao te antivirus programe i od toga zivi.
Ne znam cime se ti bavis, ali ti sigurno ne bi bilo drago da nesto napravis, a drugi to uzme bez nadoknade.
Meni rodjak donosi sta god treba za racunar, tako da sam tu bez briga.
Ovo drugo, bavim se hodanjem po kafama, a ako nesto nekom uradim onda to uglavnom i naplatim (a zna se desiti cesto)
Jesi to zapocela pricu o EP-u na casulejla je napisao/la:Bog pomogao Nikoli Karabaticu!!
On, Egipcani, Marokanci, Francuzi i moja pamet su nas spasili jutros na latinskom
Ma sve ok, ispricavam se, ako je "zvucalo" agresivno, ovi ekstremisti me ovdje napadaju nemilice.
-----------------------------------
Srbin opet heroj, nista cudno.
Nije se sigurno vadila sa Hrvatima, za njih niko nije cuo.
-----------------------------------
Srbin opet heroj, nista cudno.
Nije se sigurno vadila sa Hrvatima, za njih niko nije cuo.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Pozdrav.
Evo nakon jednog mjeseca, i ovih ispita odlučio sam se vratiti, naravno jači nego prije. Prije svega se želim zahvaliti lejli i majesticu što su umjesto mene igrali sportsport.ba ligu, i kako vidim poprilično uspiješno.
Šta se radi, kako ide život, ima li još svađa, jesam li nešto propustio
E tako, Neutral is back, as i said once, a ss.ba forum without Neutral isn't a real ss.ba forum. Take care.
Evo nakon jednog mjeseca, i ovih ispita odlučio sam se vratiti, naravno jači nego prije. Prije svega se želim zahvaliti lejli i majesticu što su umjesto mene igrali sportsport.ba ligu, i kako vidim poprilično uspiješno.
Šta se radi, kako ide život, ima li još svađa, jesam li nešto propustio
E tako, Neutral is back, as i said once, a ss.ba forum without Neutral isn't a real ss.ba forum. Take care.
Smiji se do prekosutra, spasila sam sebi i pola razreda dupeThe Game je napisao/la:Jesi to zapocela pricu o EP-u na casulejla je napisao/la:Bog pomogao Nikoli Karabaticu!!
On, Egipcani, Marokanci, Francuzi i moja pamet su nas spasili jutros na latinskom![]()
![]()
![]()
Rijeci su izvirale iz mene
Neutral, fakat da je bilo uspjesno, znas sta sam golova dala
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Welcome back Neutral 
Hvala Lejlo, o brate Melloo, šta se radi, jesi li i sad vatreni navijač Denvera. za real već znam 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa gdje si neutral legendo nemate pet godinaNeutral je napisao/la:Hvala Lejlo, o brate Melloo, šta se radi, jesi li i sad vatreni navijač Denvera. za real već znam
___________________________________________________________________________________________________

KKKAAAMMAAAN da vas vidim

pa vidis brate Neutral kako mi ide nik nisam mogao stavit Melo pa duplo slovaNeutral je napisao/la:Hvala Lejlo, o brate Melloo, šta se radi, jesi li i sad vatreni navijač Denvera. za real već znam
@QUARESMA 18<<<
O brate, evo me, pomalo se vraćam, drago mi je što vidim da si i dalje tu.
@Melooooooo
Što bi te stid trebalo biti. Budi samo svoj, gledaj naprijed i ne okreći se radi nekih sitnih prepreka.
@Melooooooo
Što bi te stid trebalo biti. Budi samo svoj, gledaj naprijed i ne okreći se radi nekih sitnih prepreka.
dobar savjet stariji kolegaNeutral je napisao/la:@QUARESMA 18<<<
@Melooooooo
Ne vidi se nista daj bolju slikuQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa gdje si neutral legendo nemate pet godinaNeutral je napisao/la:Hvala Lejlo, o brate Melloo, šta se radi, jesi li i sad vatreni navijač Denvera. za real već znam![]()
___________________________________________________________________________________________________
KKKAAAMMAAAN da vas vidim
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
MElloo je napisao/la:pa vidis brate Neutral kako mi ide nik nisam mogao stavit Melo pa duplo slovaNeutral je napisao/la:Hvala Lejlo, o brate Melloo, šta se radi, jesi li i sad vatreni navijač Denvera. za real već znam
![]()
Navijam za Denevr 3 godine samo me sram navijaca(cikija ili ti ga ljubavi
)
nema potpisa
Ma znam za to, to je provjerena metodalejla je napisao/la:Smiji se do prekosutra, spasila sam sebi i pola razreda dupeThe Game je napisao/la:Jesi to zapocela pricu o EP-u na casulejla je napisao/la:Bog pomogao Nikoli Karabaticu!!
On, Egipcani, Marokanci, Francuzi i moja pamet su nas spasili jutros na latinskom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rijeci su izvirale iz mene
Neutral, fakat da je bilo uspjesno, znas sta sam golova dala![]()
Quaresma idolu pa sta ti radis Bog ti pamet dao
@hammers ovo je oko 12 giga, mozda malo vise, ovo zeleno oznacava 6, ja mislim
EDIT svi ostali koji napadaju cikcangu, u 90% slucajeva je to bez razloga, barem prema mom misljenju.
Jednostavno, covjek voli svoje i za njega su oni najbolji i tacka, tako je kod svakoga ko gotivi neke klubove.
Za njega je Arsenal najbolja ekipa na svijetu, OK za mene je Bayern, za nekog treceg Chelsea/Real/Barca. Bergkamp najbolji igrac, opet OK, za mene je Ronaldo (debeli), za nekog treceg Zidane itd. Denver najbolja ekipa na svijetu u kosarci, za mene nije za mene je Partizan, nekom trecem LAL il cavsi.
Sve je stvar licnog ukusa, samo on to malo arogantnije prezentuje, ali koliko sam ja uspio primijetiti nije nikog vrijedjao pod ovim trenutnim nickom
Admir_Sa je napisao/la: pa vidis brate Neutral kako mi ide nik nisam mogao stavit Melo pa duplo slova
![]()
)
Treba pocet klempe pucat ovim siljanima.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Treba pocet klempe pucat ovim siljanima.ljubav je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la: pa vidis brate Neutral kako mi ide nik nisam mogao stavit Melo pa duplo slova
![]()
)
![]()
onda bi i ti bio delinkvent, a toliko si na ovoj temi pisao protiv delinkvenata
To su disciplinske, ko da tebe nisu stariji pucali kad treba negdje zacas odletiti.
Joj, kako sam kosu pustio.

Jos malo i orginal.
Joj, kako sam kosu pustio.

Jos malo i orginal.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

hammers, vidis li sad
usput kad vec spominjete kosarku, sto nema na obnu NBA, i evo moga lika

Carmelo Anthony
i tim za koji navijam, Houston Rockets
jes djavola 12QUARESMA 18<<< je napisao/la:
hammers, vidis li sad
Pa jarane fakat sta radis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.